30/11

Första advent, och nu ska jag sova. Mer kommer, jag lovar!

Daniella

27/11

Sitter och försöker pilla ihop en powerpoint om mig själv som vi har i läxa tills nästa vecka. Men det är helt omöjligt utan noll fantasi. Tänkte vara lite duktig eftersom att jag inte ska va hemma något i helgen, även söndagen går bort för att fria farfar, Ronja? hoppas du ska dit! Ingen fantasi och så som det lät på honom var det inte bara att slänga ihop något och få med det man skulle för att få ett bra betyg, nej nej nu skulle det ploppa upp texter där, rutor hit och bilder dit! Jaja, jag får fortsätta klura lite till påt.

Morgondagen är fullspäckad med dessvärre plugg och städning. MÅSTE skriva klart i alla fall lite mer än hälften utav bokredovisningen för den MÅSTE jag få bra på. Så jag antar att det blir att dra sig tillbaka till powerpointern nu och sedan vidare till kojjs, är redigt trött nu! Även fast jag lyckades somna ett antal gånger hos Affe, sorry!

Daniella
27/9-08

26/11

Känner mig jätte tråkigt just nu, har inget att skriva om och när jag väl skriver blir det bara blaha av det hela. Jag vill inte vara sådan! Jag vill vara rolig och att det ska vara kul att läsa min blogg. Saker jag hittar på, tankar, känslor, upplevelser som är roliga! Men som sagt, just nu är det absolut inte så. Det blir ju inte direkt bättre heller när jag inser att det blir inte mycket roligare, jag gör inga roligare grejer, jag tänker inga roliga saker och jag upplever inte heller några roliga saker. Jag är helt enkelt en tråkig människa för ljuga kan jag ju inte göra, hitta på massa roliga tankar som jag tänker. Det blir inte lättare heller när jag vet att jag är såhär, är jag så tråkig? Jaja slut med det där struntet för det skiter ju ni i.

Helgen som jag lyckades nämna i förbi farten här om dagen längtar jag stort till! Massa mys ute i Jonnas stuga med massa bra tjejer vilket betyder massa bra. Glömmde massa mat också! Behövs en sådan helg, bara slappa, andas, skratta, och bara va. Längesen det var så nu och jag tror att det är mycket viktigt att man tar sig tid med sådan. För att jag, vet inte om jag bara har fått för mig det men att många iaf tror att man måste ta den där lilla stunden när man andas ut själv. Det tycker absolut inte jag, det ärklart att det är viktigt, men om man spenderar tid med dem som man tycker mycket bra om så kan man slappna av och bara vara sig själv. Så kort och gott, det ska bli skönt!

Men än så länge är det en dag kvar i skolan som jag siktar in mig på. En dag... Med en lektion. Onödigt? ooooohja! Men biter ihop och skrapar ihop lite närvaro, som iofs säkert sitter fint på utvecklingssamtalet som jag senare på eftermiddagen ska ha. Första utveklingssamtalet på gymnasiet och det känns som om jag fortfarande går på lågstadiet ska jag medge. Utvecklingssamtal? Jaa joo, det har väll gått bra för Daniella den här terminen och det står bara att hon ska prata lite mer om ämnet på lektionerna och vara inne mindre på msn på lektionera. Så då var det samtalet slut, jag behöver inte gå nu.

Men nene, klart vi ska ha utvecklingssamtal, det är ju så nyttigt så...

Daniella

25/11

Kom precis hem från Affe, mys, tv, och lite sovandes bestod kvällen av, kunde inte blivit en bättre Tisdag!

http://www.documentingreality.com/forum/f10/some-emo-girl-needs-serious-help-11192/
Det är läskigt hur långt folk går för att synas :S ta en titt men jag varnar er för hemska bilder!

Hade egentligen inte mycket mer att säga, förutom att helgen längtar jag till!

Daniella
bläääää

24/11

Och det är bara 1 månad kvar till Julafton!

Skolan flöt på bra även fast dagen bestod utav 2 Togga lektioner, fick även reda på att han slutar efter jul. Lite tråkigt och jag tycker faktiskt synd om honom om jag ska vara ärlig. Men om man ska tänka på vårat eget bästa så är det bara bra om han slutar, men lär sig ju faktiskt ingenting. Efter skolan fick jag med mig någon konstig jävel hem som vet precis vad jag tycker om. Vi åt mycket god mat och pratade i evigheter, som sagt, precis vad jag tycker om!

Sitter nu och kollar på Boston tea party, alltså på Filip och Fredrik och dom två är ju för roliga. Fulla på jobbet kör dem idag och jag kan bara inte sluta garva, så härliga!

Daniella
Ni två tillsammans, så jävla patetiska och töntiga så det är fan i mig inte sant!

23/11

Gårdagen vart ju faktiskt mycket mycket bra sen. Blev att fixa och trixa lite hemma hos både mig och Annie innan vi drog vidare till Jonna. Plockade även upp 2 lkpg bor som var taggade. Förferre och stress till tåget innan vi begav oss in mot Linköping. Där inne blev det Dansdansdans och jag hade jätte kul, till min förvåning faktiskt. Men det har jag absolut mina tjejer att tacka för, ni är bäst på alla sätt! Vägen hem vart lite nestämd men ett telefonsamtal som hjälpte mig väldigt mycket gjorde mig på bättre humör. Jag är så glad för att jag har dig!

Vaknade hyffsat tidigt idag så jag åkte ner och städade. Och nu sitter jag och väntar på världens segaste person! Blir en promenix och sen ska jag nog gå förbi ica och köpa nnågot gott och ikväll blir det lugnt med film eller något sådan. En bra söndag utan plugg, god mat och inget stress, ett annat plus i kanten är att jag är på bättre humör och allt känns faktiskt redan mycket bättre!

Daniella

<3

Du är så jävla underbar


SBN

Precis hemkommen ifrån en fika på stan med Annie och Andree som var välbehövligt. Dem två kan sina grejer!
Och nu sitter jag här och försöker peppa med musik på högsta volym, men det tycks inte funka. Nu vill jag bara träffa alla tjejerna så att det blir lite stämmning på det hela och så jag blir på bra humör. Sen jävlar, satsar vi på kvällen!

Ready when your ready, now take it little higher now,
Time to cross the fire now, ready ready ready OOHH,

21/11

But I would walk 500 miles
And I would walk 500 more
Just to be the girl who walked 1000 miles
To fall down at your door

Trevlig dag som i stort sett bara spenderats i lkpg med båda plugga och att träffa trevligt folk. Hann hem en snabbis och säga hej och sen åka igen. Har inte så mkt mer att säga om dagen än så länge.

Dont act like you don´t know me
Daniella

20/11

Seg dag, mycket seg dag! Även fast vi bara hade två lektioner så var det som sagt segt. Men jag härdade, det gjorde jag allt! Känns också som att jag har fått koll på det mesta i skolan nu, ligger bara efter med Eng/Sve provet och det ska jag göra imorgon, vilket betyder, första fredagen! Känns hemskt kan jag medela er och redan nu känns det som om jag har gått 2 veckor utan helg. Jag ska inte klaga, det vet jag. Men det är faktiskt tufft när man har börja vänja sig att bara gå 4 dagar i veckan. Men men, jag får se det som ett steg i rätt riktning, att kämpa på fram till jul och inte gå någon mer fredag.

Måste även berätta att min mobil, alltså mitt egna nummer ringde upp mig på min egna mobil. Ni anar inte hur förvånad jag blev när det kom upp en bild på mig, med mitt namn och mitt telefon nummer och så står det att det är jag som ringer, till mig själv! Det går ju inte ihop sig. Det var ingen som sa något utan det var helt tyst och sedan var det någon som la på, mystiskt.

Daniella
Jag försöker, det gör jag. Känner att jag är påväg i rätt riktning nu och jag kommer klara det här, det kommer jag! hoppas jag på...

19/11

Mycket i skolan. Ingen träning idag. Mycket bra eftermiddag/kväll!

Daniella

Lyssna och njut

http://www.youtube.com/watch?v=WLcASJwfhTA&feature=iv&annotation_id=event_457085

18/11

Fyhelvete vad arg jag är just nu! Fick reda på magnetröntgentestet och dem säger att det är knäskålen som hoppar ur led, att jag ska få träna bort det och så ska jag få ett nytt knäskydd. MEN DET FUNKAR JU FÖR FAN INTE!!! Har redan gått hos sjukgymnasten och tränat, jag har redan ett stort tjock knäskydd som man inte kan röra sig i, jag har redan gjort det som dem säger att jag ska göra nu. Och det funkade inte då (försök inte övertala mig om att det kommer att funka nu) och kommer inte funka nu heller, jag har redan bestämt mig om den saken!

Jag skiter i mitt knä nu, jag kommer träna på precis lika mycket som innan, lika hårt och lika ofta. Jag skiter i om knät går av/går sönder/blir helt jävla fuckat, då slipper jag iaf skiten!!!

Daniella

17/11

Ännu en nu design och jag känner att det här är mer mig, lila. Tackar Nadine igen, och så antar jag att jag får be om ursäkt till skrutten.

Kvällen består utav träning och nyttigheter. Crosstrainern, promenad och body balance. Känns bra!

Daniella

*

Bara för att jag lyckades sova för länge idag så kan jag inte sova nu. Har kollat igenom hela min Bilddagbok och hela Annies, men nu är jag trött på sånt. Så jag tar tillfället i akt och ska faktiskt göra lite matte i någon timma eller två, ligger efter en hel del!

Mina planer är alltså att försöka trötta ut mig genom matte, vilket jag ärligt tala säkert kommer att lyckas med, på något konstigt vänster blir man alltid trött av sådant.

Daniella

<3

Inte skrivit på dem senaste dagarna, och anledningen är för att jag inte har haft tid. Inte för att jag har gjort speciellt jätte mycket. Utan nästan för att jag helt enkelt har glömmt bort det, sorry. Har hunnit med, klippning/färgning, det får vi tacka bästa jannie för, hockey... och ni själva hur den matchen slutade. Lite party och som för omväxlingensskull var i vikingstad. Det var trevligt med lite nytt folk! Gårdagen spenderades i ishallen, hemma och sedan på kvällen i vikingstad hos Affe med Annie och Zapparn. Så jag ska absolut inte klaga på någonting för bra har det varit!

Nu ser resten utav dagen inte så rolig ut, måste ner och städa vilket alltid känns som om jag har fått pesten efter mig. Men jag behöver pengarna så jag antar att det bara är att pallra sig ner. Sedan måste jag snabbt hem och plugga och städa mitt eget rum. Vilket inte heller är så uppiggande. En kort sammanfattning utav det skulle annars kunna vara; en vanlig söndag för Daniella. Usch.

Daniella

BRYNÄS <3



Förihelvete! Besviken brynäs, besviken är jag!
BRYNÄS-LHC
1-3

...

mmm

:)

Dinne-pinne fixa min blogg, thank you very mutch :D

okej

Gårdagen bestod mest utav skola, och för att inte glömma att nämna att vi var på blåklinskolan. Kändes jäkligt konstigt och när jag tänker på det så var det ett halvår sedan jag var där sist, ett HALVÅR! Det är lite läskigt att jag vågat släppa taget om den där lilla skolan, med tanke på att jag började vara nervös inför gymnasiet redan i 8:an. Men nu sitter jag iaf här, aa på gymnasiet vill säga.  Resten utav gårdagen bestod utan träning och plugga plugga plugga.

Nu är det rättskunskap och jag förstår ingenting, vi har hållt med med de här i 2 veckorn nu och fråga någon vad det är vi pratar om så blir det helt tyst, jag har faktiskt ingen aning. Efter skolan blir det att åka och träna, istället för att roa mig med dem andra busungarna på bio. Kul liv!

Jaja, jag vill ha helg, och jag saknar en viss person.

Daniella

snart...

... Stryper jag mig själv. Jag skiter i om ni tycker att det är jobbigt med 40 (3) st inlägg om dagen men jag måste. Det kryper i fingrarna och jag vill egentligen bara skriva ut allt. Allt bra, allt jobbigt, allt ledsamt, allt glatt men det är klart inte det funkar! Det skulle ta 1000 år om jag skulle öppna upp mig. Det skulle även vara väldigt läskigt för just nu är min hjärna inte att leka med.

Men så kan det bli efter ett samtal med Annie, och jag är ärligt och kan hålla med om att det stämmer. Allt som vi pratar om. Jag är rädd och räddare blir jag när jag inser att det stämmer. Jag ska vara glad för det jag har, så rent ut sagt fucking jävla äckligt glad! Men varför!? Varför kan jag inte vara det? Det är dags att ta vara på saker i livet nu. Inte inbilla sig saker som förhoppningsvis inte stämmer. För jag ska verkligen vara tacksam för det jag har, för jag vet så väl att efteråt kommer att jag ångra mig, precis som många gånger innan.

2006, året då faktiskt mitt liv förändrades som mest. I alla fall om man kollar hitills. Jag förändrades totalt och endel får jag faktiskt förlåta. Och jag känner att det är en sådan tid som är påväg igen. Det är dags för en förändrig igen. Dock inte så drastiskt som då. Nu blir det gladare och positivare Daniella. Jag har tänkt så många gånger innan, men då har det inte gått. Så jag känner att det är dags nu, 16 årig glad och positiv tjej, låter bra? inte sant? för att om det fortätter såhär i mitt huvud så kommer det inte hålla länge till.

Du är bra, nästan för bra
Daniella

Annie, jag älskar dig <3

Göteborg!



Bokat och klart att den 6-7 blir det Götet med Kusinerna och Mattias.
Julmarknad på Liseberg som får en att få julkänslor till max, julklapps inhandling och massa mys!
Gissa om jag längtar!

Resan till USA med, helt klart att vi åker nu....

10 September

Började med en tågfärd till skolan som minst sagt var jobbig. Äckligt mycket folk, så fullt så att dem som skulle på i vikingstad inte fick plats. Det var folk överallt, i gångarna och man hade ett utrymme på knappt 5kvadrat decimeter. Och inte nog med det trodde jag att jag skulle spy när som helst. Och för att inte glömma att Sara svimmade den stackarn!
Men till skolan tog vi ju oss, tyvärr... Dagen fortsatte inte bättre med samhällskunskap på förmiddagen. Så på lunchen blev det Ming Palace med Ronja, sen smet jag hem. Men ärligt talat så mådde jag fortfarande illa och jag kännde att jag behövde göra matte mer än att sitta och fördriva tiden med harpan på företagsekonomin. Gjort är gjort och matte försökte jag faktiskt plugga. Men jag hajjar inte det där med Procent, trodde håret skulle ryka när som helst!

Men... Imorgon blir det iaf att åka till Blåklintskolan och marknadsföra skolan, men ska jag vara ärlig så kan vi ju lika gärna hoppa över blåklint. Jaja, jag slipper skola en stund och när jag kommer tillbaka så är det eleveråd.

Men nu ska jag ta och träna lite, vi kör tävling här i familjen om vem som tänar mest på crosstrainern fram till jul, och den som vinner får 1000kr. Fan säger jag bara, tagga till 100 och nu jävlar ska jag köra 2 pass om dagen! Hello old me!

Daniella

Helgen

Fredag: Blev väckt utav Annie halv 9 på morgonen och det var inte det roligaste. Så eftersom vi ändå var vakna drog vi ner till Lundbybadet och tränade lite. Sedan ner på stan och tog en fika med Nadine. På kvällen åkte jag till Affe och var där hela kvällen, Mys!

Lördag: Vaknade sent och stressade ner på stan, köpte farsdag present och sen drog jag Annie och Lina en snabb fika. Blev ut en snabbis och övningsköra. Sen hem och fixa och peppa inför kvällen. OCh kvällen som sagt var, blev inte som alla hade tänkt sig. Det slutade med att jag var på jävligt dåligt humör. Och att vi lärde oss något, människor slutar aldrig att förvåna och att det går inte lita på någon.

Idag: Nu sitter jag på jobbet och ska egentligen städa. Men är i stort sett klar. Efter det blir det ut att köra sen efter maten och då blir det ut till farmor för att käka lite gott. Ikväll kommer nog Affe, Annie och Zapparn.

Jag erkänner, jag är rädd. Jag skulle göra vad som helst.
Daniella

...

Är rädd för att släppa taget helt, jag är van att vara på den säkra sidan.

FiskhamsterN^^

Jahopp, inne på andra timman med Annie i telefonen. Vilket resulterat i... Inte all för mycket faktiskt.
Men vi har hunnit med action mamman med kåpisten, 2 år vänskap, 1000 timmars samtal, allt skratt, önsketänkanden, träningsprat, gammla minnen, dåliga historier, ännu mer hysteri skratt, bankningar i väggen och självklart Annies Fiskhamster. Det är ju sjukt hur väl vi känner varanndra!

Daniella

5/11

Skolan som vanligt idag och det flöt på, drog ner på harpan och körde faktiskt bara några omgångar, det funkar ju rätt så bra det här. Slutade egentligen vid halv 5, men som jag nämde igår så var det öppethus så det blev att stanna kvar något längre. Delade ut lappar och svarade på endel frågor, det gick ju galant (?) Nej då, men lite nya elever ska vi nog lyckas få in på skolan. Även fast det vart endel fel sägningar och stammningar.
 På tåget hem mötte vi 2 störda killar som jag har saknat, nämligen Salle och Robban. Hade glömt hur kul vi ha haft och hur många minnen som det finns. Samma klass sen 6års sätter sina spår och det var sjukt kul att träffa dem! Så gammla klassen, dags för en återträff snart va!? 

Nu har jag precis hoppat lite hopprep som tydligen ska vara bra, 10 min hoppande = 40min i spåret, kan ju alltid vara något att tänka på när man står det och håller på att dö när man hoppar, det är jätte jobbigt, tro mig! När man var liten kunde man stå hur länge som helst, nu räcker det gott och väl med 10 min!
 Plugga måste jag med göra nu, matteläxa tills imorgon som inte känns allt för rolig. Procentkapitlet är inlett och det är det värsta som finns, jag förstår bara inte hur man gör även fast det säkert är skit lätt.

Helgen är rätt öde, vet absolut inget att göra, eller det vill säga om jag slipper att åka på 50års fest. Känner ifs inte för att göra så mkt, men något skulle alltid vara kul. Bara gå på bio eller som sagt ta det lugnt. Aja det finns alltid något man kan hitta på. En sak som jag förresten vill är ut och köra lite. Måste ju börja öva nu riktigt ordentligt och eftersom att jag verkligen fick en tänkare då jag insåg att det va mycket roligare än vad jag trodde!

Men nu väntar matten!
Daniella


Skolan

Sitter i skolan just nu och under dagen har jag hunnit genomlida 1 matteprov, några tal, väldigt äcklig olivpudding och även jävligt många omgångar Harpan. Dagen har varit slapp än så länge och jag tvekar inte på att det kommer att bli något jobbigare. Har Svenska just nu och vi ska plugga till provet. vilket resulterade i ett par flera omgångar Harpan, men inte vilket Harpan som helst utan nu har jag börjat gå över på spindelharpan. Taggar inför turneringen mot Annie!
 
Aae känner att det här inlägget blir sjuk dålig, hahahah. Jag är inte bra på det här. Och jag funderar starkt på att lägg ner den. Finns inget intressant att skriva och mina dagar ser i stort sätt likadana ut. Kan ju inte vara roligt? :S
Det kan inte låta bra, varje dag kommer jag hem, klagar på att jag inte orkar skolan, men uppe i allt klagomål så kommer hemligheten ut. Våra lektioner (mina) går ut på harpan, och då tänker ni självklart, hur jobbigt kan det vara? Och ska jag vara ärlig så är det de, man blir helt seg och följderna av det blir att man inte orkar. Nu kommer ännu en tanke upp i era huvuden, Sluta spela!? DET GÅR INTE! Jag har blivit beroende.

MEN, med tanke på att jag slutar om 45 min och just nu har vi gått över till att ha mentorstid så är det rätt slappt om jag ska vara ärlig (det vet ni ju redan ifs). Sedan är det träning och plugga lite.

Förresten, maknadsföring av skolan har jag och några fler elver på skolan tagit på oss, så kom på öppethus IMORGON alla 9:or värt att kolla på!
Daniella


Bra tips

              
   

Det här är nog den bästa body creamen som jag har testat och det är tack vare Mallan. Visst trodde jag att den säkert skulle vara bra och komma till nytta eftersom jag har väldigt torr hud, men att den skulle komma till såhär stor nytta trodde jag verkligen inte!
Nu är det till och med kul att smörja in benen, ojoj.
Värd att testa gott folk!

nya tag...

... Är precis det som gäller just nu. Känner att det är dags att lägga in reserverna, även fast vi precis har börjat efter lovet. Är trött,seg och orkar ingenting, en utav anledningarna till det kan ju vara för att jag inte somnade förns runt 3 snåret inatt. Måste  tagga sängen tidigt idag även fast jag har plugg och träningspass framför mig innan sängen kommer att locka.  
 
En annan sak, som egentligen är rätt bra är att det är sjukt kallt på våran skola, idag stod termometern på 15 grader och jag tror alla satt och hackade tänder. Man piggnar till rätt fort på morgonen, men sen vänder det när man sätter på sig vinterjackan och myser in sig i den. Då är det rätt farligt ibland. Så jag tror att det ser rätt roligt ut när hälften sitter insomnade i sina vinterjackor och andra halvan sitter på hel spänn och hackar tänder.

Kort inlägg, dåligt med tid, och på rätt dåligt humör, ni får vara nöjda för dagen.
Daniella

asfkmfkdfk

Vill dra ett långt inlägg, men känner att det inte finns ord så att det räcker till. Om jag har tur kanske jag kan få ihop några rader, och då menar jag verkligen tur!

Kvällen vart väll inte direkt den hitt som många hoppades på, iaf inte för mig. Jag var absolut inte pepp när vi åkte iväg, och humöret höjdes inte direkt när vi kom fram. Inget fel på folket och deras humör men var helt enkelt inte på humör. Det vart veligt (som det i stort sätt blir varje gång nu för tiden) om ifall vi skulle ta bussen tillbaka eller om vi skulle stanna och traska hela vägen hem. Jag kände absolut inget sug för att gå hela vägen ifrån Anton så vi började kubba som fan mot bussen, men smarta som vi är ger vi upp och när vi är 150 meter ifrån busshållsplatsen ser vi bussen åka förbi. Jag kan ju garantera att det inte fick någons humör att bli bättre. Efter massa desperata samtal efter skjuts så kommer faster Maria i rena turen som en räddare i nöden!

Och nu sitter jag här, med ostbågar och iskall cola och det kan nog inte bli mycket bättre i ett läge som detta. Även en väldigt läskig rulle som går på tv:n, har sett den innan men jag är alltid harig när det gäller att kolla på skräckfilmer själv.

Men nu ska jag krypa ner under täcket och fortsätta kolla på filmen, även fast jag vet att jag kommer att få det svårt när det gäller sovandet. Men imorgon blir det lugnt då det står Städa och Affe på schemat, kan ju inte bli mycket bättre, om man bortser från städningen. Sånt man får ta.

I have never felt this way before
Daniella


1/11

Torsdagen spenderades hemma hos mig med trevligt folk, det blev mys, vampyrfilm och prat! Avslutades med en mycket kall vandrig till och från donken och två snöänglar för traditioners skull. Annie hamnade över natten!

Fredagen softade vi oss igenom i stort sätt bara, tills vi insåg att det kanske var dags att ta tag i livet. Fix och trix hit och dit tills alla tjejerna skulle komma. Det bjöds på Taco och tårta och till det massa massa prat! Tack tjejer för presenterna, ni är helt enkelt bäst! Vi begav hos vidare bort till Elias för lite party. Helt okej, så det får vi tacka för! Fick trevligt sällskap och pepp-snack påvägen hem utav min bästa. 

Idag är det oklart vad som händer, får se vad som orkas. Egentligen är jag rätt sugen på mys, men Annie kommer med party på förslagslistan, men som sagt jag får se. 

Daniella 

RSS 2.0
Test