25/2

Jag är helt ute och cyklar vad det gäller både skola, blogg, fritid, träning bla bla bla
Jag satsar på helgen

Du är äcklig och jag hatar dig =)

Daniella

asdfaewsfd

Jag ÄLSKAR mitt liv mest just nu, blev så jävla glad!

Känn ironin flöda...

Daniella

23/2

Jag har blivit en mycket dålig bloggare. Inte bara att jag inte vet vad jag ska skriva om, utan hur jag skriver med. Det är hemskt hur fult jag skriver just nu. Men skyller på fiskolja eller nått som Annie brukar.

Jag har även blivit väldigt otålig på senaste tiden, jag orkar inte vänta och vill att allt ska ske snabbt och enkelt. Jag har heller ingen uthållighet. Förut när jag tränade orkade jag hålla ut hur länge som helst och älskade när jag kännde att jag blev tröttare och tröttare, bara det gjorde att jag ville fortsätta i en timme till! Men det är klart att den positiva sidan ska försvinna nu när jag behöver den. För just nu är allt som snurrar i mitt huvud sommar, sommar sommar. Träning, träning, träning. Det som dock tar emot med sommaren är ju figuren, som alla andra år vill säga... Men som sagt otålig som tusan har jag blivit, rätt träligt.

Nu har jag faktiskt tänk att jag ska ta mig en dusch och sen STÄNGA AV datorn, den är inte till någon nytta och jag behöver sömnen.

Daniella
Just look at me

22/2

Torsdagen spenderades med mina kusiner på kvällen. Vi beställde hem kina mat ifrån ming palace och tog en sväng förbi hemmakväll och hyrde film och köpte godis. Och ska jag erkänna och det gör jag även stolt så kan jag tala om för er att jag har världens bästa kusiner!

Fredagen blev det att gå upp tidigt med Ronja och så åkte vi till salongen. Fyllde i min färg och slappade lite smått. På kvällen var vi en stund hos Ella, sen hjälpte vi lite folk upp till jossan och sedan en sväng in till lkpg som avslutades med donken på kvällen.

Lördagen blev en ren implusdag för mig och Annie. Vi drog hastigt in till Motala för att köpa Godis. När vi begas oss hem till mjölby och upptäckte att tåget till lkpg snart skulle ge sig av rusade vi på det. Tanken var att vi skulle åka till norrköping. Men istället hamnade vi i Ekholmen hemma hos Emil med några nötter. Efter mycket om och men, fram och tillbaka, ut och in så hoppade jag och Annie tillslut på tåget till norrköping för att kolla läget, även den rundan slutade med donken. Hem, drog och träffade lite folk på daves och sedan kolla på fucking åmål till klockan 5 på morgonen.
Hem resan på tåget var en smått annorlunda resa med en gubbe som ljög som jag vet inte vad. Han berättade att han hade muckat dagen för att han hade mördat en person, om sin häst cleo som han hade fött upp och om man viftade med handen satte den sig ner. En gång när han red barbacka in till vadstena och om Gorillan charlie som hade ätit upp hans kompis händer och även tagit sig en tugga utav ansiktet. Glöm inte att han var författare också, jisses!

Imorgon är det skola, det gillas dock inte. Bra schema ifs!

Daniella

19/2

Lovet har varit sjukt slappt än så länge. Så det är en utav anledningarna därför jag inte har skrivit. Har mest tagit det lugnt med annie, emma, ella och malin. Kollat på film och degat.

(Snygg paint bild!)



Dagen spenderades en hel del med Annie, Andree, Jesper och Jeff. Och det är sjuk så mkt syskonkänsla det är mellan oss. Ena stunden bråkar vi som småungar, tjaffsar, slår varanndra, retar varanndra. Och ena stunden har vi jätte kul, skrattar, är omtänksamma. Hat kärlek till tusen för att aldrig att vi inte skulle vara med varanndra. Det skulle jag inte kunna tänka mig. Vi har hållt ihop länge, genom mycket. Och jag skulle helt ärligt inte klara mig utan er. Ni är FÖR bra!

Daniella

16/2



Inte trög blondin länge, smart brunett
Höhö

Daniella

15/2

- Bild ifrån fredags när vi tog kort
( lägg märke till den extremt fina bakgrunden :') )



Fredag kvällen blev ju lyckad sen trots allt, och man märker hur stor skillnad det är på endel folk, och hur jäkla glad jag är för att känna endel utav dem, bäst!
Lördagen blev slappa hela dagen, sen vid 2 åkte jag och familjen + moster och peter ner till zebban och käkade lite alla hjärtansdagsmat. På kvällen samlades i stort sätt alla vi singlar hos jonna och käka kebab och glodde på melodifestivalen.
Och idag blir det snart ner och städa, och sedan hem för fix och trix för ikväll blir det Harrys, hoppas på en lyckad kväll!

Daniella

13/2

Sportlov, och det känns underbart!
Nästan allting klart i skolan, bara lite mindre än en halv uppsatas men det fixar vi till på söndag. Känns skönt att få börja om med nya saker sedan efter lovet. Och då måste jag även gå in för det lite mer känner jag.

Dagen spenderades med 2 timmar i skolan, en föreläsning om UF-företag. Sedan drog jag och några tbs-tjejer vidare till platå där vi skulle bli fotade av nordic fasihon. Det var riktigt kul att bli stylade och fixade, men bilderna behöver vi inte snacka om så jag köpte inte några. Men på köpet fick man en fest look så varför inte utnyttja den tänkta Annie och Daniella som drar in till Lambo ikväll för lite ståhej. Får se vart kvällen leder!

- Bilder kommer
Daniella

11/2

Ska jag vara ärlig var det inte så hemskt som ni kanske tror att sitta kvar i skolan till halv 6. Det var faktiskt rätt trevlig och avslappnande med dem där 3 gökarna, man kan inte ha annat än roligt med dem. Samtidigt som jag hade det trevligt fick jag mitt personlighetsbrev och mitt CV färdigskrivet, mycket bra!
 När jag kom hem slängde jag i mig två alvedon och lite käk och nu är jag igång med pluggandet igen, måste bli klar med datakunskapen idag och spanska prov imorgon med, vilket inte ser allt för ljust ut, men det löser sig.

Förresten klickade jag hem dem här snyggingarna för några minuter sedan! Bara våren som saknas

Daniella

11/2

- Tuffing bild ifrån mamlö



Klockan är halv 6 om 10 min, Jag, Annie, Albin och Bergman sitter fortfarande kvar i skolan. Stark tycker jag!

Daniella

...

I turn a blind eye and ignore the feeling.
Every morning I persuade to myself that everything is as usual.
And every night, I insist that I do not feel anything.
But I know deep down, to lie to yourself is impossible...


It is nights like this feelings are difficult to ignore

Daniella


10/2

Idag kan jag roa mig åt att jag har minsann varit duktig. Fick beröm av läkaren för att vara dagens bästa halspillar patient och även fast jag har tänkt att jag ska gå ner och göra kladdkaka säkert 30 gånger så har jag istället gått ner och ätit apelsin. Kvällen är ju dock inte över men nu kom mamma hem och hon brukar alltid vara emot kladdkaka så att Bra jobbat Daniella, bara tills på lördag kvar nu, håll ut! Imorgon är det skolan med!

Daniella

9/2



Morgondagens sysslor ser ut på följande sätt; Ta sig ut ifrån huset, vilket känns som om det var 100 år sedan sist, när det i själva värket  bara var igår. Bege mig ner till vårdcentralen för att i frid och fröjd få en pinne nerkörd i halsen. Har alltid hatat det och kommer förmodligen alltid göra. Blir så irreterad på henne när man stretar emot och hon inte slutar utan fortsätter och försöker pilla upp halva maginnehållet på mig. Efter det åker jag hem och försöker skriva på min uppsatas som jag i stort sätt bara hann en halv sida på idag. Jag kommer alltså inte göra någonting och det blir ingen skola för mig. Påtal om skola så var det tydligen kärlekstema imorgon, in my ass, tur att jag ska vara hemma!

Daniella

9/2

Nu har jag nästan suttit hela dagen med mitt arbete i Datakunskapen om datorns historia. Okej, med en väldigt långa lunchrast och ett par te pauser men iaf. Jag har bara kommit på min ingress, det är ju sorgligt det här. Det finns hur mycket bubblande fakta som helst på internet men jag förstår mig inte på skiten. Han har dessutom tagit bort power pointen som låg ute på progress. Där stod den ända från början och den förstod jag.. Fasiken också. 

Om  fredagen blir som plannerad och lyckad. Vilket vi inte hoppas att den bli ( man ska aldrig ha för höga förväntningar har jag lärt mig.. ) Så längtar jag som tusan. Vi får reda på det om några samtal, bara några minuter kvar, spännande!

Daniella

dfsdfa

Jag tycks ha gått och blivit sjuk igen. Halsen brinner och jag får bara vara sjuk imorgon med sen så kommer jag att träna i alla fall. Jag skiter i vilket, jag skiter i om jag blir sjukare, jag tänker fortsätta träna. För nu kan jag inte längre lata mig. Och det som gör mig ännu mer frustrerad är att jag har gjort allt som går idag för att min hals ska bli bättre. Jag har gått omkring med halsduk, notera att det både var innomhus och utomhus! Druckit både hostmedicin och chan jang eller hur fasiken det stavas. proppat i mig både "vanliga" halstabletter och några som man köper på appoteket, jag har säkert tagit 4 c-vitamintabletter (rekomenderas 1 om dagen, max två vid läkarens tillsägelse, hoppasan)  Inte nog med det så har jag säkert druckit 8-9 koppar te med honung. Det är bara glassen som saknas, men den tar jag till frukost imorgon för det blir fan ingen skola. Men även fast jag har försökt med alla dem här knepen så joo tror ni fan inte att halsen har blivit ännu sämre eller? Det är ju läskigt det här. Vem är det som vill mig något ont? Jag vill bara kunna börja träna, skolan skiter jag fullständigt i om det är den du vill försöka förstöra med.

Dålig humör har jag också hunnit att få nu under dem där raderna. Jag insåg att jag har lagt ner hela min kropp och själ i dagens drama. Utan någon som helst mening med det. Nu ska jag snart gå och lägga mig, och påtal om att gå och lägga sig. Min säng är sönder så jag får sova på golvet, låter det inte som min turdag?

Daniella

8/2

Fredagen slutade med att jag och Annie begav oss hem till Widar där det blev att träffa lite folk och så. Det var ritkigt trevligt till en början men med ett tråkigt slut med ljudet, hoppas att det löser sig och tack! Hela kvällen avslutades med sibylla, och sedan somnade jag och Annie väldigt fort i min säng när vi kom hem.

Lördagen bestod mest utav gusto under dagen, med malin och emma också. På kvällen åkte vi hem till Sara där vi kollade på Melodifestivalen och garvade åt dåliga låtar. SNÄLLA SNÄLLA SNÄÄÄLLLA!

Och nu en sak till,  jag har aldrig någon aning om vad jag ska skriva. Så att ni inte tror att jag är såhär tråkigt, för jag förstår att ni tycker det värkar som det just nu. Jag har tappat glöden helt och skriver om totalt onödiga saker.Jag förstår att jag tappar läsare och det är faktiskt inget problem för mig. Det är för min egna skull som jag skriver det. Men det är inte direkt kul. Jag får hoppas på att jag får igång det här snart och lyckas skriva något roligt.

Daniella

6/2

Helgen är här, skolan är avklarad, Veckans prov/inlämingar och sjukdomen borta. Kan det bli bättre!?
Påtal om skolan så går det bara neråt och neråt med den saken. Känns som om allt annat sakta men säkert borjar gå uppåt, men så fan inte skolan, det gör den ju aldrig. Ett mysterium det där.

Nu ikväll är det fortfarande rörigt för mig och min piff. Det blir in till lkpg iaf, antingen vilda äventyr eller chillig kväll. Låter nice vilket som i mina öron!
 
Natten är uuuuung (H)

Daniella


Matte diagram

- Så vi ska säga att det är 0 personer som fikar 6 gånger i veckan på den här punkten?
- Aa preics, så måste det väll bli?

Redovisningen kommer ske utmärkt bra!

Daniella

5/2

Börjar bli bättre nu, hostan är fortfarande sisodär, och näsan rinner lite smått, men det har ju inget dött utav. Skolan imorgon alltså! Vilket ifs betyder ett engelska prov och svenska som jag behöver ta ifatt, men nöden har ingen lag.

Nu vill jag också göra ett desperat försök om att få någon att göra om min blogg. Fixa den med lite nytt, med freeescha färger och några snigga bilder, inget avancerat. Förväntar mig, 0 komentarer. Tack på förhand  =)

Daniella

bvbbedefadsf

Den sköna känslan av att vara sjuk och koppla av är nu som bortblåst. 6 timmar tog det innan jag vart rastlös. Så nu vill jag att vem som helst, någon, gör någonting drastiskt. Ni kan ju antingen göra mig frisk eller bara skicka ett roligt sms som iaf får mig att le en gång idag. Jag är desperat efter lite uppmärksamhet. Den enda jag har fått idag var när pappa kom och sa att han var hemma och sedan när han kom upp och sa att han skulle åka. Och när mamma kom med en tidining, ni förstår att jag behöver ha lite kul nu va?! 

Snart 24 timmar i en säng, och jag har rört mig ifrån den ca 4 ggr, 3 utav dem var toalett besök. Kul, mycket roande. Antar att det kommer att bli 24 timmar till om mamma får bestämma.

Så att folk, ni vet vad ni ska göra?

Daniella

4/2

Känndes skönt att få sova ut imorse, eller ska jag vara ärlig så vaknade jag bara för en lite stund sen. Att ha en dag framför sig med film och tv är behövligt för mig som har varit i skolan såå många dagar (!?) Det jobbigaste är febern som jag dragit på mig, den hade jag lika gärnat kunnat skippa, hostan också. Någon mat får jag inte heller i mig. 
 
Men Annie kanske kommer hit sen iaf, även fast jag vet att mamma kommer att döda mig. Vi måste få klart våran matte redovisning som är imorgon, fast skolan ser inte se ljus ut för min del imorgon heller. Men måste man så måste man.

Nee, jag känner mig tråkig. Och ska försöka pilla i mig lite sjukdomsmat, nudlar! Och jaa, ni som känner mig vet att jag alltid äter nudlar, vare sig jag är sjuk eller inte..

Daniella


3/2

Okej, jag har alltså gått och blivit sjuk. Inte ett dugg kul. Faktiskt jätte tråkigt. Jag ville ifs inte till skolan, men inte pågrund utav att jag är sjuk. Det är alltid så att tajmingen kommer när den minst är välkommen.
 Annie var här förut, jag försökte bokstavligen dra chipspåsen ur hennes händer ( inte för att hon inte behöver äta dem där jävla chipsen. Utan för att jag vet att hon skulle tacka mig efteråt. Så nu fick jag hantera hennes ångets istället ) Sedan fick jag också bokstavligen köra ut henne från mitt hus för att hon inte ville gå. Nu tänker ni säkert att jag är en hemsk människa som inte låter min pinnsmala kompis äta chips eller stanna hur länge hon vill. Men har man lite mammafeeling över det hela, blandat med sjukdom och en rätt jobbig vecka i en tjejs månad så är det sånt som händer ibland. No hard feelings Annie, du vet att jag älskar dig.

Daniella

tråk



Jag känner mig så jäkla tråkig. Jag hatar när man känner sig så. Vill bara göra något dramatiskt med min vardag och ändra något. Först och främst vill jag ändra mitt rum, göra om precis från början och trivas igen. Och som jag har sagt till mina kära tbs tjejer så kommer jag inte avslöja något förns jag är klar. Sen vill jag klippa av mitt jävla hår, och färga det brunt. Eller i alla fall böja med något utav det. Trött på samma gammla tråkiga jag som inte vågar sig på att testa något annat. Sen vill jag vara snygg och vältränad, och brun. Och det och det och det och det... Massa. Som sagt, trött på mig själv just nu. Det hjälper mig inte på vägen någonstans om jag ska vara ärlig.

Kan inte samhället sluta att vara så uteende fixerat? Eller är det bara jag som låter allmänt fånig som sitter och skriver allt det här. Få ut alla ideal om att man måste se bra ut. Va fan, jag låter ju som blondinbella nu. Allt går mig åt huvudet. hejdå.

Daniella

2/2

Nu har skolan dragit igång seriöst igen. Mycket plugg och självklart prov såhär inför loven. Men med tanke på att jag i stort sätt bara kommer att ha gått 2½ vecka utan tiden mellan jullovet och sportlovet så kan jag bita ihop, eller jag ska iaf försöka. Imorgon är det naturkunskaps prov och jag har inte ens börjat att plugga, hade absolut inga anteckningar imorse men som tur vad hann jag skrapa ihop några innan dagen var slut. Det är tur att man har snälla klass kamrater!
Så kvällen blir inte mycket rolig, utan det blir bara plugg och sen såklart lite träning med Annie. Body step idag, och jag vill vara jätte pepp, men jag försöker ignorera tänken på att det känns som om jag håller på att bli sjuk. Jag får inte, jag vill inte, inte nu iaf.

Sen är det APU efter sportlovet, någon som har något/några förslag om vad man kan göra?

Daniella

The holiday



Har ni aldrig sett filmen tycker jag att ni ska ta chansen. Vet egentligen inte varför jag tycker om den så mycket men jag tycker verkligen att det är en sevärd film.

Idag klockan 21.00 på 3an, missa den inte nu!

Daniella

1/2

Okej, fredag morgonen spenderades på sjukhuset i motala. Oj tänkte ni då, och jag skrattar lite gött åt er och säger att jag bara skulle kolla till knät och skaffa ett mega knäskydd. Därefter åkte jag direkt till linköping för lite fix och trix med Annie. En runda på stan hinner man ju alltid me di nödlägen också.
 Kvällens planer började hemma hos Malin med lite godis och prat. Sedan drog jag och Annie iväg på andra äventyr. Även fast det var väldigt rörigt ett tag!

Lördagen var seg, och spenderades i sängen med Annie och chips och dipp. När kvällen började närma sig fixade vi oss lite granna och drog in till lkpg en gång till. Denna gången var det laserdomen som stod på schemat och vi hade redigt kul. Även fast humöret gick upp och ner och endel (nämner inga namn... cääääning!) fuskade hela tiden. Men jag tackar alla för en lyckad kväll!

Idag, ut och gå, städa, plugga och framför allt, lägga mig tidigt!

Daniella
Februari har börjat, nytt liv, ooohja

RSS 2.0
Test