löööördag

Helvetes jävla datarapport och en kul lördag!

30/5

Vet inte riktigt vart jag ska börja, så jag kör bara lite bilder och skriver en snutt under. Antingen så fattar ni eller så får ni
gissa er fram. Kan komma repetion från förra veckan och helgen beroende på vad jag hittar i mina gömmor.



- okej, rätt långt bak i tiden, men tänkte att jag kunde bjuda på åtminståne en bild ifrån Sundsvall.



- Testa!



- Åkte med klassen till Valla. Jag och Bergman besegrade golfproffsen Henke och Oscar, och aa... Annie och Mikey i lag minigolf 



- Henke, Mikey och Annie



- Vi har varit trött med. Sorry tjejer men tänk på att det inte är så många som läser min blogg :)



- Resten utav bilderna är ifrån kvällen. Va hemma hos Sara och firade henne med god mat och trevligt folk, kommer en hel del bilder nu. Dock har jag inga ifrån när vi körde irlänsk julafton, höll på att dö av garv!



- Två piggare tjejer än på förra bilden



- GLASS!!



- Ella och Robine



- Annie, Ella och Sofia



- Glad tjej



- Jag och Annie



- Lekar



- Jag och Sofia



- Sötida!



- Förlåt Maria men en bild måste det bli, iaf på bloggen. Här ser ni djuvännen!



- Jag och Annie åkte och träffade Andree och Jeff, saknat dom! Även fast man börjar få sina misstankar över andree...



- Aavars

Nee nu får det räcka med bilder, det är en dag imorgon också (idag?) Blir faktiskt att ställa klockan och traska ner och jobba och sedan städa rummet. Om det är fint väder så blir det antagligen att sola men om inte solen tittar fram måste jag förbövelen göra klar mina grejer i skolan! Sista grejerna inne den här veckan! På söndag bär det av till Liseberg med ett gäng nötter, blir bra!

Daniella


oooohhjaaa!

Mjölby Södra <3
2-1, behöver jag säga mer?

26/5

Jag antar att jag inte står ut till Sommarlovet trots allt. Vill ha ledigt och det måste bli fort. Helst bara åka bort, eller gömma mig i en månad eller två.

I lost myself  somewere on the road, aa det gjorde jag fan

.

Daniella

24/5

Dom har dagarna har vart hur slappa som helst. Fredag, tog jag och Annie det lugnt hemma hos henne med mörk choklad, soja bönor, godmat och vindruvor. Lördagen, lkpg på dagen  och sedan hem till Maria på kvällen med lai, där va även nadine och senare kom Jonna. Jag blev förälskad i Edward i twilight och jaa, jag drömmde om honom på natten, nästan pinsamt. Och idag har jag varit duuktig och jobbat i trädgården, och hunnit få lite annat undan fixat.

Väldigt sköna dagar och nu ska jag väll ändå klara av dom sista dagarna i skolan?

Daniella

23/5

Har chillat med lai hela dagen med fika och en runda på stan. Impuls Daniella var i farten och köpte en jacka och ett linne, nice! Kvällen? oklar



Daniella

21/5

I am back och så jäkla taggad för elevråd. Sundsvall fick mig faktiskt att se på elevrådet på ett helt annat sätt och nu ska vi ta tag i det här och visa vart skåpet ska stå för alla lärare! Resan var alltså mycket värd, det kan jag lova er. Härligt folk, paintball, chilla galet och bara allmänt jäkla kul, måste tacka min nu norrlänning till vän, Sofia! Om ni vill läsa mer om resan så kan ni gå in på hennes blogg, jag är rätt dålig på att få med det mesta. Men tycker det räcker med ett par ord, härligt, givande, peppande och att jag faktiskt kommer sakna endel utav dom härliga personerna, tur att man förhoppningsvis kommer att träffa dom igen!


På hem resan igår ringde dom ifrån sommarjobbet och undrade om jag ville jobba idag. Hemma klockan 1 och upp klockan 8, natten innan bestod utav 3 timmars sömn. Jag var trött alltså. Som tur var det sjukt mycket folk och det gick i ett hela tiden så man hann inte tänka på det. Det lät bra där ifrån och ser ut som att det kommer spenderas ett antal dagar där mer (Y) Hem efter jobbet och träffade tjejerna vid lundbyhallen för mat inhandling. Till Lina bar det av efter och där åt vi och sen däckade jag, så himla trött. När dom andra begav sig utåt så åkte tråkmånsen hem.

Daniella

Sundsvall

Stressen har inte brutit ut än, salladen är gjord och godiset är inhandlat, så dit klarar man sig ju iaf. Jag och Fialutten åker alltså till sundsvall imorgon klockan 10. Vi ska representerar lkpgs elevråd ifrån tbs. Utan information eller något så liknande. Vi kommer fixa det här, behövs bara ett antal lycka till på vägen!

BRB på onsdag natt



Daniella

sjuuk

Just nu mår jag inte alls bra. Igår hade jag "sjuk känsla" i kroppen och idag har det nog brutit ut. Täppt i näsan och tung i huvudet, halsen är tjock och det känns som om jag har feber. Mår inte alls bra. Påväg att bli sjuk eller bara ångest över glassen som jag sen promt övertalade mig själv att jag var värd...?

17/5

Dagen har till 50% spenderats i mitt lila fina nattlinne och i min säng. När jag tog tag i livet tog jag på mig något mer lite casual så det fick bli ett par enkla svarta mjukisbyxor och en vit tjocktröja. Drog mig ner och städade och sedan gick jag upp till kungshöga och kollade på när mai slog tubbe. Sedan åkte jag hem och bytte om till mitt kära nattlinne och la mig i min nybäddade säng. Slapp dag.

Var det någon som hörde något om att jag inte går en endaste dag i skolan den här veckan? Slapp vecka.

Jag tar mitt pick och pack och vänder ryggen till, tack för mig.
Daniella

17/5

Det har varit väldigt segt på den hrä fronten tycker jag, så nu klämmer vi ett inlägg till. Om ni har turen på eran sida blir det kanske flera under dagens gång. Vart jag ska börja med mina äventyr vet jag inte riktigt, men vi tar väll allt ifrån början. I torsdas blev det bio med familj+familjevänner. Änglar och demoner såg vi på i nya kina biografen. Riktigt bra var den, men det gäller att vara pigg när man ser den, alltså ingen film för Jonna. Fredagen firade vi Lina och det bjöds på en hel del gott. Gårdagen spenderades i lkpg i stort sätt hela dagen med att gå på stan, och sen på kvällen blev det hem till både fia och per, trevligt kväll! Bilderna kommer i ett senare inlägg!


Kan bjuda på en bild så länge ifrån per

Dagen blir slapp och jag ska inte göra ett piss tror jag, eller försöka hålla mig undan ifrån kebeb, glass coh godis!

Daniella

OOOOH

Single ladies, if i were a boy, halo och ett par fler låter fick man höra under kvällen, är nog nästan lika glad som Sara och Jonna, fast bara nästan, Fan va bra hon var!!!

Sara Jonna och Beyonce

Jonna och Sara är jst nu i sveriges huvudstad och kollar på ingen mindre än beyonce! Har fått ett par samtal där ifrån och jag vill nästan skrika lika mycket som resten utav alla 16 åriga tjejer gör som är där. Fick rysningar genom telefonen. JAG VILL OCKSÅ DIT; NU!!


13/5

Jag är äckligt trött just nu, känns som om jag ska trilla ihop när som helst och bara dö, just precis dö! Kommer inte ihåg när jag somnade igår men har för mig att det inte var för sent? tydligen. Så just nu väntar jag bara på att maten ska bli klar och sedan ska jag ta mig en promenad. Har redan sovit en timma sedan jag kom hem så mer kan jag inte sova nu, kommer ligga klarvaken ikväll annars.



  - Skulle sitta fan så mycket bättre med det här än regelbundna tider med mathelvetesjävla skit fan grejen!

Påtal om mat förut, jag och Annie försöker vara så nyttiga som möjligt nu (jag vet att jag alltid tjatar om mitt jäkla nytteri och bla bla bla) i minst en månad fram till skolan börjar. Brukar ju alltid bli lättare när man är 2 eller flera som stöttar varandra. Vi äter på regelbundna tider med 2-3 timmar mellan varje och en ordentlig frukost (stor omställning!!)  Självklart så tycker man ju då att det ska vara lättare att inte bli hungrig men just nu är jag lika hungrig som trött. Känns som om jag är hungrigare även fast jag nästan äter mer och med mindre mellanrum. Men men, sägs ju att första 2 veckorna är jobbigast, och tro mig så är det faktiskt. 1½ vecka kvar nu innan det jobbiga är över! Håll ut!

Daniella

LINA FREIJ

Grattis på 17-års dagen sprallunge, hoppas din dag blir bäst! <3


Godnatt!

Måste tillägga innan jag går och lägger mig, ALLA går in på spotify och söker på Africa med Karl wolf nu och så lyssnar ni på Radio Edit eller Album version, spelar ingen roll vilket utav dom för det är samma.

Början får jag fan rysningar av!

Daniella

promenader

Jag tycker det är så roligt när man är ute och går. Jag har i stort sätt alltid samma runda när jag är ute och traskar och dom i mitt kvarter värkar ha det med, det har blivit en vana nu att hälsa på varandra gladare än förr, som att det är en anledning till att le lite extra enligt vissa.
 Men det är inte det som är det komiska i det hela,  utan det som är roligt är att man möter i princip varje gång en person i början och sedan i slutet så möts vi igen, vi liksom går om varanndra. När vi möts sista gången hälsar vi och ler glatt. Nästan som "nu har vi varit duktiga kompis"! Ibland händer det att jag inte ens vet att personen bor i mjölby, aldrig sätt den förut men ändå känns det normalt att vi hälsar på varann, vi gick ju faktiskt förbi varandra förut när vi började gå!?

Daniella

11/5

Jag förstår inte riktigt, jag ställde in mig på att jobba lite den här veckan, eftersom förra veckan fick vi en ledig dag mitt i och innan det har det varit studiedagar och lov. En hel vecka tänkte jag. Men nee, när vi kommer till skolan så är jocke sjuk och honom skulle vi ha hela dagen. Hade lektion i en halvtimme och sen drog vi oss hemmåt. Så dagen har bestått utav lite tjejer hemma hos mig och film. Imorgon är första lektionen inställd så jag har bara 1 timmes matte imorgon mellan 12.00-13.00, känns jätte onödigt men samtidigt kanske jag ska kolla lite innan np på onsdag?

Välkommen till tbs nästa åt 93:or!

Daniella

10/5

Det är många som undrar hur jag håller mitt hår så oslitet (även jag har frågat mig själv många gånger) Men jag har fått svaret och tänkte även dela med mig utav det till mina nära och kära (även randoms som läser bloggen)
Det är alltså schampot och balsamet! Det har alltid funnits där i min nävaro men det var la som tusan att man inte skulle komma på det själv. Ett bra schampo och balsam är alltså a-ö för ett friskt hår. Ingen nyhet för er? Bra!
Jag skulle rekomendera den här serien, luktar sjukt gott till råga på allt med!
Värt var ända krona.

Märket är Schwarzkopf Professional och den jag använder är BC Bonacure Hairtherapy color save


Låter som om jag kommit på allt det här helt själv, ska inte ta åt mig äran totalt. Jag är född i en frisör släkt, kan lova er att dom har lärt mig ett och annat.
Så alltså gott folk, köp nytt schampo och balsam till era år för tusan!

Daniella

10/5

Kvällen som igår såg ut att bli ohändelserik slutade med en fika på steves med Annie. Sedan bar det av med tåget hem och vidare till jonna även den här kvällen. Lite gammalt folk och det var rätt kul att träffa dem igen, dock var jag rätt seg sen natten innan.
Idag blev det som rutin en daves med Annie och såklart jobb. Frestande.

Har inte hunnit med en promenad idag och jag kan lova er att det känns. Jag älskar lång promenader som börjar i rask takt med peppande musik och som avslutas med lugn musik som bara rensa hjärnan. Just nu känner jag mig lat, fullproppad med saker i huvudet och känslig. Just precis, känslig, det blir jag om jag inte får mina promenader. Det får bli en lång dusch istället, det kan hjälpa ibland med. Om inte, så vet jag inte.

Daniella

Fortfarande 9/5

Just nu känner jag mig absolut inte lika glad och pigg som på bilden nedan. Ett par enstaka timmar sömn med hög musik i bakgrunden som hördes svagt hela tiden, sov någonsin dom andra?
Nu är iaf jag den ända som är vaken, ända och ända, det är jag och lai som är kvar hos Jonna och dom ligger så still i soffan och sover, rätt söta för en gångs skull.

Får se hur min dag ser ut, funderar på att snylta lite ägg snart och göra mig något att äta, så att jag orkar att ta mig hem. Sen ska jag försöka gå ut och gå, det funkar alltid när man är trött. Jag känner för en lite tänkare. Kvällen är så oklar som en går att göra än så länge. Kom gärna med förslag!



Daniella

9/5

Sitter hos Jonna nu där vi har spenderat hela kvällen, började med mat och flöt, sång, dans och skratt. Följde upp med mer folk och det blev en riktigt bra kväll, slapp och bara sånn kväll man vill ha ibland. Kunde inte blivit en bättre Fredag. Just nu är några kvar, och på datan spelas allt ifrån fågeldansen till tarzan på högsta volym och alla sjunger med nästan lika glatt hela tiden. Får se vilka som stannar över natten, men en sak som är säker är att jag åker inte hem iaf.

He got me daydreamin'




Daniella

7/5

Give me zero - I'm a hero
Give me one - I'm the one
Give me two - Fuck you
Give me tree - I'm free
Give me four - And more
Give me five - Up high
Down low, in the flow.

Rätt frän

Hängt med dom här yrbollarna efter skolan. Påtal om skolan så var den slapp idag, bara np som kommer gå åt skogen. Sedan film hela dagen och avslutades med tacos, satt fint i mjölbymagarna! Sen drog jag Laisan och Fisan hem till mig, och i mjölby har vi bara blåst omkring. Fia testade även på att vara kille och mjölbybo, bevis ser ni på bilden nedanför!



Va ute och gick med sara nyss, sara såg en järv sa hon, men det var en grävling.

Daniella

6/5

Cykelresan till Sya igår var helt fantastisk, medvind, kvälls sol, peppande musik i öronen och jag cyklade frammåt i en herrans fart! Skönaste cykelturen på länge! Hemvägen idag var inte lika underbar, motvind motvind motvind, behöver jag säga något mer?

Jag hängde med Ronja när hon drog ut en tand idag, det var alltså inte jag som skulle dra ut den (A) Den var enormt stor! Kindtanden längst bak, rätt grym var den! Resten utav dagen har gått ut på att käka pankakor och godis. Imorgon bilr det nya tag med NP nationella och sen brännboll med hela stora skolan på eftermiddagen. På kvällen blir det chill om det är fint väder. Sen fasen är det helg!!

Daniella

Farmor fyller idag!

Nu ska jag CYKLA till sya, låter längre än vad det är, men fasen vad bra! Det som är ännu bättre är ju att jag möts av Ronja, spenderar natten där och imorgon ska jag dra ut hennes tand.

Daniella

5/5

Det blev en fika sen, slimsin muffins på EH, riktigt god med tanke på att det var en "nyttigare" muffins, dom brukar alltid vara så torra men den här var riktigt god så den rekomenderar jag! Fikexperten talar ut! Det var trevligt, och vi har planer, absolut inte stora utan lagom. Det blir bra, och jag vill ha sommar. Utav många olika anledningar i för sig, men känner på mig att det kommer bli bra, 2009, låter redigt!

Imorgon är jag ledig, hela långa jäkla onsdagen! 24 timmar med ledighet, 24 timmar mindre till helgen (vad jag räknar ner då) Påtal om helg så hoppas jag den blir bra, hur den än slutar. Fest eller inte. Den ska bli bra, jag vill förresten träffa tjejerna, ni har inget val. Och jaa, ta det som ett hot! Ta er någonstans om ni vägrar, för det får ni inte.



Saknar er

Daniella

4/5

aahoop, måndagen är i stort sätt avklarad, bara 72 timmar kvar innan jag kan säga att det är helg igen. Men vi har ju endel roligheter att se fram emot, Np i engelska, Spanska med kanske till och med? Lite annat smått och gott kommer dom säkert också kunna klämma in.
Men imorgon blir det en fika med Annie och Lovisa i alla fall, längesen man träffade den där bruden, får se vad hon har för sig nu för tiden ska bli väldigt intressant.

Belv förövrig nästan anfallen av ett gäng änder när jag och Laisan försökte ha det lite trevligt med sallad och grejer i parken. Men gott var det iaf! Nu, en promenix med Säära!

Daniella

3/5

Insåg precis (när jag skrev rubriken) att det är ju för fasiken maj! Den efterlängtade försommaren är här och nu luktar det sommar, det kan ni ta och skriva ner i era intresseböcker! Något annat ni kan skriva ner som jag hörde idag är att det finns ju ta mig fan riktiga pirater. Kalla mig seg eller efterbliven men inte trodde jag att man kunde vara pirat på riktigt och åka omkring ute till havs med ögonlapp och fågeln på axeln. Sjukt kul ju! hahah.
Något mer vet jag inte för tillfället som ni kan skriva ner, möjligtvis att jag blev ståendes med 15 bilar bakom mig när jag förgäves försökte hitta dragläget och det slutade med att alla körde om mig och jag gick ur bilen tjutandes, mamma fick ta över, resten utav eftermiddagen var då förstörd. Förutom framors rulader (stavning på den), dom älskar jag!

Såhär har jag sett ut hela eftermiddagen! Min tv är sönder förresten...


Daniella


2/4

Vädret är ju förjäkla skönt just nu så känner att jag inte har tid för datorn, ligger för det mesta vid poolen så det är där ni hittar mig. Idag har det dock blivit lite fotboll och Sik krossa vadstena med 6-1, ajaj. Ikväll befinner jag mig i Vadstena, så om ni vill mig något kan nu ju söka där.

Valborg var trevligt förresten, rätt lugnt. Bilder kommer kanske.



Funderar förresten på att bli blond igen, kommer ta ett jävla tag eftersom jag inte vill slita sönder håret, lägg gärna en kommentar över vad ni tycker.

Daniella

RSS 2.0
Test