Positiv inställning?

Nae snarare motsatsen just nu. Jag fattar inte! Ena sekunden vill jag göra det bästa utav mitt liv, leva varje dag som den kommer, låter som en klyscha (Stavning) ja vet. Bara tänka på mig själv, göra precis vad jag vill och vad jag känner för. Lättare sagt än gjort kan jag lova.

20 Mars

PÅSKLOV, och jag är gladare och nöjdare än aldrig förr!

Det har varit väldigt mycket den senaste tiden just nu, en utav anledningarna till och jag inte har skrivit (?)

Jag är så faktiskt väldigt dålig på det hrä med blogg, men dt ska nog lösas sig, måste bara komma in i det lite mer, vilket jag verkligen inte har gjort.
Fick även veta resultaten på NP i veckan, 2 MVG och 1 VG, lite surt med Vg:t men de löser sig, men nöjd iaf.

Men blää, nu ska jag sova. Har faktiskt ställt klockan på 9 imorron, har tänkt att bli nyttig under påsklovet och sk aut och springa, får se hur jag lyckas med den saken...

// Daniella.C

2 Mars

Mars, är inte det början på våren? Fasen va tiden går fort!

I fredas kom Angelica och Lovisa till mig på kvällen, lagade tacos och myste bara. Senare sen kom det lite folk och det var lite fest, men vi var tvunga att dra tidigt så alla gick ut. Hände inget mer roligt va på sibylla och sen skulle alla till linus med jag Angelica och Lovisa gick hem till mig och gjorde godaste bakverket, chokladdoppade chokladbollar, ni hör ju bara hur gott det låter!

I lördas vaknade jag upp på vinden med Lovisa och Anglica, vi fixade iordning oss. Sen åkte jag till lkpg med Andree, Herman och Timmie. Hittade inget för att förtillfället är Daniella totalt pank! Det blev att spendera kvällen med dem med och då var även johan, Alex och jeff med. har aldrig skrattat så mycket på länge!

Idag blir det plugga matte sen får vi se.

Pusshej

RSS 2.0
Test