Studiedag

Studiedag idag, och vi diggar det!
torsdag imorron och då vet man att efter det är det fredag och sen helg (H) Inte för att jag har någon aning om vad som händer, men nått intressant blir det väll.

Veckan har än så länge vart hyfsat lugn, vart film igår med några. lustig film va de men den dög.  sen la jag mig i min älskade säng och sommnade fort som katten. och vaknade lika fort av att mormor från findland ringer (?!)

jaja, intressant? NEJ!
idag vet jag inte vad som händer, kanske blir film idag igen med Annie Nisse och Lehmann =) men som sagt, vi får se.


Everything has change since you been gone, i don´t know what to do. it´s not you i miss, i just miss the thing between us that we had. it´s just a memorie thats left in my mind and it gonna stay there. Thank you.


Och sen har jag ett stort problem, jag har inte köpt en ända julklapp och det är lite mindre än en månad kvar? Och Daniella har sisodär 20 kr på sitt konto. Nevars, men det är absolut inte mycket, inte tillräckligt att köpa julklappar till hela tjocka släkten.
Får bli som alla andra år, köper till mamma och pappa, kusinerna och några kompisar, sedan får mamma och pappa stå för resten. Ber till gud att pengarna räcker till dom julklapparna iaf!
Att jag aldrig lär mig, seriöst, varje år! Fast innan har jag vart för snål för att köpa till alla, så mamma och pappa får betala i alla fall, men nån gång ,måste man la växa upp. Men varför just nu, när jag har som minst pengar och jag behöver dom som mest själv?


Ska fixa och trixa mig lite nu, bye bye my lovers.

26 november

Jaha. ny vecka, nya skodagar, nya usch! jag vill ha jullov nu, och då menar jag fort!
redovsning idag i skolan, usch på de me. HATAR att redovisa inför klassen, men tkr faktiskt att det gick bra för en gång skull, börjar få klämm på det hela :)

efter skolan vart det hem, åt lite, sen åkte jag till sjukgymmnasten, och utdärifrån kom en nöjd Daniella som aldrig behöver komma tillbaka, hoppas jag (A) seriöst, jag tänker inte åka dit mer! så nu, adjö och godbye jävla kalkon!

ikväll får vi se vad som händer, borde pluggapluggaplugga, men jag orkar vekligen inte. är i stor nöd av en medhjälpare som gör mina läxor och sköter mitt rum, nån där ute som ställer upp? snälla!

Men men, nu ska jag iaf dra till Annie, Ring om det är nått (mp)

22 november

Precis som jag förväntade mig så vart det inte så mkt skrivande här, men nu ska ja se till så att det bli ändrig på de hela. Min blogg är absolut inte intressant och absolut inte extremt fint designad, fråga mig inte hur man gör för de vet jag inte (A)  Men men, det är ju inte utsidan som räknas,utan insidan som sagt.

aa men iaf, fy va tiden går fort, nästan lite skrämmande ibland, känns som om det var igår vi satt och väntade på att få sommarlov, och nu är det snart jul. Tiden flyger förbi och nu är det bara minnen kvar i massa mappar som innehåller kort. men men, tiden går frammåt och nua minnen kommer! =)

Det ändå som behövs nu är jul, nyår och ett oändligt långt sommarlov! Fyfan, tänk er, sommar året runt, varmt hela tiden, och sol, bada, och ooh.

men jag ska iaf till egypten, de ni, haha nae nu ska ja sluta skriva, är så dålig p sånt här.

                                                                                                                                                     Daniella.Claesson

RSS 2.0
Test