One tree hill

Tillbaka på ämnet igen. Det slutar aldrig förvåna mig och dagens avsnitt fick mig att stor tjuta. Blir rädd för mig själv nästan. Att gå från att aldrig har gråtit till en film, sorligt tvprogram en låt eller vad som helst till att böla sönder. 

Och det som är så sjuk är att allt som sägs och görs stämmer så jävla bra in på hur det är. Livet är for kort för att hänga upp sig på saker som inte är viktiga. Man tänker för mycket på sig själv och saker som inte är betyder något för äns framtid. Man ska leva livet, för rätt som det är står man där, utan sina drömmar. Visst livet är det längsta du någonsin kommer att äga, men det är för kort för att slösas bort. För tiden är värdefull och den kommer du aldrig mer kunna få tillbaka.

                    322102-14

Dom frågade även i slutet, att om man fick en chans att gå tillbaka till ett ögonblick i livet och göra om det. Ändra på det. Skulle du då göra det? Mitt svar är jag, En sak i mitt liv ångarar jag fruktansvärt mycket, mest nu på den senaste tiden. Det är sjuk, att man kan sakna nått så mycket.

Barcelona

Längesen jag skrev nu, väldigt längesen. Men jag försvarar mig med att jag har haft fullt upp och faktiskt varit i Barcelona. Vilket enligt mig själv är en godtaglig ursäkt. Jag orkar inte skriva allt i detalj så jag skriver lite kortfattat om resan och vad som hände.

Började med att alla samlades 03.00 på skolan för att sedan åka till lkpg. Därifrån tog vi bussen till flygplatsen. När vi kom fram till Barcelona tog vi en ny buss till stället där vi skulle bo. Vi packade upp och jag och Annie snodde åt oss det finaste och största rummet. Vilket var en lätt match, bra övertalningsförmåga kallas det. Sedan fixade vi oss lite granna och vi kastades ut på alla barcelonas gator. Vi hoppade in på en bakgata för att se om det fanns någon billig restaurang som vi kunde äta på. Och självklart hittade vi en. Vi bestämmde oss för att gå in, vilket vi enligt mig själv aldrig skulle ha gjort. När vi kom in möttes vi av en äcklig lukt som i själva verket var maten som vi skulle äta. Jag och Annie hittade några stekta potatisar och kyckling som såg ätliga ut, så vi bestämmde oss för ta det. Men det visade sig att vi aldrig skulle ha gjort det. Det var och kommer alltid att vara det äckligaset jag har sett. Det var fettklumpar, ett stort jävla ben som absolut inte såg ut som ett kycklingben, skinnet satt kvar och den såg inte alls klar ut. Vi satt bara och petade i det och försökte komma på vad det kunnde vara som dom ville att vi skulle äta, påfågel enligt mig.

Följande dagar var vi på picasso museumet, kollade på segrada la familla, gaudi byggnader, shoppade och var lite på stranden. Hela spanien resan var mycket roligare än vad jag hade förväntat mig, men det har jag väll Annie att tacka för antar jag. Eller jag vet att det var därför.

I går (fredas) var det först skolan, och jag fattar inte att jag redan kan vara trött på den. Men jag kämpade igenom dagen och efter skolan åkta jag upp till spåret och sprang 5:an. Känner mig jäkligt stolt över att ha pustat mig igenom hela vägen. Och på tal om att springa spåret så har jag bestämmt mig för att få kondition som en jäkla häst. När jag kom hem så blev det att stressa in i duschen och sedan åka upp till vallen där några utan tjejerna var. Men stannade inte så länge för sedan åkte vi hem till mig. Bakade kladdkaka och pratade, mys som vanligt vill säga.

Idag har det inte hänt så mycket, åkte och solade med Annie. Sen hem och städade rummet och lite. Nu har vi gäster men dom flesta badar. Så då passar jag på att smita undan rolig som jag är. Men jag antar att jag borde gå ner och göra dom sällskap. Men jag tänker inte bada, dom får nöja sig med att jag doppar fötterna.

Puss på alla.

Trött

Helgen i korta drag har sett ut såhär

* I fredags efter skolan blev det att ligga och flöta ut sig vid poolen och steka lite, på kvällen blev det film med Annie, Jeff, Jesper och Herman. Annie stannade över natten, snäll som hon är.

* Lördagen, upp tidigt för att steka lite till, hamnade vid poolen några timmmar idag med, skönt och det skadar verkligen inte om det håller i sig hela sommaren. Men man ska inte hoppas allt för mycket, det är ju trottsallt  Sverige.

* Fram mot kvällen, fixade vi oss lite, sen så åkte vi till Valention och Flötade med Jonna och Maria. Nadine och Ida delade sällskap med oss också.


* Blev att åka hem till mig, vart lite halvt som halvt, och hit och dit, men det slutade med att jag åkte i poolen med kläder 2 ggr. Och sedan sov Jesper, Jeff, Herman, Andree och Annie här. Trevlig kväll med lite sömn.  

* Idag, solen väntar. Sedan städa och Packa packa packa! För SPANIEN väntar!

pusshej


Du förstör bara för dig själv


One tree hill

Jag är beroende, kan kolla på 3-4 avsnitt om dagen, och varje avsnitt är 45 min, kalla mig nörd joovars! Är helt inne i det och faktum är att man lär sig ett och annat. Så istället för att säga till mig själv att jag är en nörd som inte gör något annat på vardagarna än att gå ut och gå och kolla på OTH så inbillar jag mig själv att jag lär mig något samtidigt som jag slösar min dyrbara tid på den där färgburken.

Så nu allt folk, väntar ett lärorikt avsnitt One tree hill för mig. Och kanske lite andra världskriget.

Puss

5 maj

Borde plugga istället för att skriva det här inlägget, eller iaf gå ut och gå och göra något nyttigt med mig själv, va ett tag sen nu. Men dum som jag är så sätter jag mig vid datorn, trycker upp msn och Bilddagboken sen är man fast, Bra Daniella!

Har prov på andra världskriget på onsdag, kan ingenting. Det värsta är att jag måste få bra också, om jag lyckas få det kan jag höja mig vilket jag verkligen behöver. Minst Vg. Får se hur det slutar med det, med våran Cp lärare.

Aja, sen till helgen vill jag göra något roligt. Jag föreslog för Annie att vi kunde sova under mitt pooltak några stycken. Hon var inte så pepp på det konstigt nog men ja kan övertala henne. Det är faktiskt mysigt att sova ute. HAHA ^^ Men annars vill jag festa, med mycket folk, musik, och bla bla. Känns som om det var längesen vilket det egentlien inte var. Men jag är taggad för det iaf, sen får vi ju se om humöret håller i sig.


Är så jävla trött på vissa nu...

Pusshej

Och förresten, Grattis Farmor 63år <3

Valborg

Tiden går ruskigt fort, känns verkligen inte som om det var ett år sedan Valborg var. Men jag lovar att Valborg iår var så grymt mycket roligare!

Vi började dagen med att sluta 9 jag och Annie, det var vi värda tycker jag, vi gick hem och sov, åt och taggade. Vi började fixa oss lite smått och vid 6 åkte vi till Malin. Där började det fixa och trixas lite. Vi fixade maten, med grill sallad, och massa pommes. Sen senare kom det mer folk och festen drog igång. Rolig kväll som sagt. Kvällen slutade med Taxi och moppe efter mycket om och men. 

Tack alla! Och speciellt Malin <3

RSS 2.0
Test