Borta bra men hemma bäst!

Allt har vart jättebra, vädret kan man inte klaga på och absolut inte sällskapet heller, jag säger bara Ronja <3

Har inte nån värst lust att skriva en uppstats om det hela så det får räcka.

Va på ljunkan idag med Annie och Robine, det värkar bra så det blir nog handel där.



Jag vet, jag är tråkigt just nu

Hejs

Egypten!

        
HEJDÅ SVERIGE! HEJ EGYPTEN! 

           322102-7

helgens händelser

Fredagen började med att fira in helgen med Annie och jeff på gusto, trevligt och skönt att bara sitta och snacka.
Efter det gick vi hem till Annie, och det var där det hela började. Jeff satt och snackade om sina jävla ögonbryn, att han ville lära sig att plocka dom. Sagt och gjort så fick han lära sig det. Med annie sittandes över honom så att han skulle vara still och jag hängandes över annie med en ficklampa i högsta hugg ( Annie har nämligen ingen taklamap) så började vi. Och det tog ett jävla bra tag innan vi vart klara. Men resultatet var bra, Snygga fina ögonbryn och en avbiten penna.

Lite mer fix och trix med jeff innan det var dags att bege oss mot lagman för fotboll. Va inte där så länge utan vi drog vidare till Rinna och kollade på mina tjejer. Duktiga som dom är vinner dom allt, men vad hade jag förväntat mig?

Lördagen vaknade jag tidigt mitt i stormen. Blev att kliva upp och hoppade in i duschen, mer blev inte gjort på dan. Tessan kom en stund lite senare på kvällen, Anka med. När klockan började närma sig 7 gick jag till Annie. Hon var i fullgång och letade kläder och inget tycktes passa. 5 minuter innan vi skulle gå kom hon på att hon var hungrig (?!)  så dt blev panpizza för hennes del. Hoppade sedan snabbt in i bilen och så åkte vi till zebban. Där stog 4 snygga tjejer och väntade på oss, efter en stund kom 2 snyggingar till. Mycket prat och god mat. Trevligt, måste göras om tycker jag!

Sedan vart det lagman även den dagen. Södras dam final var nog en utav dem mest spännande matcher som jag sett i hela min historia. Fyfan! Men som tur vann södra. Corre var helt klart bäst! Cupen var slut runt hlav 2 och då började jag traska hemmåt. Somande direkt.

Idag har jag inte gjort alls mkt, va ute och gick med mamma, och sen åkte jag till kusinen. Och nu ska jag packa inför egypten (A)



Pysshej

Januari

             322102-6


Är så glad att du finns för mig, du vet hur mkt du betyder för mig!

Äntligen

Allt ordnat efter helgen nu, snackat med grannarna och bett om ursäkt för brevlådan, så nu kan oscar och adam pusta ut, ingen polisanmälan. Mamma och pappa vet om allt och dom blev inte ett dugg arg till min förvåning, skrattade bara bort det och sedan fortsatte dom prata om hur trevligt dom hade haft det, skönt vill jag lova!

Jajaj, nog med tjat om det, allt är löst, tack och hej med det problemet.

1000 läxor den här veckan så det blir nog inte mkt till fritid nu, dessutom prov i morron om ekonomi, men har pluggat klart nästan allt.
men nu ska jag plugga vidare på europa kartan

Rolig och intressant inlägg jag vet!

13, januari

mm, vet i fan vad ja har för kommentar på helgen, de va kul från början om bara alla hade lyssnat på vad ja sa! Och då hade vi kunnat vara kvar. Men nu var det ju några jävla puckon som tydligen inte kunde tänka och använde arslet före hjärnan och gjorde så att alla säkert kommer få skit för det.

Och mamma och pappa grund undersöker hela jävla huset så det gäller att vara noga, barskåpet var tydligen rört och saker som blivit snodda. Dom är skapligt förbannade på mig, även fast dom bara är rädda om mig egentligen för dom litar på mig.

Så nu behöver ju ingen förvänta sig att det ska va fest hos mig på ett jävligt bra tag! Och nu är det min tur att få komma hem till andra, varendra jävla helg är vi hemma hos mig. Nu menar jag inte att vi inte har kul, och domgångerna vi bara kollar på film så är det ju lungt, men bara att alla tar det för givet.

Men jaa, vill iaf tacka Andree och Herman jävligt mycket! Skulle inte gått annars och jag är glad för att jag har er! Älskar er


Nu ska jag gå ut och gå i 30 timmar så ja slipper va hemma och leka 20 frågor och 0 svar.

Du vet precis

Du vet precis hur du ska göra, för att såra mig och trycka ner mig. Du vat vad du ska göra för att få mig att känna mig som den där hunden som ingen vill ha.

Och det värsta av allt, det är att du är en utav mina närmaste.

9 Januari - jag kommer att vara död efter den här helgen

Jaha, skolan har dragit igång. Känns surt men skönt. Skönt att slippa samma jävla skola som man har gått på sen 6års men surt att inte träffa alla mina bästa! :( 
Skolan som sagt, har fått reda på ett prov nästa vecka och 4 andra läxor! JAA! Älska 9:an säger jag bara!
NP snart med, och jag fasar  mer och mer varje dag. Men bättre att få dom gjorda så att man kan pusta ut lite på den fronten. Men annars rullar allt på precis som vanligt.

Tro det eller ej, men Daniella har gått och blivit nyttig, titt på fan! Har klarat mig utan godis i 2 veckor nu och jag är stolt, ska börja dra igång riktigt redigt med träningen nu så blir det hela prefa till sommaren! Känner att jag måste leva upp till kraven som följde med poolen, trotts allt där man ska spendera tiden mest i sommar, måste ju va snygg på köpet med.

Helgen? känner på mig att den kommer bli panik, och jag kommer rent ut sagt vara död. Tack och hej alla och för tiden!

Pusshej

3 januari

Året har börjat lungt, igår  var ja med Annie. Pappa ringde och väckte oss och så kom han med en hel låda med jobb till mig, fan att jag tackar jag till allt! Men det gick bra, jag satt ju trotts allt mellan halv 11 till halv 5, så det tog ju inte alls långt tid menar jag, men väl för tjänta pengar! Efter det satte vi fart och jag följde annie hem, sen tog jag en lite extra runda själv =)

Idag har jag inte heller gjort så mkt, tagit det lungt, tränat lite smått, lagat mat och städat köket. Känner mig duktig faktiskt. Och ikväll blir det hocky i lkpg med mamma och pappa!



Daniella Claesson

RSS 2.0
Test