29/5

Dags för lite positivitet på den här bloggen, och det här är inte bara lite positivt!
ALANYA i Augusti med toppen folk!


27/5

Det här är svårt att förklara
Toppar och dalar, jag gav dig mitt hjärta
Våra stunder vi hade, tankar idér
Din lukt i din nacke, pussar och skrattar
Den enda personen som tagit upp min tankekraft
24/7..
Oh shit vad jag älskar dig
trotts att jag knappt visste vad dom orden betydde
Och det vet jag typ inte ens idag
Det gick för fort, vi vände blad
Från ett sånt förhållande tar det lång tid att tända av


Förövrigt, kort dag i skolan, efter det hem till Lina för plugga m.m, upp till spåret och hurtade oss och sedan ner till gusto för mys med två andra nötter och en annan som jobbade!

I stunder som dessa

När man mår såhär som jag gör just nu är jag så glad att jag har dom vänner och det folket runt omkring mig som jag har. Det är helt sjukt. Det värmer så otroligt mycket när ni finns där och ställer upp, även fast jag inte visar det så bra just nu, men ni vet att jag älskar er! Likadant med folk som jag heller inte känner så bra eller träffar så ofta, men som endå lägger en stöttande kommentar eller liknande, guld värda, ni anar inte!

Annars.. Ja har inte riktigt några ord. Är ganska tom, som ett skal. Nog med allt annat så är det så förbaskat jobbigt att jag inte kan vara själv. Det fungerar inte. Jag som vanligtvis tycker om det, men blir helt fel då.
Jag har bara i tankarna att jag måste komma över det här fort, jag vill kunna vara med honom utan att jag tycker det är jobbigt. Jag vill verkligen det, jag har så himla kul med honom.

Patric Eek

Saker blir inte riktigt som man tänkt sig, eller rättare sagt som man vill.
Jag antar att man ska prata av sig problem. Och folk kommer ju ändå få veta.
Det gör så jävla ont just nu. Det har varit den värsta natten och morgonen i hela mitt liv.
På nått sätt var det ändå ett vackert avslut, jag vill inget hellre än att vi ska kunna ses sen, för jag klarar mig inte utan honom. Han har satt sina spår och även fast folk tyckte jag va dum i huvudet innan så är jag fortfarande på hans sida. Det kommer jag alltid vara. Jag är haft så jävla kul den här tiden och skulle kunna göra vad som helst för att få göra om allt igen. Eller ställa allt till rätta. Men jag antar att jag får ta det här nu. Jag hatar att vara ensam, jag vill verkligen inte. Jag är så jävla dålig på det. Jag blir rädd.
Patric betyder oerhört mycket för mig, det kommer han alltid göra. Och jag vet att vi kommer att kunna vara vänner sen, eller jag hoppas innerligt på det. Det känns som om jag är skyldig honom så mycket efter den här tiden som vi har fått dela. Och även fast jag bara vill peta ut ögonen på mig själv nu för att det gör så jävla ont måste jag kämpa. Jag är dålig på det men jag får försöka.

Antar att vissa tycker att jag är riktigt tönting just nu med tanke på att det låter som om vi har haft ett förhållande på 3 år. Men Patric är annorlunda. Just nu känner jag absolut att jag inte kommer att klara det här. Att jag bara vill vända ryggen bort till allt och bara sätt mig ner och be för att det ska bli vi igen. Men jag ska lyssna på vad jag lärt mig, man måste prata.

Precis som vi sa, jag älskar dig för alltid, och kommer alltid finnas för dig. Du är bäst.



23/12-09


16/5

I fredags firade vi Lina. Först kom den en Makeup artist som visade och hjälpte oss att sminka. Sedan rulla det in mer tjejer och det blev mat och sedan förfest för de som skulle ut. Jag själv drig vidare på annat håll men åkte hem nästan lika snabbt, dö trött.
Lördagen, hann med världens svettigaste löparrunda i det fina vädret, körde massa bil och på kvällen begav vi oss ett gäng hem till Crull där dom grillade och hade sig!

Nu blir det att snart åka ner och städa, sen så ska jag och Nadine plugga matte, behöver någon med en bra matte hjärna! Sen vill jag bara att Patric ska komma hem, så ikväll blir det att åka dit när han är hemma i sverige och mjölby igen!

13/5

Glömde helt bort i veckan. Har ju inte sagt hur det är på nya jobbet. Eller nya och nya, men i Mjölby. Och vilken skillnad, mycket mer att göra, vilket jag tycker är bra, då går tiden fortare. Och mycket roligare och trevligare folk, jätte kul nu! Och nu har jag ju Lina på jobbet med, stort plus!

Nu blir det en löparrunda sen måste jag råplugga matte i en timme eller två. Sen får vi se vad som händer ikväll!

Den här rubriken förtjänar du, bästa Ronja!

Gaaalet stolt över min kusin! Igår skrämde hon livet ur mig och idag är hon grym! Hon klarade gesällen, och inte bara det, med ett brutet nyckelben, ni hör ju bara!!!!! Bäst är du :)

Annars då, livet glider. Eller ne, jag är opepp på allt som har med skolan och göra, nästan så dom här dagarna går saktare än vad de gjorde när jag var i thailand och hade hemlängtan efter älsklingen. Bara jag klarar av Np i matte så kan jag nog göra allt. Snälla gud.



Jag och jonna hade tråkigt på Spanskan, klickade hem de här snyggingarna och ett par vita också, perfekt till sommaren!

Förresten allt södra folk, ledsen för att svika er, idag höll jag min första träning tillsammans med Nadine. Uppe på vallen. Flickor 14 kommer inte få det lätt nu!


Älskling



Den vackraste stunden var den när du kom.
Så lycklig för att jag har dig!


6/5

Just nu är jag bara jätte nervös. Första dagen på Mc donalds i mjölby imorgon. Amen, bara det tänker ni. Inte jag. Ismael hade frågat pappa när min först dag i mjölby va, på fredag svarade han då, oj då, då får hon jobba!
Så, imorgon mellan 16 och 22 kan ju alla ni som antingen ska ha cheesburgare, hamburgare, big mac, QP, Mc feast eller Tasty åka någon annanstans så jag har en chans att komma in på mitt nya ställe lite lugnt, tack :)
(beställ CBO, jätte god..)

RSS 2.0
Test