Gooooodlife

Mina dagar flyter på och jag mår så jävla bra
Imorgon är det nyår
Om en månad är jag i Thailand
Beställde nya bikinis och klänningar tills dess
Att man sedan har världens bästa kompisar och en kille som gör en så himla glad
+ Att jag har världens absolut bästa kusiner


24/12

Jag fick allt lite mer julkänsla igår. Klä granen slår ju det mesta. Att min gran dessutom slutatde lite lila i alla fall är inte heller fy skäms! Men att jag är sämst på julklappar nämner vi inte här.
Efter julgrans pyntning och ytterst lite gröt begav vi oss bort mot jocke med Annie också. Där var det uppesittarkväll som innebar mycket mer än så. Till och med tomten kom. Haha

Men nu vill jag bara önska alla en God Jul, för det ska jag ha!


23/12

DAGEN FÖRE JULAFTON, siickt. Var tog all tid vägen? Jag som trodde jag var väl förberedd för julen kännde precis att den kom lite väl fort. Får hoppas att det blir lite ändring på det ikväll med julgranspynting och mys!

Nu, ner tll stan och äta med mamma och pappa


17/12

Som förutspått blev jag hemma idag med. Säg inte det här till någon men så jäkla värt! Det halsonda (?) är nästan helt borta, dock rätt seg, men jag klarar mig.



Om ni har sett Cubus reklamen så vet ni att det inte är riktigt den hårfärgen som hon har på bilden. Men den färgen på håret som hon har i reklamen vill jag ha. Dock är jag feg.
Tänk på det nästa gång ni kollar på den reklamen. Grymt snyggt!


16/12

Det är så jäkla segt att jag hae gått och blivit sjuk igen. Nu var det inte alls längesen och jag tycker faktiskt det är riktigt konstigt att jag kan bli sjuk med tanke på hur mycket frukt och grönsaker jag äter. Riktigt surt!
Så jag blev hem skickad ifrån skolan utav Agneta (inte för att jag inte hade tänkt gå hem egentligen). Men som tur va så hade jag ju en gullig person som kom över några timmar med halstabletter, vitaminer och servade mig med en hemmagjord huskur mot ont i halsen, och sen att någon tyckte lite synd om en gjorde det hela mycket bättre!

Ikväll borde jag plugga, men som det ser ut nu så blir jag hemma imorgon med. Så det känns inte så viktigt för tillfället.

15/12

1 prov kvar baraaaa!!
Efter en mycket seg dag i skolan med mycket peppande nyårsprat begav jag och nadine oss till Linköping för lite julshopping. 2 saker till mig, 2 julklappar, bra uppdelning tycker jag allt. Det hela slutade dystert med en äcklig tågresa hem och att min kära cykel är stulen :(

Nu ska jag ta en varmt bad med ljus och musik. Sen får vi se hur mycket jag pluggar.


13/12

Inte långt kvar nu.
9 dagar till jullov och fix utav hår
10 dagar har jag jobbat klart alla pass jag har fått hitills
11 dagar är det julafton
Sedan är det bara 18 dagar kvar till Nyår
Tiden går fort.

Helgen har varit bra, lugn och skön. Sånt tycker jag om!
I veckan står det prov på schemat, 3 st för att prata klarspråk med er, så vi förstår hur jobbigt det kommer vara.

Hejdå.


6/12

Finns inte så jätte mycket att säga om min helg, mest jobb. Nästan bara jobb fakiskt. Lite mys och Vadstena också. Imorgon är det skola, och sen är det jobb igen. Sen känns det nästan som en ledighet för mig, no work for 5 days, wooho!



Då kommer jag va glad. Sen som en liten instickare bara, 11 dagar kvar i skolan!


3/12

Okej. Jag hade en dålig dag sist. Blev på mycket bättre humör under gårdagen pågrund utav diverse småsaker.
Idag va vi i skolan, precis som vanligt. Efter åkte jag och Annie in och julhandlade. Alltså inte julklappr (okej, en) utan till oss, för det var vi värda tyckte vi.
Imorgon är det helg och på kvällen blir det lugnt för resterande dagar utav helgen ska jag jobba. Precis som varje helg fram till jul. Tycker jag det är kul? Nee ingen kul jul här inte. Roligare i Januari när lönen kommer in.

Jag.är.tråkig.just.nu


1/12

Jag känner mig sämst, fulast och äckligast idag.
Jag ska bli stark, vältränad och duktig på att plugga.
Det är det som jag är sämst på, en halvtimme om dagen med plugg.
Om jag inte klara av det är jag ju sämst.
Fan jag är ju sämst.

Ny dag imorgon, nya tag. Jag vill ha imorgon.

22 dagar kvar bara, kämpa!

RSS 2.0
Test