31/10

Igår ikväll åkte vi på kvällen till Robine, där spelade vi spel och jag ägde :)
Efter det bar det av till högby för halloweenfest, utan utklädnad för vår skull.
Men ikväll hoppas vi på det, utklädnaden alltså, och till stor del utav alla tjejer, förutom rövisjonna som förövrigt kommer hem snart, vilken lycka!

Jag är dum, så jävla dum. I huvudet alltså.

30/10

Igår blev jag utbjuden på ghingis (favoriten!) utav ingen minde än Annie. Utbjudandet var såklart pågrund av att jag har fyllt år. Mycket mysig och trevligt, och som vanligt rullade vi ut. Men då ska det va!
Efter det träffade vi diverse olika människor och jag tog tåget hem vid 23.30.

Idag vet jag inte hur kvällen ser ut, vill träffa alla tjejerna men får se hur det blir med den saken, hoppas kan man ju alltid!

28/10

Jaha, gårdagen blev en impluskväll efter ändrade planer och vi hamnade i Åtvid. Träffade på ett par galna killar som vi körde nintendo64 med och mörkerkurragömma. På vägen hem sommnade jag ett antal gånger i bilen och ännu snabbare när jag kom hem, hann inte ens ta av mig kläderna.
Vaknade av att mobilen ringde och det var björn och filip ifrån gbg som vi träffade i falkenberg, snopet! Klockan 6 på morgonen med. Men rätt kul att snacka med dem ett tag, så himla härliga!

Idag har dagen varit lugn. Promenad och trixande med nya datan. Sedan tåget in till linköping för mys på steves och checka folk. Vädret var ju inte mycket att hänga i granen, kallt så tusan så vi åkte hem rätt snabbt. Nu blir det sängen, en dag imorgon med.



363 dagar kvar tills jag fyller 18 (H)


17 ååår



NU, har jag ett år kvar. Onödigt att fylla så sent, men men 17 måste man bli en dag i livet!
Idag kommer tjejerna på besök och ikväll resten utav släkten, perfekt! :)


26/10

Sitter hemma hos Töntjesper med Muppannie, Dampandree och Knasjocke. Ni förstår kanske hur jag känner mig nu när jag omringas av alla dem här människorna. Dom spelar fifa, sämst!

Idag gick jag upp vid 4, slippa bry sig är det bästa som finns, speciellt när man är halvsjuk och absolut inte behöver göra något.

IMORGON FYLLER JAG ÅR, SHALALLALAL :D


25/10

Igår hade jag grymt kul, tack alla och speciellt Lai och Jenny!
Vi begav oss alltså till lokalen runt 7 och förfestade och hade oss, sedan drog det igång runt 9. Och det var så himla kul att få träffa alla igen, för nu kännde jag hur mycket jag saknar er allihop!
De hela slutade iaf med att jag gick av i mantorp och tillslut hamnade jag i sya hos min kusin som inte vågade sova själv. Chicken..

Och nu ikväll har det varit lite släkt här och firat mig, blir ju ett år äldre på tisdag. 17, onödigt.



Sedan till den där punkten som jag sa att jag skulle skriva, om jag åt något onyttigt. Kladdkaka idag igen, oohyes. Kladdkaka kommer va min död en dyster dag.


22/10

Okej, jag ska införa en ny grej. När jag äter godis så skriver jag det här, kanske minskar mitt sug till att äta godis mer då. Och idag åt jag kladdkaka, skäll på mig! Snälla gör det, skriv gärna ett straff eller två med. Hatar mig själv. Ser någon att jag äter godis någon mer gång i mitt liv, ta det ifrån mig....................

Måste börja på hälsouppgiften, kommer gå åt helvete. Jag är inte alls på bra humör just nu, inte överhuvud taget. Men måsten är måsten. Hatar måsten.

Kom igen

Jag söker någon som kan stå vid grusplanen uppe vid södra (någon annan avskild plats funkar också) och skrika på mig att jag ska springa som en jävla galning. Skrika så mycket att jag inte vågar annat än att fortsätta springa tills jag får blodsmak i munnen. Känna att jag vill ge upp så jävla mycket men att om jag gör det är det jag som förlorar på det.

Jag saknar dem tiderna då man hade självdiciplin och gjorde det här själv. Kom igen nu, hjälp mig!

19/10

Pluggandet idag kunde vart bätte om jag ska medge. Men får hoppas att det där jäkla psykologi provet går urvägen i alla fall. Får tänka på att det bara är en vecka kvar nu, första anhalt av 4. Sedan är det bara jullov, (sportlov, räknas inte.. (A)) Påsklov (vilket kommer först? sport eller påsk?) aja, sen är det iaf anhalt sommarlov! Så det är ju faktiskt inte så långt kvar, vi alla vet ju hur skrämmande fort allting går, och det mesta går ju om man är positiv.


18/10

Igår åkte jag och familjen in sakpligt till Linköping. Jag fick dock gå själv, fast det var skönt, får mer gjort då. Och att jag hittade en hel del är ju inte fy skäms heller! Hem och på kvällen blev det bio med Annie, Victor, Thimmy och Ebay. Inglorius bastards, och det var riktigt bra, värd att se.

Idag vaknade jag upp och första tanken som slog mig var jobb och det nervösa började krypa upp i magen direkt, jäkla jobb alltså. Men nadine kom med ett bra förslag, så jag hängde med henne och kollade på akustisk afton som Sofia, Allis, Lisa och Amanda höll i. Riktigt duktiga va allihopa, det gjorde ni bra! Efter det hem och käka sen bar jag mig iväg. Vägen dit gick snabbt, snabbare än vad det brukar, typsikt. Jag ville verkligen inte jobba, jag visste ju att jag skulle göra bort mig! Sista tanken innan jag stämplade in var att jag inte ville jobba på big mac sidan, den är svårast. Var får jag jobba tror ni? BIG JÄVLA MAC SIDAN SÅKLART! Gick det bra? Så in i helvete att det gjorde. I början tror jag nog att jocke och eric tyckte jag var en lite skitunge som inte ens borde få vistas i mc donalds lokaler, men jag lärde mig. Jag kan jag med, jag gled där inne på det super hala golvet som en ninja och dressade, plockade kött och förpackade. Nu kan jag slappna av och kanske att jag slutar att drömma mardrömmar om jobbet.

Nu är jag helt slut, ska försöka kolla igenom psykologin, 4 kapitel efter men det ska nog funka!



Det är förresten jag som är knarkarn, eller tjejen som är rädd för att inte få i sig alla vitaminer och mineraler. Välj själva.


16/10

Dagen i skolan va faktiskt helt okej, ibland är jag bara så himla glad. Och min kompisar värkade uppskatta min suprise, så himla bra! :) Efter skolan blev det ner med Annie på stan och kikade. Hem en snabbis och sedan ner igen för köp av en jacka som jag hade spanat in, vit och fin. Hoppas den håller sig så resten utav vintern med... Snart blir det tåget till mantorp där min kära kusin hämtar mig, sedan åker vi vidare till min andra kära kusin. Blir bra!

Jag är så himla lyckligt lottad om jag tänker efter. Världens bästa familj, världens finaste släkt och världens underbaraste vänner. Allt tillsammans blir så perfekt, och jag blir arg på mig själv när jag inte visar att jag uppskattar det. Bara så ni veta, ni betyder så mycket för mig!







































(Förlåt för denna bild tjejer, men det är framför allt för jonnas skull jag lägger upp den. Din sate, jag kommer ju inte hinna träffa dig innan du åker! Nu äter du så mkt flötmat så att du spricker och sen så ska du shoppa tills du svimmar! Har du inte lyckats blir jag besviken. Njut och ha det bäst!)


15/10

Ikväll har jag övervägt och övervägt, och så har jag övervägt lite till. Kom fram till att jag faktiskt är värd en sovmorgon imorgon. Och kompisar, don´t be mad, jag har en överraskning till er efter att ni klarat erat fek prov!


14/10

Min dag om man ser på den i skolan har ändå varit rätt hyffsad, seg och trött på det men inget ovanligt.
Humöret sjönkt rätt drastiskt när jag kom hem, vet inte varför men dåligt humör var jag på. Tydligen var det ingen som kunde förstå det här hemma, I don´t blame them ifs, jag är inte lätt. Mitt vrede har jag tagit ut på ett hopprep, lite jogging, rusch upp och ner i kungshöga backen (och jaa, hörde ni någon skrika utav uttmattning och peppning så var det jag) crosstrainerna, motionscykeln och en långpromenad. Jaa, jag gillar att träna när jag är på dåligt humör. Det blev inte bättre...


Trött?

trött trött trött.

Ungefär så man sammanfattar mina dagar nu för tiden, orkar ingenting, vill ingenting.

Tjarå.

11/10

Helgen har varit lugn för min del, med både mys, mat och idol till fest. Och en hel del fix med mitt rum. Så nu är det snart klar och jag är så himla nöjd! Det skriker Daniella om det så det är ju något positivt i alla fall. Senast nästa söndag får ni bild på allt.

Agge hade tråkigt på mcd inatt 


22 dagar kvar

Resterande utav tepetseringen sedan ut och springa. Får se om jag hinner med lite matte och samlevnads plugg efter det, men det skulle jag inte tro.



Saknar den här färgen lite granna. Men skulle sakna det blonda mer om jag färgade tillbaka igen.
Virrpanna.


4/10

Spacklandet gick bra, tapetseringen med idag. Men jag vill helst inte göra om det, krävande på tålamodet!

Igår kväll åkte jag och Annie ut till Lovisa och lagade taco och myste. Sedan kom Ronja och hämtade oss och vi åkte ut till hillman. Det var endel folk där, sådana som man träffar rätt ofta och andra lite mindre, men det var trevligt. Mindre trevligt blev det fram mot halv 2-2 tiden. Jag själv tyckte det va riktigt obehagligt och det slutade med motala lasarett. Låg inte i min egna säng förens innan klockan 6 imorse.
Som tur vad blev allt bra och det är ju så det går när endel grabbar ska vara tuffa och dricka mycket öl ;)



lillen då


3/10

Mamma och jag är fulltupptagna med att packa ner mitt rum och spackla. Imorgon blir det tapetsering på schemat! Update om hur det går kommer, önska oss lycka till!

Instickare om igår, Förfesten var den bästa på länge, östra tollsta var det sämsta jag varit med om.

:(

Hade massor att skriva men jag tänker endast på min ring just nu. Min fina ring som jag så puckat har tappat bort. Och det är inte vilken sketen ring som helst, mamma fick den utav pappa när jag föddes och nu har jag fått den, en guld ring med en liten diamant i, rätt nätt ring och det var ju liksom jag. Och nu är den borta :(:(:( Skulle kunna börja tjuta när som.

Idag. Jobbat. stan. köpte äntligen min lila klocka. spinning. bad. tragedi.

Bajsdag


RSS 2.0
Test