Not this time

Too scared to fail again.



Skolan flyter på, livet med för den delen. Jag har inte dött, jag är lite lost bara.

Ken ring

http://www.youtube.com/watch?v=Ub0mIOoI66Q 

Det här fick mig att gråta ikväll. Lyssna på honom, inlevelsen, slutet. Jag ryser, fyfan.

(och jaa, jag vet inte hur man lägger in hela youtube klipp, lär mig någon!)

update; the cat

Ni kanske vill ha lite mer information om katten som jag nämnde om. Den som faktiskt fortfarande bor hos oss i våran bastu. Fast just nu ligger den här i min säng och kurrar för fullt. Den har blivit riktigt social, nu kan vi bära omkring på honom och leka. Nu ska vi bara hitta en som vill ha våran lille jackson!


vftfrvölcx

Ibland undrar jag bara varför jag gör som jag gör och tänker som jag tänker. Det är konstigt.

21/9

Okej, känns som en stor, och då menar jag jävligt stor sten har rubbats från mitt bröst. Skööönt!

Jag mår, för er alla som vill veta, fortfarande dåligt. Febern är mig i hälarna och hostan är inte ifrån den här planeten. Så imorgon blir det c-vitaminer och te. Sen är jag redo för helgen. Helgen förresten, tror nog att nästan allt jag ska göra ingår något med Ronja.... Men allt kan ju inte bli som plannerat. Blir nog bra i alla fall!



Känner mig sådär ynklig nu. Meees!

TBS

www.bpnollnio.blogg.se

Ni som ska gå på tbs, checka bloggen så vet ni vad ni ska göra!

19/8

Jag vet någon som skulle behöva bli lite nyttig. Inte bara för att jag har blivit jävligt fet utav för att mitt imunförsvar ligger i botten. Sjuk, igen. Ont i halsen och känns som om jag har feber. Tror det är 4;e gången under sommaren.



Förresten fick jag min kalender idag. Nu ska det planeras. Jag ska bli duktig. *Host,lycka till!*

Dom senaste dagarna (veckorna)

Jag har en hel del att berätta sen sist jag kollade in, som vanligt. Allt ifrån en tripp till Falkenberg, en katt som just nu bor i våran bastu och att jag skaffat ett till jobb, även helgens bravader och sen skolan. Fan vad jobbig det blev.
Blir lite pics och text, det får duga.




Förlåt Ronja, kan inte sluta garva åt bilden.
Vi kom dit på onsdag, rätt sent på eftermiddagen. Slog upp tälten efter en stunds letande efter camping.
Vi skulle känna oss sm hemma, och det gjorde vi. Dom hade ju personalfest så ingen incheckning.



Grillade ute på någon ö. Känndes som om det tog 30 min att ta sig dit för man fick klättra på en sten mur.
Men dit kom vi, grillen tändes och det blev korv tills det började regna.





Sedan blev det kort i tältet resten utav kvällen. Vädret var inte direkt på vår sida.
Dagen efter har jag inga bilder ifrån, men eftersom det var personalfest dagen innan som sagt betydde det ingen incheckning, varför då utcheckning tänkte vi.
Vi begav oss en sväng mot Halmstad. Nu hade vi ju sparat pengar så det blev Fin middag på Harrys och sedan åkte vi hemmåt. Trevlig lite tripp!

Okej, och nu till katten. För att göra en jätte lång historia kort så är det så att mamma hjälpte en kattfamilj, tyvärr dog en utav dom =/ Och en utav dom hamnade hemma hos oss. Katthemmet har inga platser så den får förtillfället bo nere i våran bastu alltså. Jätte söt, men jätte rädd.



Mamma trixar



Missen då



Helgen vet ni kanske, om ni inte vet kolla Jonnas och Lais FB. Det var trevligt, även efter alla omständigheter.
Och sen en sak ni tjejer som läser bloggen, skulle behöva pengarna för maten (A)
Tack alla för en nice kväll i alla fall :)

Och idag var jag inne i Linköping och fixade äntligen håret, blev bra och ljust.
Slog sönder ett par timmar på stan och gjorde av med ett par hundra, på världens finaste lila adidas tröja!
Sedan in till tornby för jobbintervju på Donken. Det gick galant och jag fick jobbet. Hans sista ord var; Välkommen till Mc donalds Branschen, och jag blev fan överlycklig, haha.  Mina pengar är fixade och vi drar till sälen i vinter brudar! :D



Både färgen och håret gör sig inte rättvist på bilden. Men mmmmmmm på tröjan i alla fall!

Nu har ni fått ett tillräckligt långt inlägg. Så nu behöver jag inte blogga på14 dar igen.
Tack för mig!

11/8

Igår blev det jobb på travet för andra gången. Vet inte om jag ska säga att det gick bra eller dåligt. Jag fick vara själv den här gången och det var stressigt vill jag lova. All korv tog slut vid halv nio, och sista loppet går väll ungefär vid tjugo i tio. Ett tag där var jag både idiot och dumhuvve, för allt var ju mitt fel...? Men det gick i ett hela tiden och det löste sig sen, så det vart bra tillslut! 

Och det här med sommarlov, jag har ställt om mitt dygn och försöker ställa tillbaka det. Går det bra? Neeeeeeeee.
Har ställt klockan på tio nu både igår och idag, och nästa vecka tänkte jag ställa den på nio, så att jag kommer in i lite vanor. Men jag somnar ju om till tolv i alla fall, det är omöjligt att hålla sig vaken. Så skolan nästa måndag kommer bli tuff.


Daniella

Fighter

Dags att ta in lite Christina Aguilera-Fighter i vardagen igen. Den har hjälpt mig innan, så varsegod, hjälp mig!


MADONNA!!!

Jag vet inte vart jag ska starta med allt, i början, slutet eller mitten. Allt vill komma ut på samma gång.
Men för min egen skull och eran så blir det nog lättare från allra första början. Förvänta er ett mördar inlägg framför er.

Det hela började egentligen i februari då pappa beställde 6 biljetter till Madonna nu i augusti. De var en till mig, en till mamma, en till pappa, en till Jocke och en till Lena. Sist och näsan minst en till Ronja med. Men hållhaken på det hela var att hon inte fick veta någonting. Ett halvår, hur ska det här gå tänkte jag många gånger.

Men tillsut i fredags så var det dags för avresa till göteborg! Efter en hel vecka med tjatandes ifrån Ronja vad vi skulle hitta på i helgen och många samtal för att boka om hennes planer och en och annan vit lögn stod vi vid hennes dörr vid 16.00 i fredags. Chockad och tyst (för en gångs skull) packade hon väskan när vi våldgästade dom. "packa väskan nu Ronja, du kommer inte hem förns på söndag"
 Vi kom iväg, och sen gick det rätt smärtfritt fram. Förväntade mig mer tjat. På fredagkvällen blev det lite käk ute och chill i lägenheten. På lördagmorgonen blev det inte riktigt som vi tänkt oss men biljetten fick hon vid sängen i ett paket och vi sjöng och hade oss. Sedan blev det självklart en sväng på stan och så.

Men nu till själva queen of disco! Halv 7 begav vi oss mot ullevi, tjockt med folk redan då och vi var på topp. Dock dog stämningen en aning när man fick vänta så jävla länge. Kokhett inne på innerplan och alla var otåliga. Plus att det inte var något riktigt vettigt förband, bara en dj, visst bra låtar var det. Men kvart i 10 döck hon upp, Madonna! Vet inte vad jag ska skirva om det, kanske ska citera tidningarna, makalös show men samtidigt en besvikelse. Samtidigt kan jag inte förklara besvikelsen med ord, men det var något som fattades. Även fast showen i sig var jävligt grym. Låtar där hon sjöng själv, andra låtar som hon hade spelat in med med en rad olika kändisar. Hon sjöng låtar remixade med både kanye, pharell, britney och justin, bara det i sig var jävligt mäktigt, när dem såg verkliga ut på skärmarna, som att dom nästan var där och dansade med henne. Och för att inte tala om Michael biten, rysningar!!!  Madonna hoppandes, springandes, sjungandes, dansande och jag vet inte vad. MADONNA alltså! Så jag vet inte riktigt vad mer jag kan säga, häftigt, mäktigt, grymt. Men mer tryck ville vi haft, och sen var det synd att hon förstörde endel låtar, som förslag från mamma, la isla bonita och det håller jag med om. En gubbe på banjo. aja. Madonna har jag sett, suck on that!

Och hon avslutar med, no one will never stop me, ever.













Och tillsist jocke som lyckades somna 2 gånger på innerplan.

Men madonna allihopa, får ni chansen, se henne!!

USA

Okej, hörde att ni ville ha lite USA bilder. Let´s go, mer än ett halvår senare, men klart ni ska se lite utav världens land gott folk!



































Okej, det känns inte rättvist det här. Vi har upp mot 1000 bilder ifrån USA resan men man kan ju inte lägga in alla. Nu när jag väl började att lägga in så upptäckte jag att jag vill visa er allt. I alla fall allt vi var med om, men det tar en förjävla tid att lägga upp allt. Förklaring orkar jag inte skriva under bilderna men ni förstår säkert. Det var jävligt bra där borta har jag kommit på. Och jag biter mig själv för att jag inte uppskattade det. Men som tur vad har jag bilderna, och minnena. Och drömmen om att åka dit om 2 år och förhoppningsvis stanna, men då är det snarare LA, se upp!!!!

1/8

Yees sir, trevlig kväll igår i mantorp med kusinen och lite annat folk. Tack!

Idag blir det lugnt, städa, fixa och trixa och ikväll ville den där Annie göra fruktsallad, jag tyckte det lät rätt gött faktiskt. Annars får vi se vad som händer.

Förresten, FÖRSTA Augusti, kul. Skolan börjar om 24 dagar. Fick en känsla av att sommaren snart är slut, och det är fan inget att gilla. Samtidigt känns det som om det kvittar, vädret är ju nästan aldrig fint, när det väl blir skapligt väder så får jag fortfarande en känsla av att det är vår/höst sol. Inte varm stekande sommar sol. Aja, dagarna kommer ju rulla även om jag inte vill, så det spelar ingen roll.

RSS 2.0
Test