Gratis spotify utan reklam!

http://www.gratispremium.com/?ref=172370 tryck bara på länken och bli medlem!


24/4

Jaha då var den här veckan avklarad i stora drag. Längtar tills skolan börjar, inte för att jag vill göra alla miljarder prov, utan för att jag vill att mina 12 timmars jobb timmar ska vara gjorda. Helvetes magvärk, mår illa och ville bara att ligga kvar i patrics säng tills han kom hem ifrån jobbet imorse. Men nee, jobbet är viktigt det vet ju alla? Det är ju alltid kul när pengarna kommer in, och en positiv sak är ju att det är mina sista 12 timmar på valla! De ni!

18/4

Helgen har i alla fall varit fin. Började med bio i fredags med Ronja och Mattias, Kick-ass. Den va rätt bra tycker jag allt, men största pluset va ju att träffa Ronja igen! Mötte sedan en Patric som var ovanligt rund om fötterna. Gick hem till honom och vi båda somnade nog lika fort.
Tog det lugnt på morgonen och sen vid 1 blev det en fika på stan med Annie och Sara. Resten utav kvällen tog jag och Patric det bara lugnt med film, räkor, kräftstjärtar, baguetter mm och massa mys!
Dagen idag behöver vi inte prata om, dåligt humör.

Och jaa. Jag ångrar mig nu. Jag vill med till sälen. Eller rättare sagt. Jag vill med vara i sälen NU!

Jävla helvetes

Besviken är det rätta ordet just nu, har nog aldrig varit mer besviken. Hade jag fått reda på det här tidigare hade jag varit i sälen med mina tjejer nu...fan.

15/4

Jag är sämst. Spanska prov imorgon och jag vet ju att jag kommer att få ig, det är hopplöst. Gav upp redan i nian och inte kommer glöden direkt tillbaka nu när man bara har 8 veckor kvar av spanska i hela sitt liv. Känns meningslöst när jag inte ens kan grunderna.
Sååå, dagen spenderades med min fina pojkvän istället! Och nu går jag och lägger mig, trött på det här, får ont i huvudet när jag tänker på det.



Såhär glad är jag inte nu


11/4

Idag är jag trött. Ska snart sätta mig på tåget till jobbet och jag känner absolut inte för det. På tok för några timmar sömn med tanke på att jag ska stå vid en äckligt varm grill i 5 timmar. Som tur vad så har jag en ängel till älskling som kommer och hämtar mig. Jag hade avlidit med en resa på en timme hem efteråt. Ikväll ska jag sova tidigt och imorgon börjar allvaret igen.

Så glad att jag har dig

10/4

Jahopp, och där va det här påsklovet i stor sett slut. Bara morgondagen kvar men den består ju endast utav jobb så det är ju inget att hänga i granen precis. Lovet har varit bra, tagit det lugnt hela tiden, spenderat mycket tid med min älskling och träffat tjejerna endel. Ikväll blir det 18 års partaj ute på landet. Hoppas på en lyckad kväll, även fast det kommer blir ganska tidigt för min del.


5/4

I torsdags var det ju då första kvällen i Patrics lägenhet. Jag mådde ganska så dåligt så jag satt mest och kollade på medans han packade upp och fixade allt, sen somnade vi ganska snabbt, på nya kuddöverdag som han fick av mig.



Fredagen låg vi och drog oss och sen åkte han och jobbade. Då åkte jag hem och sen vidare till ronny där både hon och ja va lite halv sega. Sen skjutsade hon mig till Sara. Dit kom även Maria, vi käkade och började aoutomatisk peppa igång. Vi åkte en väng till tammi, men det blev inte så långvarit, det slutade i alla fall hemma hos patric med lite folk, trevligt trevligt.



Lördag, vaknade tidigt när Patric skulle upp och jobba. Meningen var att jag skulle sova vidare med det gick inget bra. vandrade hem redan vid 9. Ställde mig och bakade till släkten och sen vid 2 tiden åkte vi till sya för lite påskmat. Trevligt trevligt, och bara ett litet instick var ju att jag hittade mitt påskägg först iår igen, tummen upp för mig!
Sen hem och fixa mig lite, och vidare direkt på inlyttningsfest hos älsklingen. Blev ganska sent men jag hade kul!






Lite kul att han mer ser ut som min storebror



Söndagen var vi båda sega. Fixade lite nödvändiga saker, storhandlade på city gross och dega

Och idag har vi varit ganska effektiva. Tog det lite lugnt på morgonen, sen åkte vi hem till Patrics mamma på en liten påsklunch. Sen vidare till ÖB. Hem och så städade vi, upp med tavlor, gjorde köttfärssås som han kan frysa in mm. Sen hem till mig och käkade våfflor med mamma, pappa, moster och hennes sambo. 
Och nu ska jag sova, i en för stor säng.

Tack för helgen alla!
(Bilderna är dåliga, och tummen upp för den som orkar läsa allt!) 


RSS 2.0
Test