Medvind och motvind.

Att hitta svaret på frågan som många söker är svårare än man tror.

Varje dag är ett evigt sökande som aldrig upphör.

Att finna det som alla vill ha, Det som varenda person längtar efter.

Det kallar jag livets äventyr.

Man vet aldrig vart eller hur man ska göra för att få reda på sitt svar,

Utan under resans gång lär man sig att anpassa sig.

Man klarar allt, även fast man kan ha motvind.

Men tänk, efter motvind kommer alltid medvind.

Men om blåsten står still, världen stannar, Man står stilla i värld utan tid.

Det är då man ska se tillbaka mot tiden med motvindar och medvindar och lära sig av sina misstag.

Tillslut hittar man sitt rätta jag, och även svaret på alla frågorna man söker.

Och jag kan medela att jag har en lång väg kvar med motvindar och medvindar.


Helgens händelser

Efter skolan i Fredas blev det att åka ner till stan och ta en fika med tjejerna, sedan vidare till solakuten med Annie och Sara. Efter det hem packa och stressa lite för att sedan åka ner till stationen. Blev att ta 19:08 tåget till lkpg och trevligt sällskap fick vi på köpet (Y) Tog bussen mot Åtvidaberg till Andree och Stefan. På kvällen rökte vi lite pipa och kollade på film. Trevlig som alltid med dom små pojkarna, och Annie såklart.

Lördagen var man tvungen att gå upp tidigt, för vi skulle ta 10:30 bussen in till lkpg igen, sagt och gjort så gjorde vi det och vi åt på donken och kollade lite i affärerna. Hem sen runt 5, fixade lite och sedan kom några utav tjejerna, grillning och mys. Vi åkte vidare till Timmie sen, där det var lite folk. Där stannade vi restan utav kvällen, mys.

Dagens händelser har än så länge sett ut såhär, Jobba, Jobba och Jobba. Och när man  äntligen är klar måste jag jobba lite till. Men men pengar är välbehövliga! Men nu ska jag jobba klart. Sedan blir det att ta en långpromenad med Annie. 

Puss på det.
 

<3

                    322102-13


Ni vet vilka ni är tjejer, bäst är ni.

Jag är Kär!

Kom precis hem från ett möte om Thoren Business School och jag är rent ut sagt kär i den. Säg vad fan ni vill om den om ni har hört talas om den. Men för mig passar det perfekt! Jag som hela tiden har varit iställd på att gå handel har nu också ångrat mig och ska gå samhäll. Den värkar mycket bättre, eftersom jag satsar på att antingen bli marknadschef eller att ta över Clabris. Så nu ser mitt val ut såhär;

1 Thoren Business school
2 Handel på ljunkan
3 Handel i mjölby

Skulle bara tala om det för er, men nu ska jag ut och gå.

Pusshej


släkten är värst

Det stämmer verkligen. Jag fattar inte äns hur jag kan vara släkt med endel utav dom, låter taskigt, men helt seriöst det är ganska lustigt. Det är nämligen så att vi har firat min gammelmormor idag, hon har blivit stor flicka nu och fyller 90 år. Träffade många som man inte har träffat sen man var ungefär 2 år, och med andra ord inte kännde igen nu. Andra i släkten hade man nästan förträngt, och speciellt lukten, eller vad säger du Ronja? Annie vet ju med. Men någon gång måste man även ha tid med släkten och idag fick bli den dagen, även fast jag hellre hade suttit vid datorn eller tagit en lång promenad. Nee fy nu låter jag som en rikitgt hemsk människa. Jag ÄLSKAR min släkt...

Imorgon är det nationella som gäller. Känner inte att jag är 100% taggad, eller om man äns ska vara taggad inför ett nationella? Men det går som det går, och det känndes riktigt skönt när Peter sa att det räckte med ungefär 30% som skulle vara rätt. Kanske så att till och med jag klarar det. Det borde jag! Så jag önskar mig själv lycka till, och er andra med såklart!

Nu är det sängen som gäller, får se om jag går hela dagen imorgon efter Np, känns som om jag håller på att bli sjuk, ajabaja!

Pusshej

22 april

Gårdagen vart ganska stressig men det var det värt! Åkte in till Lkpg direkt efter skolan, Blev till att springa igenom alla affärer lite snabbt för att sedan hinna med bussen ut till rusta för ett par mycket viktiga saker, lättare sagt än gjort... Jag och Annie sitter och väntar på att bussen ska komma, det är 7 min kvar och vi sitter och pratar. Efter en stund reser sig alla upp för att gå på bussen som kommer mot hållplatsen, alla går på, förutom Annie och Daniella såklart, som sitter mitt i deras samtalsämne. Efter en stund slänger jag en snabb blick mot tidtabellen och utbrister 29 MINUTER! Och då insåg vi att bussen precis hade gått som vi skulle med alla 50 personer som stod runt oss som också skulle med bussen var borta. Så då skit sig dom viktiga sakerna på rusta och vi satte oss och väntade på tåget i stället, men nu mer uppmärksamma. Men jag kom hem med 2 tröjor iaf, alltid nått (Y)

Idag ville jag bara hem, men kännde ångest över att jag skulle ha utvecklingssamtal samma dag och dom säkert skulle ta upp all frånvaro, och att dom konstig nog tycker att jag har varit sjuk väldigt ofta (!) Men jag härdade och utvecklingssamtalet gick också bra till min förvånad. Behöver bara prata lite mindre med Annie, Någon som är förvånad? Inte jag iaf.

Men nu ska jag antingen ut och springa eller gå en väldigt lång promenad. Eller om det slutar med glass och one tree hill i sängen. Får se hur det blir.


Pusshej

Sometimes

                    322102-12
 

Not a Word, It´s better.

helgen

Fredag; Började med skola, och det var nog den segaste dagen i mitt liv, hade ont  i huvudet, mådde illa konstant och det var helt enkelt inte på topp mitt humör heller. Åkte ner och handlade lite grejer inför kvällen med mamma, och sedan hem och börja fixa sig lite smått. Gästerna kom och det var faktiskt längesen jag fick träffa dom små pluttarna, Felicia och Evelina. Ska jag vara ärlig så fick dom mig faktiskt på bättre humör.

När klockan var halv 10 så åkte jag till Sara där tjejerna var, Trevligt och framför allt mysigt, som vanligt! Tända ljus, brasa, filtar, gott tilltugg och det bästa sällskapet! Låter det inte som något man vill ha varje dag?

Lördag: Vaknade vid 10 och då blev det bara att fixa sig och åka in till lkpg med mamma och pappa. Hittade lite saker, bland annat en tröja och ett par skor. Hem - fixa - Ella. Och hos ella åt vi och festade till det lite. Sedan fram mot halv 10 -10 gick vi ut, mötte massa folk. Och sen var vi mest ute. Fick skjuss av timmie hem sen fram mot småtimmarna. Rolig kväll!

Söndag; sitter på clabris nu, ska städa sen ska jag och annie ut och gå våran söndags mil! (Y)

Tack alla tjejer för helgen, ni är bäst, Älskar er!

17 - april

Dagarna den här veckan har sprungit iväg och även fast det känns som om tiden har gått väldigt sakta, så är det redan fredag imorgon. Vi har hunnit med det ena och det andra, Np i engelska ex. Vet inte hur det känns för min del. Men det började med att jag var positiv för min mobil och fick ihop det skapligt i början, men sen i slutet var jag mer emot den och min avslutnade mening var ; Samtidigt som du sitter och klagar på att ditt batteri håller på att ta slut, dör någon i en del utav afrika pågrund av att dom inte har någon mat. Är inte det skrämmande hur världen kan vara så olik?      Nej ja orkar inte skriva den på engelska. Du hör ju själv hur det låter? Från min första mobil till världssvält? aja.

Helgen ser oklar ut än så länge, eller oklar ja vet inte ett piss vad jag ska göra, så någon för gärna komma med ett förslag!

Men nu ska ja ner till träningsstudion och bränna lite fett. Spinning (Y)

Pusshej


13 april

Gårdagen vart inte riktigt som den var plannerad. Eller rättare sagt helt  jävla förstörd. Men det var roligt ett tag, och det var synd att det blev som det blev. Så jag bjuder alla på ny fest när mamma och pappa har glömmt allt, det lovar jag!

Alla åkte runt 11-halv 12 från ig och då gick vi ner till stationen, frös halvt ihjäl och sen efter ett tag vart det sibylla. Gick hem vid 2 ungefär.


Idag vakande jag i soffan, ont i ryggen och nacken. Min säng är sönder, så ja vet inte om det blir soffan inatt igen, skönt! Smög upp och försökte städa iordning det mesta men sen kom mamma och pappa upp, det mesta var lungt och dom var bara besvikna på att vi hade druckit men aja, gjort är gjort och dom försökte mest skratta bort det eftersom dom inte var så nyktra igår heller ^^ 

Idag blir det bara att städa clabris tror jag, sen är jag öppen för förslag för jag är sugen på att hitta på nått!

Och så tänkte jag hjälpa Lina att annonsera om hennes cykel, nån som vet vart den är?
Och nån som vet vart alla min solglasögon är, och mina skor?

// Daniella.C

Stressigt

           
       322102-11

Jag är så jävla stressad nu, egentligen har jag inte tid att skriva det här inlägget men jag kännde att jag var tvugen att lugna ner mig. Har 1000 grejer att fixa tills ikväll så jag kommer nog inte äns ha tid att fixa mig själv. Jag vet inte när mamma och pappa åker, jag vet inte när vi ska till felicia, jag vet inte vad jag ska ha på mig, eller hur jag ska se ut, jag vet inte hur jag ska göra med huset osv osv osv. Ni hör själva.

Men får hoppas på en rolig kväll iaf och att inget blir förstört som förr gången. Annars får vi gå till lehmann! haha ;)

Men nu måste jag rusa och fixa resten.

Its like wishing for rain as i stand in the desert

Just nu är jag bara så trött på allt, eller nee jag är inte trött på allt, jag är trött på mig själv. 
        
                    322102-10


Torsdag imorgon, och det betyder inget annat än en slapp dag. Sen är det fredag och HELG! Kommer folk hit på lördag, det var längesen sist, så det ska bli kul. Men samtidigt inte lika kul om det ska komma massa folk, för då kommer inte jag hinna att ha kul själv, men men. 

Känns som om vi har mycket i skolan just nu, och jag är som sagt inte på det humöret. Tills på fredag har jag en uppstats att skriva på spanska i Imprefekt, kommer gå skit bra känner jag (Y) Men nu ska jag sitta och försöka komma på nått att göra, eller bara pilla navel.


 Its too late to cry
To broken to move on
And still i cant let you be
Most nights i hardly sleep
Don't take what you dont need from 


I was praying that you and me might end up together
Its like wishing for rain as i stand in the desert
But i'm holding you closer than most,
Cause you are my heaven.
   


// Daniella. C                                  

skoltrött

Jag är så skoltrött så det är inte sant, längtar som en galning till sommarlovet. Tacka Gud att det är studiedag imorron, det är lockande. Annars hade veckan vart helt förstörd. Jag vill även tacka honom för att vi får åka till spanien med spanskan i maj så då får vi ledigt i en veckan ungefär, Tack tack!

Men det som inte lockar imorgon är att jag har en uppsats/fråger eller vad jag ska säga som jag bara måste skriva klart. Och om buddhismen av alla jävla ämen, första frågan är svarad och jag lyckdes skrapa ihop hela 2 a4:or på den, ofattbart. Så nu i famtiden kommer jag nog att tacka Buddha ist, han värkar ganska vettig, förutom hans medetiationer som man ska göra varje dag och att han vill att man ska bli munk.

Men men, på tal om lockande grejer som ja snackar om hela tiden så är sängen en utav dom.

Så jag får väll säga godnatt, och tack gud igen, eller aa Baddha för studiedag!

6 april

Helgen har vart helt okej. Började med mat och mys med tjejerna i fredags, skulle vart tjejkväll utan alkohol och bara småprat men så vart det inte. Killarn kom senare och livade upp det hela en hel del. Men det vart lyckat iaf, som alltid ska man väll säga. så tack jonna! =)

Igår på dagen vart jag slöare än aldrig förr, va ute och gick men inget mer produktivt hände under den dagen. Men när klockan började närma sig 7 åkte jag hem till Annie. Satt och väntade på 3 sega rumpor ett tag, när dom kom så åkte vi till czigge. Trevlig kväll men åkte hem skapligt tidigt. När jag kom hem hade mamma och pappa gäster så det var bara att sätta sig ner och vara lite social och fick göra kladdkaka och hela fadderullan. Blev sent, vilket jag inte hade tänkt mig.




Du vet inte hur det känns, att hela tiden är det du som finns i mitt huvud. Jag vet inte om det är bra eller dåliga tankar längre. Jag vet faktiskt ingenting. Vill fråga rätt ut hur det är men varje gång fastnar orden i min mun och bara ett leende pressas fram på mina läppar. Kan inte bara du ta initiativet någon gång och säga vad du tycker och tänker? snälla!

RSS 2.0
Test