31/3



Imorgon vid den här tiden ligger jag i Patrics nya lägenhet och myser, plus att jag har ett helt lov framför mig. Låter bra? yes!


28/3

Skit dag på jobbet igår. Tappade 2 brickor, i för sig bara halva brickan åt gången men i alla fall, och brännde upp fingret igen. Stressa sönder och var allmänt skit dålig.
Blev hämtat sen i alla fall och jag och Patric åkte till jysk där vi mötte Jocke och Sebbe. Sen till ikano och hit och dit. Men bra blev det, Patric kommer få det så fint så! Resten utav kvällen tog vi det bara lugnt.
Upp skapligt imorse, så åkte ja och tränade och han jobba. Nu sitter jag på jobbet och ska snart ner till gusto och möta lite trevliga tjejer!

26/3

kvällen har spenderats med Annie, Lina, Jeff, Patric, Sebbe, Borg, Davve och Johan! Varit hemma hos mig och inte gjort allt för mycket.
Imorgon blir det jobb och sen åker jag och Patric och fixa lite grejer till hans lägenhet.
Men nu väntar mig säng, förlängesen egentligen! Godnatt!

24/3

Jaha, från och med i maj börjar jag på mc donalds i mjölby, ska blir rikigt kul!
Jaa, det var väll egentligen bara det jag skulle säga. Jag lever, och det plannerar jag att fortsätta göra ett bra tag!

Eller just det, jag och Patric hade 3 månader igår, men antog att alla visste det redan, fajsbokk you know.
ja ja, hej då.

22/3

Idag har jag varit duktig!

10 min promenad/10 löpning
body attack
vattengympan

Angående vattengympan tror jag nog att både nadine och jag höll på att drunkna ett antal gånger. Men det va faktiskt ganska kul, vi och tanterna, det är gött äre! Nu ska jag sova. Imorgon ska jag förresten till mc donalds i mjölby på en liten intervju. Förhoppningsvis byter jag dit i maj, bara att hålla tummarna!

godnatt!


Jaaa så är det

Ikväll är jag töntig, så himla töntig. Töntigt kär. Jag gråter nästan för jag saknar Patric så mycket. Men det var ju faktiskt lite mer än 3 timmar sen vi sågs. Jisses. Aae jag säger då det, livet är inte lätt!


21/3

Helgen har varit kanoners. Började med en liten suprise till Ida med discobowling. Blev en tidig kväll för mig och min pojk. Sov ut länge och tog det lugnt hela dagen tills han skulle iväg. Hade inga planer inför kvällen men hamnade sedan på ostkupan med Lai och co. Riktigt trevligt att få träffa dom igen!
Och idag har jag och patric inte rört oss ur fläcken. Mer än toabesök och mat. Annars har sängen varit vår andra halva. Mysigt!



Breathe me in, I'm yours to keep


Slut på skiten

Gårdagen var jobbig, idag med. Jag är sämst, för jag har precis ätit köttsoppa. Skyller på den jävla rösten i huvudet som tvingade mig. Jag har alltså inte klarat det.
Men nu är jag i alla fall inte yr, svag och trött. Rekomenderar att köra detox i en vecka istället. Nu lovar jag, inget prata om detox mer, hatar detox, aldrig mer.

18/3

Nu dör jag snart. Jag ger upp. Har inget starkt psyke för det här just nu. Pratar såklart om min jävla detox som jag såklart skulle göra. Vill bara ha kött. Kyckling, fläskfile, lamm jaa vad fan som helst!!! JAG GER UPPPPPPP!
nee, det gör jag inte, men fan. spyr snart.

jaaaaha säger ni

Mycket kort dag. Tog en sovmorgon. En lektion och sedan teater i linköping. Skönt!
Nu blir det lite träning och sen ska jag plugga glosor och läsa engelskabok.Fun!



he-he-he
Det är inte gulligt med fisar.
mogen :)


17/3

Frukt <33333333333333333333333333333

Det är allt jag har att säga idag.

16/3

Okej, lite fortsatt prat. Idag mår jag bra, är pigg och till min förvåning inte ett dugg hungrig. Men nekar dock inte till att en frukt skulle vara riktigt gott, men det får jag ju äta imorgon! Det här går vägen alltså!
Nu blir det ner och möta patric på stationen, vad som händer sen är fortfarande en fråga, han vill väll ha mackor, jag får kolla på och dricka te.

Jaa detox prat igen, inget mer, jag lovar

Kan inte sova, är ju fasen hur pigg som helst.
Men det här kommer gå ganska snabbt ändå känner jag på mig. Morgon dagen kommer bli jobbig, men jag ska va med patric sen efter skolan, och då går ju tiden på något konstigt sätt alltid så jävla snabbt. Vilket imorgon kommer att vara bra, annars är det inte det. Sen får jag ju faktiskt äta frukt, och sen rullar allt bara på med mer och mer mat, och redan på lördag är det ju råris, woohoo! Tur att det är en slapp vecka i skolan!
Nee fan, inget mer prat om det här, förstår om det är tråkigt. Kan ju i alla fall uppdater om 2 veckor vad som hände med kroppen, om jag mår bättre eller sämre. Förra detoxen fick ju ett ganska dåligt slut, INGEN alkohol i sammband med detox, jag lovar er.

Godnatt!

blablabla

Är.Hungrig.Vill.Äta.Får.Inte.

Åker och fördriver tiden ännu en gång på lundbybadet, sen går jag fan och lägger mig!

Deeetoox

Ahaaopp, Sara och Jonna började prata detox förra veckan och dom fick över mig på deras sida. Sagt och gjort, detox 2 veckor framöver som gäller nu. Är inte hungrig nu i alla fall, än så länge, bara 13 dagar och cirka 18 timmar kvar. Det klarar vi!
Men har gjort om schemat lite så det inte blir mina 2 värsta veckor i mitt liv.

Måndag: Vätska
Tisdag: Vätska
Onsdag: Lägg till frukt
Torsdag: Lägg till grönsaker
Fredag: Samma som ovan
Lördag: Lägg till kokta grönsaker och råris
Söndag: Samma som ovan
Måndag: Lägg till böner, linser, nötter och frön
Tisdag: Samma som ovan
Onsdag: Lägg till säd och fil
Torsdag: Samma som ovan
Fredag: Lägg till fisk
Lördag: Samma som ovan
Söndag: Samma som ovan

Så där har ni era 2 veckor framöver. Nu tycker jag att alla som läser min blogg gör det här, så har jag några att klaga med. Tack :) Lycka till!

13/3

Överlevde dagen igår, och det gick faktiskt riktigt bra för oss! Goood!
Nu drar jag mig en sväng till gymmet och bränner lite fett och kanske bränna en liten bränna till och med!



I am the ultimate high, I am the rush

Det blir förresten Ghingis ikväll för att fira kusinen som fyller hela 21! Kommer ihåg när du började 7:an och berättade för din midre kusin att det inte var så farligt som det kan se ut, man hade ju massor med håltimmar!!


11/3

Fix och trix, hit och dit, upp och ner, fram och tillbaka, fixa här och fixa där, aaaah jag får panik. Imorgon är det mässa i norrköping och allting måste vara klart och packat ikväll. Ser bra ut än så länge, men man vet aldrig när det gäller mig och annie, kan bli hur som helst. Vad vi vet är i alla fall att det kommer bli en lång dag, bussen kommer till skolan imorgon 07.00 imorgon, och då ska vi vara redo för att packa in. Och vi är inte hemma förens 19.00. Puhhhh. Men jag har trots allt kvällen imorgon att se fram emot, mys med min älskling!

Önska oss lycka till!

Göteborg

Helgen har varit helt underbar!
Det började i fredags då jag och Patric tog bussen ner mot Göteborg för att spendera helgen där. Vi kom fram ganska sent så vi mötte upp hans syster Linda på byns som ligger en bit ifrån deras lägenhet. Blev bjudna på mat och satt och pratade och drack gott! När klockan började dra iväg gick vi hem till Lindas kompis Annakarin och nu var även Rickard med, Lindas kille. Vi spela spel och firade med bubbel att vi hade kommit ner. Sedan en promenad hem!

Gick upp ganska skapligt så vi kunde ta det lite lugnare. Åt frukost och fixade oss. Sen tog vi spårvagnen in till stan och drog en shoppingrunda, hittade en del faktiskt! Sen hem, körde buzz, med andra ord och festade till det lite. Skulle åkt till henriksberg med det blev ändrade planer som slutade på burger king och sen hem för att slå dom andra på buzz igen!

Och idag har vi bara legat och dragit oss. Kollat på bilder ifrån deras Thailand resa och kollat på solsidan.
Efter det en lång busstur hem och sen lite jobb!

Har inte alls mycket bilder, men här är några



Haha, jag och en mycket full älskling (som sedan somnade mitt i spelet..)



Men han gör ju trots allt mina läxor



Vi firar



I feel in top of the world with my baby


3/3

Var på en föreläsning på lagman ikväll, om en man som överlevde 9 koncentrationsläger och lyckades rymma från 1 gaskammare. Det är sjukt hur dåligt och hemskt dom hade det. Jag kan inte förstår. Det går inte ens om jag försöker. Helt overkligt att han har lyckats ta sig igenom det som han berättade ikväll.

1/3

Blev en impulskväll igår i linköping, bio med Patric, Sebbe och Jocke. Wolfman, går att kolla på men ingen jag rekomenderara att betala för att gå och se. Men det är väll alltid trevligt med lite bio. Kom hem och jag och Patric somnade direkt. Vaknade till som tusan imorse när han åkte till jobbet och jag gick faktiskt upp och tränade en stund (värt att nämna är att det bara var 10 min på motionscykeln, men men......) sen städade jag rummet, duktig eller!? aa. Skolan var däremot seg och lång. 
Bokade även biljetter till i helgen med Patric idag. Vi ska nämligen åka ner till götet han och jag och hälsa på hans syster och hennes kille. Så det blir en fredag-söndag där nere med mys, stan och lite annat gött, så nu vill jag bara ha helg!

Affärsjuridiken kallar, prov imorgon och Daniella börjar nu. bra.


RSS 2.0
Test