Inte en gång till

Jag vet inte riktigt vad jag tänker med längre, känner att jag håller falla tillbaka i mina gammla spår. Det skrämmer mig. Tankarna som springer omkring i huvudet, allt tjatande jag orkar inte mer!

Inte en gång till, det kommer jag inte klara av


?

21 Februari

Daniella är dålig på att skriva just nu, eller vad tycker ni?

Kommer inte äns ihåg vad det var jag skrev om förra gången, orkar inte heller gå ner och kolla vad det var om och vad som har hänt efter det. Men kan berätta lite kort om mitt sportlov som har innehållt väldigt mycket sport, NOT.

Men blää, orkar faktiskt inte de heller just nu.  Inte pepp på att skriva direkt.

Puss på det.


2 Februari

Helg igen och det känns skönare än vanligt. Fattar inte hur jag redan kan vara trött på skolan, i onsdas gick jag halva dan, i torsdas åt jag bara lunch där, resten utav tiden var vi på ljunkan, i fredas slutade vi halv 2. Hela veckan innan var vi i Egypten. Resultat, Jo Daniella är redan skoltrött, Kanon!

Men som sagt, helg nu. Igår va ja med annie efter skolan. Ner på stan och kollade runt och hittade några kanon fynd, känns bra! Sen åkte vi hem till Annie dit malin kom, vi åkte till daves där jeff och andree va, tillbringade resten utav kvällen med mina knäppgökar.

Idag blir det Annie, Malin, Timmie, Andree och jeff. Vi ska äta lite gott här och sjunga lite sing star, sen får vi se om det blir att gå till Haidar och kolla läget eller hur det blir.

Trevlig helg Alla!

RSS 2.0
Test