Gott nytt år!

Hela 2007 har gått och jag fattar inte hur fort det har försvunnit, skrämmande!


# Året började med en bra nyårsfest i mantorp, dock med folk som man inte kännde, men kul iaf!

# Under början av året var det även mycket film tittande med Annies och min Favorit, bästis oscar! =)

# Många cuper med laget som självklart gick bra, men tyvärr inte förmig, Slutet på min fotbollskarriär slutade på en. pga mitt knä :'(

# Lärde känna Andree och stefan i februari och det är jag glad över!

# Våren började komma och då var det Andree, jesper och Jeff som stod för underhållningn för mig och Annie.

# Mycket flöt och trevligt på vårkanten,tjejerna och jag hade ofta mycket myys

# Sommaren kom och vi hade ett helt sommarlov framför oss!

# Lärde känna mycket nytt folk under sommaren, och det är jag glad över. Många besök i skogssjön, lundby och varamon även fast vädret inte alltid var på topp.

# Öland med annie, Oförglömligt!

# skolan böjade och jag själv har aldrig varit så lycklig som jag var just då. dock tyvärr inte för att skolan började ;)

# skolan flöt på med läxor och hösten kom

# födelsedag som firades med dom bästa! tack!

# Vintern började rulla in, med lite snö där, men som försvann lika fort

# film och fest har vintern stått för!

Det var i kortadrag mitt år, tack allihopa!



Och ikväll blire party party! :D

God jul...I efterskott

jaha nu är julen över och nu väntar vi bara på nyår.
Julen var bra, firade julafton med pappas släkt och trevligt som vanligt, fick allt jag ville ha nästan, men mest nöjd är jag över kameran (H)
Dagen efter firade vi i tranås hos  mammas släktingar, mer folk och mer liv, småbarn som spang omkring och förde ljud ifrån sig men trevligt där med!

aa så har min jul sett ut, och det är i stort sätt så den brukar se ut.

Resten uatv dagarna har jag vart i lkgp och lite. kom hem massa folk i går och kollade på film. folk som gick och kom och sprang omkring, är som värsta fritidsgårn här! herregud!

Och idag blire att försöka få tag på kusin, och så blir det kanske att fixa håret lite och så =)

puss

322102-5













JULLOV!

                                  322102-4


Jullov nu, och det känns riktigt skönt, om man bortser från betygen,men det kommer nog ta sig hoppas jag iaf, annars borde Daniella börja bli lite nervös.
Igår var det avslutning och efter det gick jag och snyggingarna till gusto och åt och delade ut julklapparna, myys =)

Jullovet har inte ännu några planer så att det är bara att komma med förslag, och dom kan ni lägga i min brevlåda snaras möjligt, nerrå. Men lungt än så länge det kommer, så är det alltid.

Ikväll blir det nog att kolla på bandy med Annie, Andree och Jeffi. Efter det så har jag ingen aning, men blir nog sängen tidigt idag, känner mig lite krasslig och är fortfarande trött, sov  inte så bra inatt, ANNIE (!?)


Det är nog inte förns nu som jag erkänner för mig själv, att under hela den här tiden har jag saknat dig, och jag saknar dig nu med! Vill vrida tillbaka tiden tills då det var bra. Men just nu finns det inget att göra åt saken..


Puss

15 December

Snart jul, men vart är snön? ingen jul utan snö!

Veckan har sett bra ut, mycket luciaövanden och det blev bra tillslut! I Panik la vi till en låt 5 minuter innan vi skulle uppträda, men bra vart det tillslut! Och nu är också i stort sätt alla läxor klara och inlämmnade, eller om jag tänker efter har vi nog faktiskt inget mer eftersom betygen ska vara satta på måndag. Skönt!

Va i Lkpg med mamma idag, lite kvalitetstid behövs alltid, speciellt nu känner jag! Hittade massa julklappar och nu kan jag även pusta ut på den fronten, är bara 2 julklappar kvar nu, och till brudarna med =) Hittade även en kjol med högmidja och sen ett par stövlar.

Ikväll blir det lite folk som kommer hit, bli lungt. ska kolla på film och bara softa lite.

men nu måste jag duscha <3

Lugg eller inte?

Min stora fråga just nu är, Lugg eller inte? kan inte bestämma mig, det negativa med lugga är att det är så jävligt jobbigt att fixa i ordning, man måste blöta den och föna och det räcker inte bar amed att platta. men aja, är öppen för förslag om ni tkr jag skulle testa nått annat? =)

Lugg eller inte?


Gick halva dan igår i skolan, sen orkade jag inte mer. Sprängande huvudvärk som har suttit i, i 2 veckor nu. Ska ner på synsam imorron och kolla synen om det är de, man får la hoppas på det bästa iaf. Så jag var hemma idag med. Trotsade mamma och satt framför datorn nästan hela dagen, sov gjorde jag länge med, välbehövligt just nu!
Men ska nog trots allt kämpa mig igenom dagen imorron, inte så jätte lång och det är ju trots allt lucia tåg, och dom behöver ju nån som jag som höjer lucia tåget och tar upp det till en ny demention? jaja.

Allmänt mycket läxor just nu, men Daniella har faktiskt försökt hänga med. Kanske en utav anledningrna till att jag stanna hemma? (A) men men, har kommit ifatt nu och jag känner mig stolt!

Men nu ska jag nog ta och lägga mig, är ju trots allt en dag imorron med, och måst egå upp tidigare pga de där jävla tåget! men men, hare!


Kär i kärleken?



9 December

Nae, nu orkar jag inte mer. Är trött på all jävla skit hit och dit, och folk som inte står för vad som inte står för vad dom tycker och tänker. Och vissa som runt ut sagt fjäskar skiten ur folk. För fan skärp er!

2 veckor och 1 dag kvar till jul, och jullov och allt. ska bli skönt, behövs kan jag lova. jag ger snart upp helt totalt i skolan, lägger ner skiten. Vet att det kanske inte är bästa tillfället att tänka så, men kommer la sluta med att jag jobbar som städerska eller nått jävla skit, USCH! spyr på skiten.

tur att helgen har vart bra iaf, trevligt folk och lite fest hemma hos mig gjorde det hela mycket bättre, och folket ska vi inte äns snacka om ÄLSKAR´T! :D

Men nu ska jag ta och plugga, måste faktiskt ligga i lite, jaja. hare



Annie och Lehmann

?

Vet varken ut eller in längre, tappar allt.
Nån som har svaren på alla mina frågor?

Minnen

Sitter på Clabris, borde egentligen städa, men har inte orka för det, sitter och glor på en stol mitt in i datan och mitt huvud är just nu helt tomt. Borde fixa allt lite fort så jag kan komma hem men jag kommer verkligen inte vart.

Sitter och tänker, funderar på tiden som har vart. Jag har kommit på att jag kan göra det väldigt ofta. Sitta och fundera och tänka på vad som har blivit bättre och sämre. De kan både va positivt och negativt, men finns inget jag kan göra åt alla tankarna.

Mest funderar jag över hur mitt liv såg ut för ungefär 1½ år sedan, allt var helt annorlunda. Visst jag var mindre och inte så erfaren av livet som gäller just nu. Men själva personligheten, det är inte jag.
Då var jag blyg, osjälvsäker ( Nu menar jag inte att jag är självsäkrast, men jag har så det räcker ) och brydde mig väldigt mycket om vad folk tyckte och tänkte om saker jag gjorde. Nu är det nästan helt tvärt om.

Allt beror på väldigt många saker, Jag började va med Annie och henne kan jag tacka stort för mycket. Hon lyfte upp mig när det just hade vart som sämst, precis som jag sa innan, inget självförtroende. Hon fick mig  att tro på mig själv och det är jag evig tacksam över, hon fick mig att se på det positiva istället för det negativa.

Kompisar byttes ut, men fanns alltid var där hela tiden. Även fast jag inte var med dom så mkt så vet jag, och det hoppas jag att ni vet med, att ni alltid kommer finnas med mig. Och med er har jag haft några utav dom bästa minnena. Nämner inga namn, men dom som känner sig prickade kan ta åt sig, för jag lovar att ni har rätt.

Även nu på den senaste tiden har det hänt mycket, Orkar inet at upp allt. Men för varje dag lyfts man upp och känner att man klarar mer saker än vad man tror, och det är väldigt viktigt.

Livet förändras hela tiden, och livet är som en bergochdalbana, upp och ner hela tiden. Och men måst elära sig att anpassa sig efter det.

Inlägget kanske det  inte är så många som förstår, men det är bara det att vissa minnen hänger kvar, och finns alltid där. 


                                                                                                                                                         Daniella Claesson

Advent

Första advent imorron, och tiden flyger fram. herregud, hoppas det går lika snabbt till sommarlovet med =)


Igår hade vi tema dag, estetdag. lungt och slappt och vi slutade 13:00.
Efter det bar jag och Annie oss hem till mig, Åt, Sov, Tv, Datam sen Gick vi och mötte Nisse och Lehamann, mys med film och så =)


Vart hos farmor och farfar idag, Han fyllde igår så vi firade honom och så. åt god mat, som vanligt vill säga. Sen åt vi lite mer, efterrätt sen, och åt och åt. tjockis efter att man vart där. Fick träffa Jannie och Ronja med, och det gjorde det hela mycket bättre!


Och ikväll blir det Annie, vet inte riktigt vad som händer, sugna på lite party party men får se hur det blir med den saken, kan hända vad som helst när det gäller oss två, men som sagt, vi får se =)



Ni är resten upp till dig, jag vet att jag inte sagt nått. Och inners inne kanske jag inte ska de, precis som jag sa, låta dig sköta resten. Kan knappt inte lita på någon, men jag antar att jag måste. Se vart vägen brister och håller. Det går inte att ta det säkra före det osäkra hela livet, någon gång måste man testa sina vingar, och nu är det dags.  



RSS 2.0
Test