Helgens händelser

Efter skolan i Fredas blev det att åka ner till stan och ta en fika med tjejerna, sedan vidare till solakuten med Annie och Sara. Efter det hem packa och stressa lite för att sedan åka ner till stationen. Blev att ta 19:08 tåget till lkpg och trevligt sällskap fick vi på köpet (Y) Tog bussen mot Åtvidaberg till Andree och Stefan. På kvällen rökte vi lite pipa och kollade på film. Trevlig som alltid med dom små pojkarna, och Annie såklart.

Lördagen var man tvungen att gå upp tidigt, för vi skulle ta 10:30 bussen in till lkpg igen, sagt och gjort så gjorde vi det och vi åt på donken och kollade lite i affärerna. Hem sen runt 5, fixade lite och sedan kom några utav tjejerna, grillning och mys. Vi åkte vidare till Timmie sen, där det var lite folk. Där stannade vi restan utav kvällen, mys.

Dagens händelser har än så länge sett ut såhär, Jobba, Jobba och Jobba. Och när man  äntligen är klar måste jag jobba lite till. Men men pengar är välbehövliga! Men nu ska jag jobba klart. Sedan blir det att ta en långpromenad med Annie. 

Puss på det.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Test