TBS

Okej, lovade ett inlägg om vad jag tyckte om skolan. Helt okej vad jag har märkt än så länge, inte riktigt allt som dem hade lovat kom med men det blir nog bra iaf. Nervositeten släppte sen när jag satt på tåget, tur att jag har Annie ibland! Så 3 år på den skolan ska vi allt lätt klara av, speciellt med mina bästa tjejerna! 

ingen nollningen som ni kanske har fått höra utav endel utav oss, men serrö det fixar ju vi tjejer på skolan, så på onsdag och fredag är det nollning för oss som går på tbs med. Och nej mobba oss inte, vi vill bara inte känna oss utanför... 

Efter skolan blev det först till blåklint och hämtade lite grejer som blev kvar glömda sen förra treminen. Sedan ner på stan och ta en fika med Sara och Annie. Daniella åkte sen upp till spåret och hela 2 varv lyckades ja skrapa ihop, de ni! känner att jag måste gå in för det här mer nu när skolan börjar, inte bara för att 4 veckor framåt är det pizza och kebab som gäller, utan också för att sommaren har satt sina spår på mina höfter och lår. Joo tacka vet jag glass, godis, flöt och dricka, blää. Men en positiv sak är ju att mamma också har den inställningen, så nu kör vi på GI hemma tydligen (Y)

nu blire det en dusch sen sängen, blir ju tidigare imorgon än idag.

pyss

skola

Helgen gick ut på fest fest och fest, även fast det var meningen att jag skulle jobbat en utav dagarna (A) Men hoppsan säger Ronja och Daniella. Aja fredagen begav sig alla tjejer in till lkpg på nollning. Träffade folk och tjoshan hejsan. Lördagen som sagt var meningen att vi skulle jobba på 50-års fest, men mot min inte allt för höga förväntningar så hade jag kul!

Och det här med skola, känner mig inte riktigt lika säker. Sjukt nervös, vet inte varför och tanken på att för varje stund som går är också en stund närmare till att skolan börjar. Jag vet att jag har mina tjejer där, men att allt är så nytt. Tanken slog mig idag att jag inte ska till Blåklint imorgon! 10 år på samma skola och sedan helt utan (okej massor) förvarningar en ny stad, en ny skola, massor nytt folk! blööö ja vet att det kommer bli sketa bra sen. Fast kommer sakna gammla klassen något enormt!  usch skulle kunna sitta och babbla på i år om vad som är bra och inte bra. Men ni lär ju märka redan imorgon vad min reaktion är.

Och nu är jag så duktig och sätter mig själv i klistret, hela jävla tiden. Inget gör jag åt saken heller. Men aa, fan...


dålig på att komma på rubriker

nytt försök idag och vi får se om det går bättre. Kom nyss hem från tandläkaren, inga hål som vanligt (Y) Fast usch vad jag hatar att gå tid, nån som pillar en i munnen med massa grejer är ingen hitt. Men måste dit om någon månad igen och göra avtryck för bettskena. Får se hur det går!

Satt och kollade igenom bloggen och kom fram till att jag har fått till 1 ordentligt inlägg som man kan förstår under hela sommarlovet. Men det andra är på gång just nu eftersom vi har turen på våran sida och fortfarande har sommarlov så räknas ju det här med. Känns som om jag ändå lika gärna hade kunnat gå i skolan just nu, är faktiskt trött på sommarlov. Känns som om det inte är jag som sitter och skriver, trött på sommarlov!? kan inte vara jag... Men som ni märkt så ska det bli skönt med skola, ny klass, ny skola till och med ny stad. Tacka gud för att jag kom in! Trött på mjölby till 1000, ska bli skönt att börja om.

idag vet jag inte riktigt vad som händer. Men jag antar att det blir att träffa Annie en stund. Kanske dom andra sommarlovs tjejern också? Det hoppas vi på iaf.

Helgen som väntar består av fest på fredagen, nollning i lkpg. Ska blir roligt och värkar som om de flesta är pepp på det. Min lust försvann inatt, vet i fan vad som hände. Men ja kommer väll igång! Och på lördag blir det att jobba. Inte för attt det är så jobbigt, ska hjälpa till på jannes 50 års fest. Hjälpa kusinen i baren och mer vet jag inte vad jag ska göra.

Nu ska jag iaf ta tag i livet, det vill säga mitt nya liv! ska snart duscha sen göra mig en god bulgur sallad (Y)  kanske ut och gå.

puss

Känner att det har inlägget blev... jaa vad blev det, finns inte ens ord. Ääh klaga inte.

blää

hade tänkt bjuda på ett långt inlägg, gick åt helvete! dålig fantasi och när jag väl fick ihop ett försvan det.

bajs på blogg

hejdå!

i was born to tell you i love you.

Det är lustigt hur mycket man går och klagar, klagar på grejer man inte har, saker man inte kan göra och pengarna man så gärna vill ha. Bara tanken gör mig knäpp, för tanken slog mig att vi har sånn jävla tur. Jag med, jag vet att jag också är en utav alla människor som klagar på hur dåligt man har det. Det är verkligen så att har man bara vännerna och kärlek runomkring sig så klarar man sig gott och väl. Men då, mitt i allt finns det folk som låter kärleken gå i spillo, när dem själva inte äns tänker tanken på vad som håller på att inträffa. Medans andra runt omkring dem längtar efter just den turen som det paret har på sin sida och önskar inget annat heller än att just sitta i deras sits.


RSS 2.0
Test