=/

Har fittigt jävla piss ont i magen! lr asså inte magen, lr joo de hör ju till magen, men precis under bröstet och under plexus :S cepe!

Men men, va hemma idag, feber som sagt, slappt, sovit, kollat på tv, datan, sovit slappt och bla bla kan hålla på i en evighet ;)






Jag är nog lite konstig trots allt =S

Sick!

HATAR ATT VARA SJUK, OOH 38,4 GRADERS FEBER OCH JAG VILL DÖ!

va fan, är ja mes lr? :O när jag va lite ville ja gå till skolan med 39,9! njae, inte mes, jag vara bara konstig då! =O

10 september

Dagen började med prao, vi har fått en till praoelev som heter Sandra, hon värkar va lite mysko, men ändå snäll aa, svårt att förklara. Jag tkr fan att det är roligt på praon nu, trodde  faktiskt inte att jag skulle tycka det, men men i suprise myself somtimes ;) Men som jag har sagt inna, skönt att AnnieBaby är där! =)

Efter praon vare dags för ännu ett besök hos sjukgymmnaste, fick träna lite smått i gymmet och testa på allting, känns bra, dels för att jag vill vill vill att min knä ska bli bra någon jävla gång, och dels för att jag får träna gratis på gymm hur länge jag vill, gött!! Nu ska jag fan börja träna som fan, hahahaha tills nästa sommar, då jävlar! ;) Ifs så sa jag förra hösten med, och inte fan kom jag nån vart, men aa nu ska jag se till att det blir så! =D

Resten av dagen?
Om inte Annie kan va så ska jag nog ta och träna lite till, ska nog gå ut och gå eller tränings cykla, fan va duktig jag är! ( man måste ju peppa sig själv (A) ) Annars om hon kan va så ska jag ju självklart de, och så ska jag nog färga hennes hår, och så ska vi nog sola. Sköönt kan jag lova, eftersom svergie inte levererar någon sol i sommras så är jag blek som en tvättsvamp och känner jag jag måste sola! Hatar sveriges sommar, förutom när det är sol dådå! ;)

Men nu orkar jag inte skirva mer, bye bye!

                                                                                                            // Daniella.C*

Helgen

Fredagen gick som sagt var som plannerad, vi åkte hem till johan, va lite folk fär, grillade och myys :) svårt att sova bara! hahaha =D 

Idag har jag inte gjort så mkt, vaknde hos johan i en knölig jävla tältsäng, och så hörde man värsta livet nerifrån. Självklart vare Annie och lovisa som var i fullgång. Dom hade börjat göra pannkakor, azz jag vet nog ingen i hela världen som gillar pannkakor så mkt som annie! ;) Jag och lovisa fick åka och köpa grädde och sylt, och när vi kom tbx så hade alla andra redan ätit upp, tack! :) Så jag och lovisa var dom enda som fick sylt och grädde på pannkakorna, och resten av grädden som blev klar lekte vi upp, Misstolka ej! Folket började droppa av lite här och var, och tillslut vare bara jag, oscar och johan kvar. och jag är proffs på frits of fire! INTE! :P

Mamma och pappa kom och hämtade, oscar hänkade på oss, vi skjussade hem honom och sedan åkte vi hem, jag har duschat och fixat mig nu och snart så kommer david :D Blir nog att kolla på film lr nått, myys :)

Men ska käka nu, puss        
                                                                                                              // Daniella.C*


it´s just a question fore time

Jaha, vet i fan vrf jag skapade en blogg här? Kommer ändå tröttna efter ett tag, men dom som orkar kan ju läsa de ;)

Prao hare vart den här veckan, hela sköna hela bunten där asså, men jäkligt skönt att ha annie där! =) Vi får inte göra så spreciellt mycket, mest diska, göra sallad, men nästa vecka så skulle han lära oss att servera och kanske till och med ta emot beställningar, kul kul! =) Men idag asså, fy fan va dåligt det gick, trodde jag skulle flippa ur när som helst, aja ;)

På fredag ska vi hem ett gäng till johan, trevlans, grilla och hare mysigt nu innan det är försent =) Får se vad som händer resten av kvällen sen =)

btw så har jag klippt mig idag, blev det vanliga, tog bort det slitna, lägga i utväxten och sen klippa snelugg och
klippte upp det lite granna sisodär ;)
aja, nu ska jag skirva dagboken till uppsatsen i skolan, sen blir det nog sängen är helt död -.-

Mina ögon kommer alltid le mot dig.
            

                                                                                                                              // Daniella.C*

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0
Test