29/6

Jag mår psykiskt dåligt just nu för att jag sitter inne. Har dragit på mig flunsan eller nått så jag har jätte ont i halsen och tror faktiskt att jag har feber också. Alla är ute och blir bruna och fina, medans jag sitter inne och blir blekare och blekare. Men gå ut då tänker ni, det går inte! Det är FÖR varmt för att gå ut, jag får ingen luft.
Men ska faktiskt ta en ipren och försöka gå ut en stund. Cykla kanske kan funka, då blåser det ju lite i alla fall.

Daniella

RIP MJ

The King of pop är död! Trodde inte mina ögon när jag såg det, fyfan alltså. 
Världens mäktigaste man inom musiken och nu är han borta. Det här är ju hemskt!
Nu när jag sitter och lyssnar på hans musik blir jag faktiskt riktigt nedstämd, han är grym, så jävla häftig!
Han kommer alltid att leva med oss alla, död eller levande, alltid lika stor.




RIP

22/5

Nu är det inte många kvar i Hönsonligan/matgänget/mjölbybrudarna eller vad fasiken ni vill kalla oss. För tyvärr så är ju dem flesta utomlands vid det här laget. Aa och jag menar verkligen tyvärr för jag glädjs inte åt det. Dels för att jag inte får träffa puckona, dom är utomlands, vem vill inte vara det? Allihopa kommer vara äckligt bruna när dom kommer hem och jag sitter där som en blek valross, dom träffar nytt folk, lever livet, och förhoppnings vis så äter dom jävligt god mat!

Ser allt det där som en riktigt bra anledning till att inte blogga, på tok för depp om man börjar tänka så långt. Men nu ska vi inte vara allt för negativa. Vi lever här hemma, vi tar en dag i taget och chillar. Nu i veckan ska det ju bli riktigt fint väder så man kan ju hoppas på att kunna få lite färg i alla fall. Och påtal om annat så tror jag att vi kommer få en på tok för bra helg, mkt bättre än vad dom som är utomlands kommer att ha! lalalalalala ;)



Men saknar er, det gör jag faktiskt!

Daniella

21/6

Sen en tid tillbaka har jag varit trött
Försökt att vara allt på samma gång
Så mycket man kan göra och borde och vill
Mitt i allt så ska man räcka till
Sen en tid tillbaka har jag varit tom
Och försökt att hitta spår som leder rätt
Ja det finns så mycket måsten att vara bra på det man kan 

Sen en tid tillbaka har jag varit tyst
Och försökt att känna efter hur det känns
Ja man gör som alla andra och försöker att bli van
Men jag har tröttnat på att vara likadan
Sen en tid tillbaka har jag känt mig svag

Och allt som är bra med mig har jag förmågan att glömma bort
 

16/6

Vadstena hela dagen med Annie, Victor och Ebay. Vi åkte ut med Victors båt och dom försökte sig på att åka vattenskidor i det 13 gradiga vattnet (Y)








Trevlig dag!



Ni kan inte ana hur störande det är att jag måste styra musen med långfingret istället för pekfingret. Det fick man för att man skulle vara duktig och laga mat!

Daniella

15/6



Daniella har sommarlov, kommer kanske inom en snar framtid att dyka upp (troligtvis, ÄLSKAR MIN DATOR!!!!....)

ÄgarN

Jaaaaaaa (Y)

Grymt snygga bilder hittade jag, här ser ni då mig under 2006. haha





10/6

Känns helt overkligt när jag skriver att om mindre än 24 timmar har vi sommarlov. Vi har varit så jävla bortskämda på våran skola, så vi borde egentligen inte ha sommarlovs förns i början utav juli. Jag har varit lat, en sak som måste förbättras tills nästa år! Kan vara därför jag inte orkade med nu i slutet även fat vi knappt haft någonting att plugga på.
Sen är det helt offatbart att vi redan gått ett helt år på tbs, känns som om det var igår jag satt på det där förbannade tåget och var nervös. Men men, sommalov kommer det att bli för oss i alla fall och det tackar man ju aldrig nej till!

Igår blev jag almost blondie igen och idag så var vi hemma hos Malin på kvällen och firade henne och Jonna med hur mycket god mat som helst, och ännu mer snack.

Nu väntar sängen, måste vara pigg för morgon dagen, nu är ni peppade va!?



Dålig bild på håret, men ni får ett hum om hur det setr ut iaf

Daniella

8/6

Dom förtjänar faktiskt en plats här, egentligen en större. Dom är bra, riktigt bra!



Daniella

7/5

I got a problem and I don't know what to do about it

Jag kommer alltid tänka så som jag gör, jag vet att man kan ändra sig, bara man försöker tillräckligt mycket och man vill. Den här gången ska jag ta det min egna tid, precis så mycket som jag känner att jag behöver. Det kommer säkert bli jobbigt, men det är en del i det hela antar jag, det jobbiga. Tror att det alltid är det jag har varit rädd för på ett sätt. Smärtfritt ska det vara, helst ska det vara något som jag inte lägger märke till. Jag vänder min rygg bort och blundar. Det funkar tänker endel, men när man väl kommer till kritan så gör det inte det. Nu är det min tur.



Daniella

6/5

Det får bli ett tråkigt inlägg, precis som dem andra de senaste dagarna.

Igår var det Fredag, åkte in till skolan en stund och gjorde np i matte och gjorde klart uppsatsen, värt att nämna är att det var det sista innan sommarlovet! Inget plugg på ett flertal veckor nu, härligt!! Solade med Annie eftersom att vädret sviker. Vaknar av att Annie står och baknar på solariedörren och ropar " Daniella! Vakna då! " vakna gjorde jag, en halvtimme efter att solarie tiden var slut, hade inte en aning om vart jag va heller. Gjorde sedan mamma sällskap på Ica och hjälpte henne handla lite smått, vi tappade bort varandra i den stora mataffären och gick i cirklar, slutar med att båda försöker ringa till varanndra men då är det upptaget. Historian slutar bra och vi hittar varann. Kvällen spenderades med Annie, Albin och Fhyr hemma hos mig, Kladdkaka och bad i poolen bestod kvällen av!


- keep on shine, keep on smile. Ignore

Idag, slapp dag med Annie. Jobbat lite och vid 6 tiden drog vi oss ända ut till v-harg och till Erica. Käka gött och hade oss. Åkte in till stora mjölby och hem till Jonna. Kollade fotbollen lite smått och så. Sedan tog jag och Annie tåget in till lkpg för att träffa lite trevligt folk.

NU, sova
Daniella

4/6

Den har dagen har bestått utav 1 prov och en "lek" spanska. Resten utav OC. Nu, OC!

Godnatt
Daniella

3/6

............................

Tjenamors!

Barn

Jag har kommit på vad mitt barn ska heta om jag får en pojke, Lucifer. Det är ju bara så gulligt :D
Om det blir en tjej blir det antagligen en hailey, något Amerikanskt i alla fall. 

Slutar säkert med att barnen kommer heta Robert och Linda, två helt "vanliga namn", eller så får jag inga barn. 

Daniella  

1 juni

1 Juni, vilket betyder SOMMAR, och nog fasen är det sommar ute. 10 dagar kvar nu bara!

Gårdagen på liseberg var mycket rolig, men vad hade man annars förväntat sig med dom personerna? Colorado och flumride åktes flitigt en varm dag som den, blöt vart man ju också. Sen det vanliga, köra chokladhjul, vann inget. Käka lisebergsnappar, åka mkt, stå i kö, åka lite fel mm. Men det var en fin dag! Kanske kommer lite bilder senare

Idag har det bara varit poolen som gällt, Annie, Sara, Lina, Nadine och Erica gjorde sällskap. Nu är jag bränd på ryggen.



- Såhär fint har vi haft det idag

Daniella

RSS 2.0
Test