NYÅR!

Hemma hos världens bästa kusin och fixar frillorna inför kvällen. Alla är svin snygga och är pepp till 1000!

NU KÖR VI!
 
Daniella

31/12

Jag hade egentligen tänkt att göra det som väldigt många andra gör, att sammanfatta mitt år här på bloggen. Lättare sagt än gjort eftersom det är mycket lättare att uttrycka sig själv i bilder ( Eller kan det helt enkelt vara så att jag inte kommer ihåg annars?) Så sammanfattningen hittar ni nog så småning om på Bdb, neerd -.-

Det är även mindre än en vecka kvar tills jag åker, FYFAN.

Daniella

Jag saknar dig

Precic kommit hem ifrån Jonna, Mycket plannerande inför nyår. Jag kan dock bara säga en sak, Det kommer blir äckligt bra! Allting fixat, och jag är mer pepp än någonsin!
 Linköping idag för solning och fixning utav håret, köpte till dem sista detaljerna för kläderna, så nu kan jag vara lugn på den fronten med. Imorgon blir det ännu mer fix och sen kör vi!

När hon går ifrån dig och är arg .... Gå efter henne!
När hon är tyst .... Fråga vad som står på!
När hon ignorerar dig .... Ge henne din uppmärksamhet!
När hon drar sig ifrån dig .... Dra henne tillbaka!
När du ser att hon börjar gråta .... Håll om henne och säg ingenting!
När hon inte hör av sig på ett tag .... Försäkra dig om att allt är okej!
När hon tvivlar på dig .... Försvara dig med sanningen!
När hon säger att hon tycker om dig .... Så gör hon det mer än vad du skulle kunna förstå!
När hon saknar dig .... Är hon sårad på insidan!
När du krossar hennes hjärta .... Försvinner aldrig smärtan

Daniella



*



- Vilka typer! Våra biljetter!
- Och MIN Doris!

Älska jönssonligan!

Daniella


28/12

Det är svårt det är med inläggen ibland. Dem blir sig inte riktigt som jag vill, eller rättare sagt, dem blir sig aldrig som jag vill.

Men gårdagen spenderades hemma hos mig på kvällen men en hel hög med trevliga människor, singstar och tjohej. Idag vet jag bara att jag ska ner och sola med Annie och ikväll?

Daniella, saknar min..


Tú eres el primero que creo que de cuando me despierto, y la última cosa que me parece de antes de dormirse



Nu ploppar det upp flera datum i huvudet, alla sammankopplade till samma ämne ifs. Speciellt den 27/9, glädje tårar för den kvällen!  Festen var bra med, det kommer jag allt ihåg, vet inte om jag någonsin hann berätta att den var det men nu är det gjort, siodär 3 månader efter, tack Jonna! 3 månader ja, aa 3 månader.

Daniella
Förresten, den där jävla tröjan som låg hemma hos dig ett bra tag luktar, den luktar gott. Den luktar du. Fasiken!

AAA

Jag skulle vilja dra tillbaka tiden till den 29/8, jag var så jävla glad den kvällen! Du är bäst.

Daniella

26/12

Den julen som spederades idag slutade inte så tokig trots allt, ungarna har växt upp och dem roade sig tillsammans, vilken lättnad! Jag fick därimot ta hand om Julia på ett halvår. Absolut inget jag hade emot, världens gulligaste unge och henne ville jag mer än gärna ta hem, tur att vi är släkt!

Morgondagen, betyder 10,28 tåget. Känns rätt motfrestenade men vill man hitta något fint på mellandagsrean så antar jag att man måste vara ute i tid och det är klart att vi är det! Blir nog en tripp till Ryd också.


I wish you thought I was the reason you are in the world.
I wish my smile was your favorite kind of smile
I wish that without me your heart would break,
I wish that without me you'd be spending the rest of your nights awake.
I wish that without me you couldn't eat,
I wish I was the last thing on your mind before you went to sleep.
I wish you'd never forget the look on my face when we first met.

All I know is that you're so nice,
You're the nicest thing I've seen.

Daniella

24/12

Egentligen är det den 25, men det struntar vi i.

"Första" julafton avklarad, vilket tyvärr betyder att den mysigaste julen är slut. Julen med den släkten som jag träffar mest (läs Jannie och Ronja). Vi åt självklart julbord och kollade på traditionen, Kalle anka. Lustigt att man fortfarande kan sitta och småskratta åt dem små filmsnuttarna. Julklapparna delades som vanligt ut efter det och jag är nöjd, även fast jag mest fick pengar, men det var ju det jag önskade mig så att.
 Men som jag var inne på förut, den mysigaste julen. Det är alltid så tradiotinellt (stavning..) och man vet precis hur dagen kommer att se ut. Rätt hemskt om det inte skulle vara så ett år om man tänker efter. Men iaf, det är lugnt, mysigt och alla trivs tillsammans. Nu menar jag inte att jag inte trivs med den andra halvan utav släkten. Men allting blir så livligt då, 1000 småbarn som springer omkring och skriker, och det är inte alltid jätte populärt när man lagom till klockan 6 på kvällen bara vill åka hem och ungj*vlarna fortfarande har lika mycket energi, fortfarande vill leka kurragömma och att dem fortfarande vill leka med den där nya dockan eller bilen som dem fick i julklapp. Vem tror ni då dem vuxna släpper allt ansvar på? Joo, söta Daniella vill säkert hjälpa till, hon tycker det där är roligt tänker dem då. Så fan heller att jag tycker! Det är kul den första halvtimmen, max 1 timma beroende på hur roliga leksaker dem fick (A)....
 Men aja, det var egentligen inte dt här mitt inlägg skulle handla om. Jag älskar båda mina släkter och skulle inte vilja byta ut dem hur mycket det än kan låta som det. Jag vet att julen inte skulle kännas densamma om det där mindre julaktiga julen inte firades. Jag ska vara tyst och nöjd över att jag ens har en släkt att fira jul med! Tack jesus, eller gud, eller vem det nu är vi firar vid den här årstiden!

Sen mår jag sjuk illa just nu, hoppas på att det bara är för mycket köttbullar och knäck och inte maginfluensa. Jannes pappa hade haft det för några dagar sedan och jag klarar verkligen inte av att höra att någon precis har haft det. Får en klump i magen direkt och tänker att jag blir smittad. Så nu sitter jag här, illamåendes, magont och nervös över influensan. Jag vet väll egentligen att det säkert bara är köttbullarna... tror jag iaf.

Daniella, God jul!

23/12

Och jag antar att jag börjar mitt inlägg som de flesta har gjort, dan före dopparedan. Men för att variera lite till skillnad mot andra så kan jag säga att mitt lov har börjat sjukt bra, Inte för att jag tror att det är så stor variation egentligen. Men iaf, det har börjat bättre än bra! Helgen vet ni redan vad den gick ut på, så jag hoppar diekt till söndagen (som ifs är helg) som bestod av julpynt och mys med min!
 Måndagen sov jag ut länge, och till det bättre resultatet försvann min sjuka, mutcho bra. Åkte ner till Stan och tog en fika och på Kvällen kom 11 mycket trevliga tjejer hem till mig, paketleken och skratt. Själv fick jag endast en deo men jag nöjer mig. På kvällen tog jag tåget hem till v-stads bästa kille, eller jaa, den bästa killen utav alla. Där spenderades natten och även dagen idag. Lite ägandes på GH och mys.

Nu blir det att gå ut och gå av sig lite fett och sen sova tidigt, för imorgon vill jag vara på topp!

Daniella           

21/12

Helgen har varit slapp och skön med tanke på att det snart är nyår. Tidig kväll i fredags, berodde väll ifs mest på att jag var sjuk. Och igår blev det lugnt, kvällen spenderades i lkpg med trevligt folk, sov där sen. På tal om nyår förresten, dagarna går fortare och fortare och jag vet fortfarande inte vad vi ska göra! Förslag tack.
 Julkänslan ja! Den börjar smått krypa sig fram, städat och donat nu hela eftermiddagen och nu ska jag snart klä min egna sexiga (ursäkta men den är fan det) gran. Försökte även leta fram julskivan men den tyckas vara spårlöst försvunnen, fasiken!

Daniella

19/12

ALLA julklappar klara och jag andas ut 5 kg luft, skönt! Men, livet leker inte och jag är sjuk. Jätte täpt, ont i halsen och så tror jag faktiskt att jag har feber. Men vi biter ihop, det är fredag vi ska vara glad och det är jullov! KOM IGEN NU!

Daniella

Glad

Jag vill inte erkänna men Daniella sitter nog fast i trotsåldern lite grann fortfarande, iaf vad mitt beetende mot mina föräldrar antyder. Joo men tjena, mamma kommer in och undrar varför mitt fönster står helöppet, jag ligger och stirrar upp i taket och huttrar som en eskimå. Tjurig är jag dessutom. Jag svarar att eftersom jag inte får gå ut får la luften komma in till mig. Samtidigt ber jag i smyg om att bli så pass sjuk så jag hamnar på sjukhus. Jag vet att det är synd om mig ibland...

Men mitt humör gick över sedan, efter att långt snack. Långt och långt kan jag väll i för sig inte medge att det var, men längre än vad våra snack brukar vara. Jag blev gladare och mindre tjurskallig och insåg att det var nog inte så farligt som jag trodde. Det insåg nog dem också rätt snabbt. När jag blev glad strök jag mina kläder, dock snabbt så att humöret inte skulle försvinna bland all ånga. Som tack beställde jag och mamma massa grejer från resekatalogen, mmm love it!

Nu får taxen inte ta det här som att han hade rätt, jag är inte sådan annars!

Daniella

17/12

 Dagen har minst sagt varit lite komiskt om man tänker efter, ena brevet efter det andra och om man sumerar ihop det här så betyder det nog lite skärpning på mjölby!  Men vi tar det med en nypa salt och ser fram emot jullovet som kommer allt närmare som tur vad! Ska bli skönt nu för det märks på folk att de är trötta, energi vill vi ha efter lovet, right!? Känns bra att vi har 3 andra tjejer som representerar oss bra i skolan iaf!
 Dagen har spenderats hemma p.g.a Halsont och "feber-känsla". Det var skönt att sova ut. Länge, djupt och mycket. Det behövdes och nu känner jag mig rätt frisk. Sjukare blir jag ifs när jag tänker på "dem där två"!  Går mig på nervarna lite smått ibland. Look forward to USA with them... Njaae.

Men men, Livet är inte eneklt hela tiden har man insett. Jag borde vara glad. Jag borde ju faktiskt det! Vad irreterad jag blir på mig själv nu. Usch Daniella, du är glad!



  Daniella        

Favorit

Jag är nog inte ensam om att kolla på titanic en kväll som denna. En farvorit i reprisx100. Han precis hållt sitt tal inför dem rika människorna om att han älskar tanken av att inte veta vad som ska hända dagen efter, att leva livet som man vill och inte som andra. Varje dag är betydelsefull och speciell. Bara tanken av att leva livet fullt och inte tänka på massa besvär får mig att bli så avundsjuk. Fan vad jag vill vara som honom!

To make each day count

Daniella

sjuk...t

Nu är det dags för en sånn där kväll när allting bara är extra jobbigt. Stor del utav det beror nog på att jag håller på att bli sjuk, vilket värkar vara värre än jag trodde. Tackade nej till extra pengar utav mamma och pappa förut, utan att ens tänka mig för innan. Läskigt det där men flunsan. Även Matte provet känns längre bort än vanligt i mitt huvud, inte för att matte, speciellt procent någonsin känns lätt. Men idag är det extra jobbigt och jag har inte ens försökt att anstränga mig för att försöka få upp boken ur väskan. Vill bara lägga mig ner och dö. Provet imorgon ser inte ljust ut och efter det ska jag gå hem och vara hemma ända tills på fredag! Även fast jag vet att jag inte kommer att kunna hålla mig att gå till skolan, jävla tbsungar!

Daniellameddåligtliv

15/12

ojoj, jag hakar på trenden!  www.fargadelinser.com take a loooook!

Försov mig, skola, flööt, film, stan, mat, plugga, plugga, plugga, sova!
Håller på att bli sjuk med, kul!

Daniella

14/12



Tredje Advent :O

Ni alla vet ju hur min Fredag såg ut så vi skippar hela det snacket och nöjer oss med att säga att det helt enkelt var mys!
 Lördagen börjde också med mys när jag vaknade upp med 2 braiga tjejor och en till var på väg till oss. Lite plannerande inför kvällen även fast det inte blev som det var tänkt ifrån början. Vi begas oss i alla fall in till lkpg för lite ferre som mer slutade med att träffa lite folk. Men den kvällen slutade hemma hos mig med Affe och ni förstår att jag var glad va?

Idag har jag inte gjort så mycket, myst, kollat på tv och följde Affe till stationen. Och snart ska jag cykla ner till jobbet där hela kvällen spenderas. Det blir pizza med gammla gothia laget som jag saknat ihjäl mig efter! Det ser bra ut! Veckan med för den delen, inte överdrivet mycket plugg och sen har jag jullov i 5 hela veckor! (H)

Daniella

Idol/Annie

Vi sitter och kollar på idol hos Jonna nu och Annie slängde högt ur sig;
- oooh, det är ju den här låten! 
(om vinnarlåten som spelas för första gången)

Bra jobbat gumman (Y)

Hennes ursäkt var att hon trodde att det var någon annan låt, tror vi på det? ;)

Daniella

12/12

  Jag och Annie för ett jäkla tag sen!

Dagarna går ruskigt fort och nu är det bara hälften kvar till jul, tur att det mesta är gjort i alla fall! Bara några julklappar kvar, ifs dem viktigaste... Inte vet jag vad jag ska köpa heller! Men det ordnar sig som vi tjejer brukar säga, i slutändan i alla fall.
 Gårdagen var pretty slappisch i skolan, bara en lektion och sen lite GH med Dinne. Efter så åkte jag hem till Affelito, och var där resten utav kvällen, han var snäll och bjöd mig på färskpasta med socker på, det bör ni testa gott folk, Han är knäpp :) Kvällen slutade hemma hos Annies pappa, med Annie alltså. Där började även dagen... ganska så troligt. Det blev att gå upp halv 8 för att få in lite mer julkänsla i huvvet genom lucia tittande på lagman. Sedan begav sig jag och Annie in till Lkpg för lite fix n trix.

Nu ska jag pilla lite till med datorn, sen ska jag slaska mig bort till Jonna. IDOLFINAL!

Daniella

10/12

Jag har inget intressant att skriva, men ändå så känner jag att jag måste gå in här och skriva lite. Bara något tänker jag,  men vad? Kom men förslag gott folk ( det är ju trotts allt fler läsare än aldrig förr, kul! ). För jag har funderat lite på det här. Jag vet hur tråkigt det är att läsa om någonting som har hänt under dagen och vad man har gjort i helgen, att bara rabbla upp allting tjänar ingenting till. Men ändå är det det som jag gör i bloggen. Jag har tänkt ifall jag ska hålla mig till något speciellt tema som jag ska skriva om, men kan inte komma på vad. Absolut inget modeskit, inte heller träning och hälsa för det är jag ju totalt urkass på, det finns bevis kan jag lova! Förresten väljer jag från och med nu att vara privat om min träning i största allmänhet, vad jag äter och hur mycket jag hatar att jag äter godis. Jag ska göra förändringar och anledningen till att jag väljer att vara tyst om det hela är för att jag vill inte ha något snack. Ni ska få se förändringar, men på långsikt, jag satsar på sommaren som är ett rimligt mål, ingen stress!  Jaja, back on track, inget tema kommer jag på. Brukar även sitta på tåget hem och fundera på lite roliga saker, men det är svårt, det är det minsann!

Så kort och gott, jag kommer nog med stor sannolikhet att fortsätta skriva precis så som jag har skrivit innan... Fan då. Det var inte direkt mycket jag kom fram till!

Daniella

!

Snälla, kan någon ge mig en fet jävla spark i huvudet! Få ut tankarna, eller ge mig ett svar. Välj själv för jag får panik på mig själv och det ska vara såhär!

Daniella


9/12

I hopp om att få lite energi så åt jag upp hela min chokladkalender, bra jobbat Daniella, där va det roliga borta! Inte blev jag piggare heller. Känner mig bara fetare och latare. Så nu när jag har käkat upp det sista godiset vi hade i huset så blir det ändring igen. Jag vet ju att jag kan för sist så klarade jag mig, fattar inte varför jag börjar äta godiset igen, sjukt onödigt!

Prov imorgon i samhällskunskap, och det känns inte mega bra om jag får erkänna. Har nämligen inte antecknat någonting på lektionerna då harpan har stått i första hand. Ska kolla runt lite på msn nu om ja har några snälla klasskamrater (A) Nästa termin blir det skärpning, seriöst!...

Lina; föö faaaaen, nu ligger vi i sista veckorna !!!! okej ?
Daniella; lätt att vi gör!!! höhö fast jag hade i och för sig tänk att gå hem imorgon efter lunch (A)
Lina; hahaha, jag hade planerat att va hemma imorgon faktiskt :D
Daniella; hahahha fan va bra vi är :D

Lite skärpning där med tycker jag allt!
 
Daniella

8/12

Inte alls farligt nu på morgonen, piggare än vad jag brukar vara, trots 2½ timmar sömn! (Y)

Och så vill jag vill ha pengar, mycket pengar. Bara kunna söka mig in på alla möjliga sidor med kläder och bara beställa hem vart ända litet plagg, genom ett enklet klick... Men nu är det ju inte så kul, har knappt råd med resten utav julklapparna och sen måste man ju hitta en bra nyårsklänning på det med! Det ser fan i mig inte ljust ut det här. Antar att jag borde följa mångas råd och börja med en budget varje månaden, för jag vet inte vart mina pengar tar vägen länge, dem bara försvinner! Så har jag tur och börjar få ordning på pengarna någon gång, så kanske den dagen kommer då jag bara kan klicka hem en massa plagg på en sida. 2033 here i come! Nu ska jag gå och köpa en trisslott =)

Daniella
- Jonna är knäpp

8/12

Jag kommer att vara trött idag... Det är läskigt framför datorn på söndagskvällarna, man glömmer tiden så jäkla lätt!

Daniella

7/12

I melt every time you look at me that way.
The closer you get, the more my body aches.
One little stare from you is all it takes.


Har inte skrivit på ett bra tag nu men det har varit rätt så fullt upp hela helgen.
 Det började i fredags då jag träffade en mycket efterlängtad kille i vikingtsad. Tyvärr en mycket kortare stund än vad jag hade hoppats för jag var tvungen att ta tåget vidare till mantorp där kusinerna väntade. Åkte hem till dom och skulle försöka sova, men icke kunde jag det. Klockan ringde vid 03,30 och då var det bara att stiga upp igen, sömnlös. Åkte till statoil och inhanldade föda och sen var det dags för bussturen. I storts sett ingen sömn där heller så jag kan faktiskt medge att jag var skapligt seg. Jag, Jannie och Ronja på Ullared som vi nu talar om kan inte sluta på ett roligare sett. Mycket skratt, tjaffs, och krockandes med vagnar kund elikagärna varit våran vardag för några år sedan. Hittade en hel del julklappar så nu har julstressen minskat en aning, känns bra!

När jag senare på kvällen kom hem, med sisodär 1½ timmes sömn var det bara att fixa sig lite snabbt och stressa iväg hem till Jonna där de andra var. Var där ett tag och sedan hem vidare till Johanna, trevligt att träffa lite folk, så det får man tacka för! Sen hem till sängen som aldrig har varit skönare!
 Idag blir det att gå ut och prata allvar med Annie över en långpromenad. Neevas, så farlig är det inte.

Jag borde ta vara på det här, varje minut och sekund.
För jag vet att när som helst kan denna fina saga vara slut.
Snälla, låt det fortsätta i en evighet.


Daniella

4/12

Sjuuukt hektisk dag vill jag lovade! Började som sagt med redovisningen som faktiskt gick hyffsat bra, självklart var jag nervös som tusan innan, men vad fasen! Efter klockan 11 tror jag inte att jag har suttit ner och tagit det lugnt mer än 5 minuter, Det har gått i ett hela dagen. Fixandes med lampor, ljud, kläder, smink, hår, skor, väskor och mycket mer. Och efter det blev det att gå på tomtenatta med lite nice folk! Och nu är jag äntligen hemma, sängen kallar!

Jag har världens bästa kusiner!
Daniella

3/12

your the only thing thats on my mind, i am so scared to lose you.

Hejsanhoppsan! Idag har jag tyvärr (för eran del) inga plattångshändelser att dela med mig av. Utan ska jag vara ärlig så har jag inte alls mycket mer att säga än att det börjar dra sig ihop sig för den omtalade spanska redovisningen imorgon. Inte för att det är värst många man ska stå framför, men det är bara det att jag har så jäkla svårt att stå inför grupp och tala, men jag måste fixa det här! Och resten utav dagen kommer nog alla att vara fullt upptagna med modevisningen, och håll er redo modeller, jag har hört rykten om att jag ska platta håret på folk!

Nu blir det att dra sig vidare ner till stan för lite fix, och sen snabbt som tusan hem till Annie för myys!

Daniella

2/12

Och så vill jag bara säga att Sofia Sjöstrand gjorde min kväll, Tack så mkt! :)

Daniella

Förresten, angående modevisningen på torsdag så måste jag ha allas låtar! Senast ikväll till och med!


2/12

Måste berätta dagens händelse, som dock är dagens tragiska händelse. Morgonen började lugnt med hyffsat mycket tid på mig. Jag stod och fixade mitt hår och tog några steg bakåt, rätt som det är fastnar min fot i något jävligt varm, PLATTÅNGEN! Jag fick panik när jag kände den ilande smärtan i båda sidorna på hälarna. Jag började sparka förbrilt med foten, samtidigt som jag gallskriker.  Jag sparkar med foten fram och tillbaka, upp och ner men ingenting händer! Tillslut insåg jag att det inte funkade och slängde av mig plattången och kutade in på toaletten med tårarna rinnandes ner för kinderna.

Jag vet att det låter jätte kul och ni tänker säkert att jag är hur klantig som helst... Och jaaa det är jag väll med! Men nu har jag sjukt ont och har två stora blåsor på båda sidorna. KulJul!

Daniella

fortfarande 1/12

Tänk om jag skulle skriva ner alla mina tankar som jag har i mitt huvud just nu, fasen vad skönt det skulle vara, men ack så fel allting skulle bli. För just nu är det en sådan kväll igen, då jag tänker och tänker men jag vet att jag aldrig kommer fram till något vettigt eller bra som gynnar mig. Utan det är jämt tvärtom. Det är rätt sjuk hur man kan tillåta sig själv att fortsätta att tänka tankar som man vet att man mår dåligt över, hur komiskt låter det ändå inte?

Jag antar att det alltid kommer att vara såhär, med tankarna alltså. Även själv tanken kommer nog fortsätta. Jag måste lära mig att lita på mig själv mer ibland.

Daniella

1/12

FÖRSTA DECEMBER, hör och häpna, kan inte tro det själv. 24 dagar kvar till julafton och jag har inte köpt någon julklapp, gud så bra :)

Helgen i Jonnas stugar vart hur jäklar bra som helst, När vi kom ner runt 7-8 tiden i fredags så möttes vi av 4 glada tjejer som hade tänt ljus, brasa, lagade mat och som om inte det skulle vara nog så stod julmusiken på högstavolym! Där kan vi snacka om stämmning direkt! God mat och väldigt mycket tjejsnack har hela helgen bestått utav.
Kyckling, tacos, Kebeb, Chips, Godis, Mackor, Choklad, Grädde, Pepparkasdeg, Köttbullar, Julmust, fruktsallad, ännu mer godis, och ännu mer chips, jaa som ni ser så har jag väll gått upp siodär 10 kg under den här helgen. För det där är bara en bråkdel utav det vi åt, så nu i veckan blir det Detox, har börjat redan idag. Och utav någon konstig anledning så blir jag alltid sjuk när jag kör det, så får la hoppas på att det kommer lagom tills på torsdag då det är redovisning i spanskan. Jonna du kanske vill smaka lite?

Men men, kort sammanfattning om helgen är alltså, mat, mys, fotboll och gaaalet mycket skratt. Tack för helgen tjejor!

Daniella

RSS 2.0
Test