28/2

I fredags så vaknade jag upp hemma hos Patric, han började inte förens vid halv 3, så vi kunde sova ut och ta det lite lugnt. Vi tog en sväng på stan och sen så åkte vi hem till mig och lagade köttbullar med potatismos!
På kvällen drog jag mig bort mot Jonna där det skulle vara lite förfest. Vi åkte sedan till södra där Crull och Tammi hade sin gemensamma 18års fest. Det var ganska segt i början för min del i början, men alltid trevlig att prata med folk.  Synd att endel inte kan hålla fingrarna i styr bara! Åkte hem ganska skapligt ändå.

Upp tidigt för jag skulle jobba. Som tur vad slapp jag stå i köket idag eftersom jag inte har skickat in mitt salmonellatest (man måste göra det om man har varit utanför norden i mer än 5 dar) Jag fick därför vara ute i matsalen, torka lite bord, dela ut ballonger till barnen och bara hälsa gästerna välkommna, riktigt slappt och skönt. Åkte hem och sen kom patric direkt till mig. Han ville åka bil, sagt och gjort, en sväng till city gross, hälsade på hans fars hästar och tog en tripp förbi hans systers hus. Sen kollade vi bara på melodifestivalen och låg och halvsov.

Han åkte tidigt i morse och nu ska jag städa på mitt rum, ta en promenad och sen städa lite på jobbet.



Jag har förresten namnsdag idag!



<3



Just like a spark lights up the dark, Baby that's your heart
This is just the beginning


25/2

Det blev båda bak och träning igår, alltså motionscykel och dumlekakor (varför välja att bara vara nyttig!?). Och får jag erkänna själv blev kakorna riktigt bra! Kanske blir det dumlekakor i forsättningen istället för kladdkaka, för jag är verkligen sämst på att få till dom där kladdigakakorna bra!
Men men, nog om kakor! Annie, Andree, Jeff, Herman och Jocke kom hit för lite trevligheter igår. Vi spelade monopol och jag var bäst, som vanligt. Sen åkte vi till donken en stund och fördrev tiden med att prata gammla minnen, gud vad kul man hade!

Nu blir det iväg till gymmet, åker lite tidigare så jag kan pussas lite innan passet, väldigt smidigt att ha en pojkvän där man tränar, då kan jag få lite energi innan passet och orkar dubbelt så mycket mer! (svimfärdig som sist alltså säger ni då, jaaaa jaa)


24/2

Gårdagen började med ett svimfärdigt pass på lundbybadet, fattar inte att jag kan känna mig svimfärdig när passet inte börjar förens vid 12 och jag käkat en ganska rejäl frukost 2 timmar tidigare. Gick hur som helst hem sen och efter ett tag kom Patric. VI låg och degade i sängen och väntade på att mamma skulle komma hem så vi kunde ta bilen. Åkte upp och hätmade mitt paket ifrån hm, mina super snygga skor och min bikini!
sen hyrde vi film och åt vindruvor.

Imorse vaknade både tidigt så vi bestämde oss för att ta en skaplig lunch på stan innan han började jobba. Nu fnderar jag på att träna lite och sen baka åt mina vänner som jag ska träffa ikväll, men får se hur det blir med den saken!

See you

21/2

Helgen har varit jätte mysig. Började i fredags med att ta det lugnt hemma hos Jonna med räkor, frukt kex och grejer med några utav tjejerna. Sedan en sväng till vadstena för att skjutsa Annie vilket slutade med motorstopp och taxi. Tillslut hamnade i alla fall jag och Patric hemma hos mig.
Vaknade rätt skapligt båda två, vi tog det lugnt hela dagen, käkade gött kollade tv. Sen fixade vi oss och så åkte vi ut till sebbe med lite annat folk, en trevligt och rätt lugn kväll för min del. Hamnade även denna kväll hemma hos mig med Patric.
Seg morgon, och även denna dag bestod utav slappande. Åkte upp en sväng till Mcdonalds med Annie och Victor, sen har vi bara städat och så åkte vi ner till badet och bubblade lite!

Känner att den här bloggen är så rolig


17/2

Som ni alla kanske förstår så har jag kommit hem nu. Det var långtråkigt och jag längtade hem, men dock skönt nu i efterhand att få ha vilat upp sig lite. Men inget jag gör om.
Nu är jag trött och saknar patric. Ska sova.

Hejdå

Thailand

okej, en snabb update om vad som händer här på andra sidan om jorden. Resan var seg, ingen mellanlanding så rumpan hade det ganska svårt den sista 1½ timmen. Nu är vi i alla fall i karon, i phuket. Imorgon rör vi oss vidare till Krabi. Där plannerar vi ganska så mycket snorkling och kanska en kanot tur ute i vildmarken.

Och jaaa, jag längtar hem som ett svin. Tyck jag är dum i huvudet, kalla mig snorunge, gör vad ni vill. Men jag gör det. 11 nätter kvar här, sen är jag hemma!

Saknar er alla!

RSS 2.0
Test