?

När man inte vet vad man ska göra.
När allt man ser framför sig är ett stort frågetecken.
Och rädslan för att misslyckas eller såra är störren än rädslan själv.
Hur fan gör man då?


30/9

Gårdagen bestod utav utbildning på mc donalds, så nu gott folk är jag en utav dom lyckliga som vet hur man gör en mc feast, Qp och Summer suprem, den ni! Förutom ett brännmärke på knogen gick det hela bra. Hur sköna jobbarkompisar som helst! Sedan blev det en sväng på stan, fick med mig två stickade tröjor hem. Jävla pengar (som jag inte kommer ha några kvar av snart!!!!)

Idag en rätt seg dag i skolan. Men vi härdade ut till 2 och sedan åkte vi och simmade. Har glömt bort jävla jobbigt och framförallt skönt det är, ska försöka få med mig mamma på det där någon gång i veckan nu. Sen var det meningen att jag skulle ut och gå min runda. Men det fick bli en på en halvtimma sen somna ja på pricken när jag kom hem, har aldrig kännt mig så trött. Så ikväll blir det lugnt, nu har jag återhämtat mig så det blir en sväng på crosstrainern medans alla anra roar sig, men imorgon blir det jobb för min del igen.

Förresten så var vi uppe på bremer och kollade på tapeter, nu behöver jag bara pappas godkännande sen så börjar vi med mitt rum nästa helg. Kommer bli grymt snyggt!



En sådan här helg skulle jag vilja ha nu tack.


28/9, och inte vilken dag som helst!

Med rubriken menar jag såklart att bästa Andree fyller hela 18år! Grattis kompis :D



Han är bra han!

Förövrigt har dagen vart rätt trist. Förutom att jag såg att min lön kommit in, plus att jag och Annie tog en lång fika på gusto framåt småtimmarna ikväll.
Lönen ja förresten, förstår inte hur man kan slösa pengar så fort som jag? Direkt när jag såg pengarna gick jag och köpte lite smått åt mig. Fortfarande synd om mig sedan i lördags... Blev en skitmysig mössa som jag nu måste hitta i vitt med. Så om ni hittar en lite halvlurvig mössa, inte jätte hårig nu, i vitt, så får ni gärna hojta till! Ett par leggings och lite smycken.

Imorgon blir det utblidning på donken. Börjar faktiskt bli lite små nervös, jag som inte pluggat något på hamburgarna... Whis me good luck.


Jobb och bio

Jobb hela dagen och det kändes lyxigt värre med skjuts in! Efter det blev det käk och sedan bio med Ronja, Maria och Janne. Flickan som lekte med elden och jag hade faktiskt förväntat mig mer, kanske drf jag blev besviken. Anyway, trevligt i alla fall!
Nu blir det sova, upp tidigt för morgonpromenix!

26/9

Den jobbiga äckelbajs dagen resulterade i att jag inte har lämat huset mer än när jag åkte och jobbade i ett par timmar. Sedan har sängen varit min trogna vän, kul tänker ni. Skönt säger jag.
Imorgon blir det upp rätt skapligt och jobba, sista dagen i glasskiosken, vad tiden har flygit iväg! Och för en gångs skull jobbar jag med Ronja imorgon också, sista dagen, alltid något.

Nu ska jag fortsätta tycka synd om mig även fast det inte är det. På något sätt är tycka-synd-om-mig-själv dagar det bästa som finns. Dock inte sova ensam i hela mitt hus...


äcklig

Idag är en äckeljobbigbajs dag.
Jag vet att vad som jag än tar på mig kväll kommer allt vara grymt fult.
Mitt hår kommer heller inte vara en räddare i nöden, snarare min värsta fiende.
Jag gräver hellre ner mig i mina mjukiskläder och försvinner en stund.
Och under den tiden vill jag gärna gå ner ett par 10kg, för idag är jag fet.



Nee, nu går jag och doppar mig i en burk med blå färg


23/9

Kort och snabb dag i skolan, 10 till 2, funkar ju helt perfekt! Dock läggs ju endel val in där sedan.
Men nu blir det iaf en snabb promenad och ikväll blir det idolhäng hemma hos Sara. Tror det kommer bli redigt mysigt!

22/9

Tog en paus ifrån matten och åkte och tränade med säära. Core och spinning blev det och nu mår jag bra, mer än bra! Så nu sitter jag här, matt i kroppen, mätt också för den delen. Pappa hade gjort god lax och färska stekta grönsaker till, mums! Så nu är jag nästan helt fit for fight för lite matte igen, nästan.

Stor anledningen till inlägget var min nya design, ser ni den inte trycker ni på f5. Som vanligt nadine som gjort den och hon är ju så duktig (Y) :)

i <3 matte b

Som vi alla vet så älskar vi ju matte b, och nu är det så att jag ligger efter ungefär exakt 177 uppgifter. Ni förstår kanske hur mina kvällar i framtiden kommer att se ut :)

väärme

Jag vill åka booooort! Snälla snälla gud, lyssna på mina böner. Orkar inte med sverige mer. Thailand skulle funka prima, eller maldiverna. Så fixa det nu tack!

Förresten lyckades jag glömma att raka ena benet i duschen, hur lyckas man? Och för er som vill veta så orkade jag inte gå ner och duschen benet igen. Så ja, jag har ett rakat ben och ett hårigt.

Rubrik

Jahaaao, heldagen på kungshöga blev lyckad. Börjar på måndag redan (Y)
Dock fasar jag inför imorgon för att gå in till christina, pappa pratade med tove förut och dom ville kalla till möte. Men det vågar jag inte. Så jag får se hur det går med det, önska mig lycka till.

Men ja ser iaf fram emot kungshöga, få börja plugga, på allvar den här gången med!

Kärlek till allt folk på tbs som läser det här, er kommer jag sakna!

Nostalgi

Pappa blev arg förut och anklagade mig för att fyllt datorn inne vid kontoret. Så nu har jag suttit och rensat den hela kvällen. Raderade förbannat bort alla låtar och nu ångrar jag mig lite. I för sig hann jag rädda alla nostalgi låtar så som anton&affe och allt "blatte dunk" som i alla fall jag lyssnade på för ett antal år sedan. Vet inte varför men saknar det som var då. Man lyssnade på låtarna och tyckte att det passade in på sig själv såååå himla bra. Men i själva verket fattade man knappt vad livet innebar. Dock kan jag inte säga att jag har mer erfarenhet nu.

Den tiden var rolig, samtidigt som jag inte kan sätta mig in i den personen som jag då var. En tillbaka dragen, blyg och liten oskuldsfull tjej. Men jag ska inte säga att den personen har försvunnit helt. Jag kan fortfarande känna igen mig själv i bilder ifrån förr. Saker som jag skulle gjort och sakt förr. Jag tog helt enkelt bara ett steg upp och mognde (om det här nu är mognad..) Men jag kan sakna den förnuftiga Daniella ibland, för det lyckades jag nog tappa mest utav. Som i alla lägen tänkte 2 gånger innan hon gjorde någonting, nästan 3 till och med. Nu tänker jag aldrig längre än till nästippen känns det som.



Jag skulle vilja placera in mig i hennes huvud den tiden. Skge marken 2005/2006?

Nae, nu ska jag fortsätta att lyssna på Anton&Affe och kanske gråta en skvätt, ikväll är jag känslig.


jajaj

Idag är jag är jag glad. Jag ska träna för första gången på hur länge som helst känns det som! Och Aerobics, som Malin håller i. Hon kan få vem som helst att hoppa upp och nudda taket med pannan den bruden! Taggad till tusen! :D

Imorgon blir en heldag på kungshöga, med sam ekonomi klassen. Får se hur det känns, och om vi kanske också hamnar där tillslut. Som det ser ut nu, och allt går att fixa så kommer nog jag dyka upp där i alla fall. Får se om jag kan få över min andra kompanjon med.


K-höga? Tb jävla s?

aaaaaaawiiiii! Jag får panik! Idag är det inte choklad utan skola. Vet inte om jag ska byta eller inte. Jag vill samtidigt som jag inte orkar. Innerst inne tror jag egentligen att det är bäst. Men då måste jag ju göra det nu, direkt.

Förslag någon?



Fina Mary som jag var ute och gick med idag, tillsammans med mina andra fina kompisar Jonna och Annie. Dom är för bra!


Choklaaaaaad

Jag håller på att dö!! Alla dessa nyttigheter funkar jätte bra, förutom att jag är sugen på choklad hela tiden! Innan har jag ignorerat det men nu håller jag på att spricka. Jag springer snart ner till ica och köper mig choklad. Center, sport, plopp, mars, twix errijgkldsdfdfddfdfbv oooooooh!



Hjälp mig!


Helgen

har varit mycket trevlig. Började i fredags med en tripp till Vallersta efter en förfest hemma hos ockeboii. Det var trevligt att träffa lite folk som man inte träffat på länge och kvällen blev rätt tidig. Åkte hem med min kära kusin och på det blev det en macfeast jr utan bröd.
Vaknade upp hos Ronny och tog det skapligt lugnt hela dagen. Städade på jobbet och sedan hängde jag med henne till stallet. Körde faktiskt bil, HELT SJÄLV med. Sug på den ni. Och på kvällen blev det mat på Mandarin och sedan film med Fredde och Johan.
Ännu en dag som jag vaknade upp hos Ronja, åkte tidigt till jobbet och sedan åkte jag tillbaka. Kollade film med folket från gårdagen+jojje.

Nu tillbaka till skolarbetet, med andra ord. Sova.



Bara för att hon är så söt!


090909

Bara för att det är 090909 va ja tvungev att klämma in ett inlägg. Inte var dag man får vara med om ett sådant datum! För att göra en lång dag kort, dagen i skolan var kort och onödig, hem gjorde mat, gick ut och gick sen tog jag tåget in till Linköping igen. Åkte till jobbet för att hämta ut mina kläder och mina resterande grejer, snart drar jag igång seriöst med arbetet, gött! Hem och ut och gå igen och nu har ja precis glott på idol, kul.

Tråkig jag är, men men miss nyttig is still going strong iaf, 5 promenader på 3 dagar, varje runda är lite mer än 5 km. Bra Daniella! Dock är träningsvärken infrån slidern oundviklig, drf jag inte skrattar normalt, dör då.
Första målet är min födelsedag, bara 7 veckor kvar ju, dags att kämpa lite!



Bjuder på en bild från min allra sexigaste tid.

i could fight for you 


Kalla mig miss Nyttig.

Idag är det minsan jag som vart duktig. Gått min runda 2 ggr, haft eget "träningspass" på en halvtimma, på det har jag inte ätit några kolhydraterm druckit 40 liter vatten och massa grönsaker. Även stadat rummet, min inte lika viktigt.
Nu är det jag som är mer pepp än aldrig!

Ronja

Inatt kommer världens bästa Ronja hem, henne ska jag krama sönder. Känns som om hon varit borta i 1 månad istället för en vecka. Med andra ord har jag saknat henne, mycket!


Jackson :(

Idag hämtas våran lille misse. Först tyckte jag han var så himla tråkig, rädd och osocial. Men nu sitter han här, och har precis slickat upp resterna utav filen ifrån min skål och har fullt med kladd på nosen och i morrhåren, gulllet. Nu lägger han sig till rätta prcis vid datan och kurrar. Kommer saknar fisen :(




1/9

Jag har skrivit så dåliga inlägg nu senaste tiden så jag tänker inte köra det vanliga med att be om ursäkt (även fast det här nästan blir som det) det hjälper ju inte iaf. Men jag vet inte vad det är, har inga ord. Är helt tom. Men jag ska försöka.

Helgen kan jag i alla fall prata om. Fredagen bestod utav nollning och det var mer än kul, även fast jag virrade omkring mellan diverse människor och pladdrade på, men trevligt var det! Och en stor applåd till våra kära nollor som klarade av allt galant, fan vad bra ni är!
Lördagen bestod av att återhämta sig sen bar vi oss först hem  till jonna för en kanon förfest, sen till nisse. Bra kväll och tack alla!

Även ett stort grattis till pappa idag!


RSS 2.0
Test