Rädd som ett as

Var precis det jag var idag. Skulle nämligen vara lite duktig och åka upp till spåret idag efter skolan. Klockan hade dragit iväg och den var runt sju. Inte tänker Daniella på att det blir mörkare om kvällarna inte, utan det kom hon på när hon hade kommit en liten bit in i skogen och skulle springa igenom tunneln. SJUKT vad läskigt det var och jag bara måste ha sprunigt det på en utav mina bästa tider idag, lite tråkigt att jag inte tog tiden. När jag kom fram så var jag helt slut och jag som hade plannerat att springa 2 varv idag, men som sagt var helt slut och hela jag skakade, lyckat! Men nu vet jag vad jag ska göra för att inte slöa mig igenom spåret iaf.

Ny vecka, nya tag. Eller rättare sagt, Ny vecka, ännu mer seghet. Känns som det blir tyngre och tyngre det här med skolan och det är inte lika roligt längre. Ligger efter i matten och det värsta är att jag inte fattar någonting. Vi har 2 prov spikade och en uppsats. Och när vi ändå är inne på prov så är ett utav dem spanska prov, och vad betyder det? Joo hej IG och Hejdå bättre betyg! Inte kul inte men jag antar att det bara är att kämpa, blir inte bättre av att jag klagar och skjuter undan det mer och mer.

Efter skolan blev det en snabb runda på stan, men inte hittade jag någonting, eftersom jag hade en liten Annie på 3 år efter mig som tjatade om fika, som dessutom jag fick bjuda på, tack för den. Men när klockan slog den tiden jag egentligen gick och väntade på knallade vi bor mot frissan, fixade och trixade och nu är det bättre igen!


Nu blir det en dusch, sen måste jag plugga matte och efter det skriva på uppsatsen, tur att vi har lite sovmorgon imorgon iaf!


Helgen

Minst sagt fartfylld helg! Det började som sagt med en resa till sthlm på fredagen som jag har hunnit nämna ett antal gånger. Tog det lugnt och slappade på hotellet innan det blev teater på kvällen. REA kollade vi på och jag tycker att den var godkänd även fast det var mer mamma och pappa stil på det hela. Dagen efter blev det shopping för hela slanten och till min besvikelse så hittade jag bara en stickad kofta och ett par skor. Ska jag erkänna så var det mitt  fel för jag var på dåligt humör och orkade inte gå på stan, bra dag jag valde att känna så på (Y)  Seg resa hem och jag sov i stort sett hela vägen.

Hem och packa och sedan åkte jag till jonna där några utav tjejerna var. Inte ett dugg pepp men det ändrades rätt snabbt, rullade in mer folk och kvällen flöt på till och börja med. Även fast den inte slutade perfekt och endel är dumma i huvudet så tycker jag att överlag blev det en lyckad kväll!

Idag vaknade vi upp lite folk hos jonna och fixade iordning litesmått. Även fast jag inte bidrog så mycket till det. Nu sitter jag på Clabris och ska städa och sedan kommer nog Affe. Mys hela kvällen. Och spanska....


Och jag är glad nu! :D

mys

Det går verkligen inte för mig att fixa min blogg, jag är helt enkelt för trög. Förstår inte ett piss bland alla koder och inte vågar jag ta bort eller pröva mig fram heller för då förstör jag väll hela skiten. Så just nu är den vit och...Tråkig.

Efter skolan blev det ner till Gusto och sitta där i ett par timmar, prata av sig behöver man alltid. Blev smoothie och bulgur sallad, men det nyttiga sprack när vi kom hem till Annie då Bille,Balle och Bulle kom med fetaste godispåsen, det tackar vi för! Nee, men vad är en härlig myskväll utan godis? Så jag antar att jag får leva med det och springa av mig det imorgon. På tal om imorgon så åker jag ju till sthlm. Och ska jag vara ärlig så minskar lusten mer och mer. Det känns som om jag heller vill spendera min fredag med tjejkväll hos Jonna, vilket var 100 år sedan vi tjejer gjorde! Men måste man så måste man så jag antar att det bara blir till att bita ihop. Och om jag har tur och är riktigt snäll, och jaa, pappa är på bra humör så kanske jag kan snylta åt mig lite kläder och skor, och det tackar iaf inte jag nej till!

Nu funderar jag på att börja på min uppgift som vi har fått från togga, hör och häpna allihopa! Men det krångligaste blir nog att få tag på faktan, eftersom den just nu ligger och sover. Pappas företag står på listan och inte kan man skriva uppgifter utan källor. Jag får fixa det på något sätt, eller om jag helt enkelt skiter i det, fan då. Jag skulle ju vara duktig.

Aja, en tur i spåret, packa och en bra bit över vad jag föredrar till biltur står på schemat imorgon så jag antar att jag ska stänga ner det här nu.

"Lyckan ligger alltid närmare än vad du tror"

24 sep

Känns bättre än igår iaf och tack alla <3

Skolan idag och även fast det var skapligt segt så klarade vi oss igenom den. Fick se skolfototo och det gjorde ju inte direkt min dag. Efter skolan blev det hem till Affemys och vara där, och kom nyss hem ifrån honom. Min dag i korta drag.

Helgen ser ljus ut och jag längtar. Vi inviger den imorgon med gusto och idol vi TBS tjejer. På kvällen blir det att packa lite smått för att sedan bege mig av till Sthlm dagen efter med Mamma och Pappa. Ska göra stan, bo på hotel och kika teater, det blir nog lite mys. På lördags kvällen vankas det fest med mycket bra folk och känner mig pepp påt! Ni hör ju själva vilken toppen helg jag har framför mig, precis vad jag behöver!

Vet inte riktigt vad jag ska skriva mer, och inlägget blev det pannkaka av.

=/

Känner att jag är så jävla rädd just nu. Håller på att falla in i gammla banor som får mig att rysa längs hela ryggraden. Det är sjukt hur mycket jag behöver mina vänner just nu, men det värsta är att ingen har någon som helst aning om det, och det kanske inte är så lustig eftersom jag aldrig har eller kommer aldrig att erkänna mina svaga punkter. Vet inte vad jag ska ta mig till eller hur jag ska göra, för det märks inte på mig hur jag mår. Det är endast jag som vet att det håller på att inträffa igen och jag kan inte göra något åt det. Utan jag jobbar och sliter häcken utav mig utan att göra något åt mig själv. 

Helvete, Det blir ju inet direkt bättre av dig. Ditt jävla tjat och gnäll, om du inte tycker att jag duger som jag är så vet jag inte vad jag ska göra. Jag försöker. Jag lovar dig!

Förlåt alla, mest Annie.


23 sep

Känner att jag inte alls är på humör för det här idag. Iaf inte längre...


FAN

Fubbade med Godiset, har sjuk ångest. Så nu blir det all träning som går, 1 mil på cykeln, spåret och ut och powerwalka, jag tror jag dör annars!

Stressigt

jaha då sitter man här igen, eller rättare sagt på Clabris. Och ska jag erkänna så har jag faktiskt rätt så jätte brottom men jag orkar inte skynda på. Lite damm här eller där skadar ingen. Jag ska nämligen på dop idag, och här sitter jag, i mjukiskläder, rufsigt nyvaknat hår, inget smink och ser allmänt trött ut, blir att lägga i 5:ans växel sen.

Helgen har sett riktigt bra ut, Började med att gå på stan och käka i fredags med lite tjejer, träffade mycket trevligt folk under tiden med! På kvällen blev det fest i strålsnäs med lite förfest hos Annie innan. Det slutade med att jag fick ringa mamma så hon fick komma och hämta mig och Lovisa. Fick sällskap av Crull, Herman och fille. Och jag säger bara CRULL, hahahaha, Sjukt kul!
 Lördagen tog jag det lugnt hela dagen, städade lite smått och plockade. Va även hos Annie en stund och pratade av mig. Senare på kvällen kom Affe, kollade på film, tv och bla bla som vanligt. Och jag tror inte han tyckte jag var så rolig, stackarn!

Och idag som sagt, blir det dop. Det bästa med det är noel, saknat min sötnos!

Förresten allihopa! Klarade en vecka utan Godis, glömde till och med bort att jag fick äta igår. Så bara för att jag kom på det idag så måste jag åka och köpa Godis sen och ha i bilen. Sen är det bara att klara en vecka till, Så nästa söndag är det uppdatering på godisfronten igen. Inte nog med det så va ja ute och sprang spåret alla dagarna som jag hade tid, det vill säga 4 dagar, och nästa vecka börjar spinningen med, Känns skönt att komma igång med min och mammas höst/Vinter/vår träning igen. Så nu Daniella, nu tar vi i lite till!

Helg

Helgen är påbörjad och det känns helt klat godkänt!

Slutade tidigare idag pågrund utav mina kära mage, hem och knarka ipren och sedan blev det ner till station igen för att möta Affe. På köpet träffade jag några andra vimisga tjejer, glada var dom iaf och det är det som räknas! Hem till mig, kollade på tv, en dålig film, och lyssnade på musik även fast jag tror att han ville strypa mig när som helst, den killen alltså :) Mysigt som vanligt! Kollade såklart på Idol med, och behöver jag säga något mer? Nee! =) Nu blir det sängen för imorgon blir det upp rätt så skapligt även fast vi är lediga, utnyttjar Gratis saker till 100, det är bra de!

Och endel har abosult inget innanför pannbenet, Tummen upp för det! (N)

komisk

Nee men nu driver jag med er, nya uppgifter om att pärlan funkar igen :D

Skit bra

Förresten så är min mobil spärrad, bra Daniella! Och bra pappa som har slängt Puk-koden...

17sep

okej, nu kör vi det där längre inlägget idag då som jag nämde igår i all hast. Men det negativa är att jag helt har glömt bort det viktiga jag skulle skriva, och det var även det som hela inlägget skulle handla om. Gud vad viktigt det måste ha varit (Y) Så nu improviserar vi vilt här!

Dagen både igår och idag har varit mycket påfrestande, att hinna med att gå en full dag i skolan med ytterst lite raster, vara aktiv, lyssna och ta till sig på dem 3 timmars lektioner man har, ta sig till och från idrottslektioner. Hinna i tid till tåget både på morgonen och eftermiddagen. Plugga när man kommer hem, hinna med att vara duktig och träna hemma och att även kunna vara social med sina föräldrar så att inte dom får ryck på en är inte alltid lätt. Det känns som om det är väldigt mycket just nu även fast jag vet att vi har det väldigt slappt. Inte alla som har fredagarna fria. Så jag antar att jag inte ska klaga!


Fantasin börjar sina så jag antar att jag borde plugga lite till, bättre än att lägga tid på det här. Kommer ändå ingen vart, så ett långt inlägg blev det inte idag heller.

Och förresten så har jag klarat mig utan godis!


Tiden går snabbt

Tiden går FÖR fort just nu! Hinner inte med det här med bloggen även fast jag vill och hela tiden tänker på vad jag skulle kunna skriva här. Mycket att dela med mig just nu. Men dagen är tyvärr slut för min del, för jag har en hel del att göra imorgon med. Det blir ett längre inlägg imorgon, eller om jag hinner vill säga!

brinner för bloggen?

Har fått något lustigt sug efter att skriva blogg hela tiden, okej. Hela tiden var väll att ta i eftersom jag fick känslan idag, men jag känner att jag har så mycket att skriva och jag vill skriva om all min träning som jag ska dra igång med nu, hur det går med maten och med skolan. Bra eller dåligt? Det avgör bara ni.

Men som sagt, träning och nyttigare. Jamen tjena det har ju funkat galant än så länge. Inget godis och är just hemkomen ifrån spåret. Och till mat beställde jag något lite nyttigare som består utav grillad kyckling och sallad, mums! Efter käket får jag ser om jag drar milen på cykeln eller om jag tar mig ut på lite powerwalk.

JAG ÄR PÅ G!

Och förresten sa någon nått om att  jag har sovmorgon till halv 1 imorgon....

15sep

Seriöst bloggande här, har rast och tänkte att jag kunde skriva lite smått. Och med det menar jag i stort sätt inget alls.

Sitter och väntar på att Naturkunskapen ska börja, och går man på tbs så går alla in i klassrummet 10-20 min tidigare än vad man ska göra. För att för det första få en bra plats så att man kan sitta in på msn och bdb, slippa lärarens frågor och sist men inte minst... jaa att det inte finns något annat vettigt att göra. Borde plugga nu, för vi har läxförhör men känner att man egentligen har endel kolla på alla celler, så det sket sig.

Godiset ja, de skulle jag uppdatera om, och än så länge, sisodär 12 timmar har jag klarar mig. Kul för mig, men om man tänker efter att det faktiskt är folk som har bjudit mig och tackat nej så är det bra. Så det har ska jag klara!

nae, nu ska ja tillbaka till dom andra nördarna för snart börja lektionen igen, och påtal om lektion så är det våran sista för dagen, slutar 2 idag. Kan inte bli bättre! Efter det blir det stan med annie, och sen spåret.

1 vecka

Jag har sagt det förut...Och jag säger det igen, jag ska bli nyttigare! Hur svårt kan det vara? Jag vet ju att jag kan egentligen! Utan godis i veckorna och sen får jag äta antingen på lördag eller söndag, seriöst!? Jag måste ju klara det, jag höll ju för fan upp med godiset i över ett år en annan gång! Så nu, nu ska jag iaf klara den här veckan och imorgon blir det att cykla en mil på morgonen och sen springa spåret när jag kommer hem. För det måste helt klart bli ändrig på det här.

jag ska uppdatera för mer information, ifall ni ska mobba mig för att inte äns klara en vecka, eller hur det nu går.

Önska mig lycka till, det behövs...

oh hot damn

Jag vet fortfarande att jag är dålig på att blogga, men jag försöker när jag får tid, vilket inte värkar vara allt för ofta om man kollar på resultatet. Men men.

Tiden går fort när man har kul brukar man ju säga, och det stämmer ju så jäkla bra. Skolan flyter på även fast det börjar kännas nu att man faktiskt måste jobba också. Men klassen står för den bra och roliga delen. Det ända som inte är så bra just nu är engelska redovinsningen på torsdag, naturkunskapen imorgon och att jag är sjukt onyttig hela tiden. Men det blir det ändring på nu när min förkyldning börjar försvinna, så imorgon blir det spåret kan jag lova! 

Helgen har sett ut på följande sett; Min fredag spenderades mycket kallt uppe i ishallen med lite trevligt folk, skulle åkt till robine men var jätte seg så det bliv till att åka hem och äta lite gott med mamma och pappa och sen gå och lägga mig tidigt. På lördagen tog jag det lugnt och sedan vid 4 blev det att ta tåget till Vikingstad och hem till Affe. Mys med tv lite film och tyvärr att han slog mig i tvspel den pysen!  Sedan hem och somnade i sängen med kläder och hela faderullan. Mysig och skön helg och det känns bra att bara ha tagit det lugnt.

Idag har jag bara varit och städat clabris, och just nu väntar jag på att mamma och pappa ska komma hem, dör av hunger. Sedan ska jag ta mig ett skönt bad och efter det består kvällen av plugg.

.......

Jag är inte förvånad att det redan krånglar. Jag vill inte, jag vill att det ska blir bra och vara bra!

RSS 2.0
Test