(Y)

Bra Daniella, Så jävla typiskt mig... Eller nae, det är det fan inte.

I don´t regret a single day

Någon, hjälp mig tack!

SOMMARLOV

Nu var det riktigt längesen jag skrev så tyckte att det var dags att ta tag i det idag. Vet inte rikitgt vart jag ska börja men jag tar väll och berättar den här veckan.  

I måndags så var det avslutningsmiddag med skolan, det bjöds på mat, musik, dans och det var riktigt trevligt och ett bra slut måste jag säga på ett par fin fina år tillsammans med klasserna! Dagen efter var det avslutning, fint som vanligt men priset tar ändå min lilla plutt som är otroligt sjukt bra! Efter kyrkan åt jag mat med släkten sedan upp till skogssjön och för att senare åka vidare till Robine, rolig kväll!

Upp tidigt för att kolla på lagmans avslutning, lite skillnad kanske man kan säga! Jätte fint var det och säger som Annie, endel tårar blev det faktiskt. På kvällen åkte vi hem till Ella en stund och sen till Måndalen.

Torsdagen, lugnt hela dagen med OTH och FLÖÖÖT med Annie och Jeff.

Och idag blev det att gå upp tidigt igen för att åka och kolla på när Jannie tog studenten. Träffa lite annat folk där, och sedan åkte vi till ming palace där det var sjukt dåligt den här gången, usch! Men men tog en rundtur i lite affärer och fick 2 par skor av mamma. Ikväll vet jag inte rikigt vad som händer, hoppas på mys?


Jag vill inte ha för höga förväntingar, men ska jag erkänna så har jag redan fått det...

SOOOL (#)

Jaha, och då var det dags igen, för ännu en blogg som ändå ingen läser. Så va spelar det för roll? Jag nöjer mig med att få skriva av mig, nått jag får ut av den här bloggen iaf. Det var längesen nu.

Solen skiner som aldrig förr, skönt. Och nu hoppas vi att det kommer hålla i sig, men såhär var det ju förra året med och se hur det blev med det. Gick åt helvete allting. MEN! Så ska det inte bli iår, för det spelar ingen roll hur dåligt väder det är, hur dåligt jag mår så kommer jag ändå att ha mina små solstrålar som lyser på mig. Ni vet vilka ni är!

Helgen har varit bra. Började i Fredags då det allra sista i skolan va, sista proven i hela nian är klara! Efter det blev det hem och sola lite innan man fick stressa ner till stationen, men jag hann! Rix var rätt seg om jag och nog rätt många får erkänna. Men det var roligt ändå.

Lördagen bestod av att färga håret, och shopping. Ingen sol för mig. På kvällen hem till Ella och sen hem till Jeppe. Trevligt!

Idag, solning med Annie, Nadine, Sara, Jeff och Andree. Sen blev det picknick i gästisparken. Skönaste dagen på mycket mycket mycket länge!

Men nu måste jag ta och ta tag i min städning sen får det nog bli en liten promenix.

PUSSHEJ

RSS 2.0
Test