24/3

Gårdagen var faktiskt riktigt bra, slapp dag i skolan, sedan träning som bestod utav 1 timmes härlig body step och 1 timmes avslappnande body balance, fyfan vad jag mådde efter det! Inte nog med det så begav sig jag och Annie hem till våran kära klasskamrat Lai efter, där myste vi gärnet hela kvällen och snackade långt in på små timmarna!

På morgonen var vi ju inte allt för pigga men vi kom upp och lyckades komma iväg till skolan trots allt, inte gjort ett piss idag. Känndes garanterat som en onödig dag. Men snart blir de lite nytta med aerobics och core, hoppas på ett löppass efter! Nu jäklar

PEPPPA!!

Daniella

22/3

Helgen har sett riktigt bra, lugnt men ändå på topp, låter inte det som en helg som man vill ska fortsätta i en evighet?
Det började i fredags med filmkväll och snack hemma hos mig, en svängom i Mjölby-skänninge hann vi också med, trevligt kväll med trevligt folk!
Lördagen bestod utav en tripp in till lkpg för shopping, mina älskade nya löparskor är inköpta så nu lär ni aldrig få läsa blogg mer, fyfasen vad jag ska springa. Bara chippet ( stavas? ) som ska inhandlas så fort dem får in det i affären. Lite sol sätt rätt fint på eftermiddagen sen. Hem och stressa lite smått för att sedan åka upp till Jooonnie för mys på hennes altan. Efter ett tag drog jag och Annie vidare till Skge med Laisan och Fia för både det ena och det andra, kvällen slutade efter mycket om och men med även mycket skratt hemma hos mig med fia sovandes bredvid mig.

Vaknade upp med ett emil-get-ljud ifrån mobilen och vi började efter ett tag att traska ner till daves, som tyvärr var stängt så dem 2 lkpg borna for hem och jag och Annie har bara chillat resten utav dagen.
Nu ska jag städa det sista på rummet, och sedan funderar jag mycket mycket stark på en löparrunda för att testa skorna ordentligt. Fick ju till och med göra springtest och grejer i affären så att jag skulle få rätt skor för mina fötter, så nu kan jag inte klaga på något!






10 veckor, stenhårda, vill ni hänga med!?

Daniella

19/3

Känns nästan som om jag lagt ner bloggen helt, men det får ni inte tro, har bara fullt upp nu för tiden! Just nu är det apu;n , träning, sova, och annars är det ju självklart skolan också. Men jag ska förbättra mig.

Imorgon är det tyvärr sista dagen på apu;n, väldigt tråkigt måste jag säga för att jag har verkligen fäst mig i barnen och skulle kunna stanna där minst en vecka. Även fast man är helt slut efter en dag men spring och lek, burken, kurragömma, barbie, bilbanor och massa annat. Men ett måste är ett måsta och jag antar att jag borde ta tag i skolan. Så det blir att jobba ifatt dem här två, aa ni läste rätt, TVÅ veckorna innan påsklovet. Jag hatar ibland att tiden går så fort!

Nu blir det en dusch och sen tror jag ska glutta lite på film, längesen sist. Imorgon, sista dagen! =/ haha, gud vad barnslig jag är...

Daniella


15 mars



Ge mig!!

För mer info om helgen, besök mina vänner laisan och elggrens  bloggar, där finns det grejer! Väldig trevligt så det tackar vi för =)

Daniella

11/3

Nya favoriten, Ryan Cabrera!



Rätt segt dag med dock rätt lite att göra, beror väll ifs på hur man gör det till.. Lite halvdant upp och ner humör men sista droppen gick när vi skulle på tåget. Stängde dörrarna precis framför näsan på mig och pågrund utav det missade jag träningen. Har aldrig blivit tjurigare över att ha missat ett tåget!
Kvällen blir lugn istället, behöver kanska koppla av ifrån träningen lite. Ska försöka skriva på min novell som ska vara inne på fredag, bra jobbat! Sen blir det sängen tidigt för att försöka få dem där 8-9 timmarna som jag tydligen måste ha. Gått och lagt mig innan 23.00 varje kväll (tänk inte ens tanken att helgen räknas) i 3 veckor nu, bra utav mig!

Och ni små stackare som saknar mig på msn, jag är inte död, den har nämligen inte fungerat, dem som vill får gärna adda; [email protected]. Den andra har förmödligen blivit hackad eller nått annat roligt.

Daniella

9/3



Det var inte jag, eller var det? Jag har glömt känslan, den som va så underbar. Den som fick en att le så att kinderna gjorde ont. Jag har glömt den. Det skrämmer mig rätt så jätte mycket. Att känslor som man förr älskade djupt och innerligt kan försvinna så snabbt, ut i tomma intet. Något som man en gång i tiden älskade inte betyder någonting längre.

Daniella

7/2



Trevlig fredag som spenderades med allt ifrån lan, till mycket promenad och hettsande i Ekolmen. Träffade dem ena personerna efter dem andra och det var trevligt.
Idag är jag trött efter väldigt lite sömn, Annie (!?) Men inget stoppar mig så det blir in till nrkpg med kusinen min ikväll. Kan inte bli mer än bra med henne vid min sida. Uppdatering kan ni räkna med!

Daniella

3/2

Började halv 10 och slutade halv 11. Tbs är en väldigt slapp skola och det är så Daniella gillar´t, så det var det bästa valet i mitt liv. Drog en mycket mycket snabb lunch med Sara på skånska och sedan åkte jag och Annie till mobilia för att kirra jobb till henne. En snabbis in på City gross bara för nostalgins skull. Missa bussen och första tåget och sedan tillsut var vi hemma efter mycket om och men. Checka hemmet och slängde sedan på mig träningskläderna och drog mig till lundbybadet. Aerobics och core stod på schemat och tjejen som håller i det får mig verkligen att inse hur jävla kul det är att träna, Sånn energi hon har! Nu spritter det fortfarande i kroppen och jag vill köra 3 pass till med henne. Tyvärr omöjligt så nu blir det högsta volym med tecno och så kör vi lite crosstrainer!

Påtal om helt annat så har jag blivit beroende utav mozzarella (skulle döda för en bit just nu!) och allevo low calarie bar med toffe smak. Det sista har jag väll fialuttan att tacka för!

Daniella

2/3

Mina dagar går åt till att spela tetris just nu, har man inte högt så är det väldigt dåligt på våran skola. Idag fick jag sitta coach åt larsson, han klarade 6 rader men tillsammans lyckades vi få honom att slå sitt rekord med 27. Inte bra egentligen men på god väg. Ni bryr er? eller hur?



- Per, Annie och Daniella drar en pose hemma hos Linus

Helgen blev väldigt lyckad tycker jag allt. Började fint med tjejerna hemma hos Annie. Satt och snackade minnen och hade roligt som vanligt. "Var det skönt att skita i sandlådan" Och " Det var det värsta som kunde hända, att min pappa kom på mig när mina barbie dockor hade sex" och många fler kommentarer kom upp. Hahah, fyfan vad ni är bra!
 Lördagen bestod mest utav en lång väntan på att Annie någonsin skulle bli klar. Pallrade mig iväg till henne och där började vi peppa och fixa. Drog in till lkpg och vidare till Linus. Födelsedagsfirande och ståhej! Hade en mycket mycket trevlig kväll. Lite sömn och galet, lyckat!
 Ett antal trött mäniskor vaknade upp hemma hos Linus redan vid halv 9 snåret. Mycket hungriga var de flesta. Det blev bussen in frö att dra en snabb donken innan vi bagav oss helt hem. Städade och fixade. Sen så åkte jag ner till gusto med några tjejor. Träffade Sara som äntligen har kommit hem från thailand den pepparkakan!

Imorgon är det prov i företagsekonomi b, tetris på lektionerna och ett avstängt huvud. Det lutar åt ett MVG...

Daniella

RSS 2.0
Test