29/10

Nu ger vi bloggen uppmärksamhet, dålig uppdatering känns det som. Men är det lov och man inte har någonting på dagarna att göra så är det klart att man inte har tid =)

Nee, men ska jag vara ärlig så har det varit rätt mycket, allt för att hålla hyperungen Annie aktiv. Så dagarna än så länge den här veckan har för mesta delen spenderats så lånt från mjölby som möjligt, eller som man annars kan säga, Linköping. I måndags blev det ju allt lite affärer, i tisdas så blev det för lite omväxlingsskull Vikingstad på dagen hos en rätt snygg peson om jag skulle erkänna själv. Sedan drog jag mig vidare till Linköping och Saga bion med Annie, Lovisa och Emma på kvällen. High School Musical stod på biljetterna och den var ju som vanligt bra, även fast ettan alltid kommer att vara bäst. Men så är det ju alltid av någon konstig anledning när det kommer uppföljare. Och tillsist så var vi framme till dagens bravader. Linköping varje dag, och om man tänker på det lite så betyder det att även denna dag spenderades där. Dock mer effektiv och rolig, hittade grymt mycket mer än i måndags. Även en jacka som jag gick och blev kär i. Då kom telefonen till användning och mamma är för snäll! Kvällen blev det A-lags match!

Förresten, när jag ändå hade ämnet jacka uppe så kan jag ju medela att den kommer till stor användning! Det börjar bli lite väl kallt ute och det skrämmer mig. Då inser man hur fort tiden går. Att det känns som om det precis nyss var skolavslutning. Det ända bra med vintern är julafon och nyår, även fast det tycks bli sämre och sämre på julen, känner inte alls den där härliga pirriga känslan i magen längre när man börjar närma sig 1 Advent. Antar att det är åldern som spökar, ajabaja, inte redan! Men om man ser det från den positiva sidan, om det gick fort till vintern, så får vi hoppas att det går lika fort till sommaren!

Men nu väntar en natts sömn för att sedan få stå ut med Annie imorgon, neevars så farligt är det inte! =)
Daniella

Födelsedagen

Jag har nu insett att livet är inte allt för tokigt. Utan det är ju riktigt bra och vissa är jag glad för att jag har, ni vet vilka nu är!

Började morgonen, eller nee. Jag ska snarare säga började natten utav min födelsedag med Annie på våran vanliga plats, ett litet men värt firande. På morgonen, eller nee det skulle man också lika gärna kunna kalla natt för att klockan 6 blev jag nämligen väckt utav mamma och pappa. Frukost på sängen och självklart presenter. Eftersom dom är bäst så fick jag min drömmobil och jag är super nöjd, dock kommer den inte förns i slutet utav veckan.
 Efter en väldigt lång stund, när klockan slog 3 begav jag mig bort mot lkpg för att träffa lite folk och checka affärer. Mycket om och men blev det men tillslut kom jag fram till mitt slutmål så det var det värt. Och är det inte typsikt att man aldrig hittar någonting när man för en gångs skull har pengar!?

På kvällen, lite extra firande av mamma och pappa. Sen blev det bort till Maria och träffade några utav tjejerna. P.S i love you Kollade vi på och det vara nära till tårarna flera gånger, eller vad säger du Lina?

Och nu sitter man här, lycklig. Glad för dagen som gått och tack för alla presenter!

Daniella

27/10

Födelsedag idag och jag är glad glad glad :D

Jag behöver inte säga att den kunde inte inledas bättre, börja bättre på morgonen och på dagen ska vi inte tala om =)


Daniella

26/10

I fredags blev det som tidigare nämnt lugnt hos Affe

Igår på dagen blev det ner på stan på en liten snabb fika och kika runt på stan. Men jag har blivit väldigt snål på senaste tiden och helt plötsligt får jag dåligt samvete om jag ska köpa någonting, kanske bra tycker ni men jag vill ju köpa kläder!
men aja, på kvällen blev det först hem till Annie och sen vidare ut till Gunilla. Trevligt trevlig så det tackar vi för! Avslutades som vanligt med en tripp till Sibylla.

Idag blir det fullt hus med gäster och kanske lite presenter om jag varit snäll (A)
Känner ingen ork för det här och jag är på dåligt humör. fan.

Du får inte tro att jag inte försöker, det gör jag verkligen. Men ibland är det svårt.
Daniella

23/10


Inte långt kvar nu till den STORA dagen!





Jaha, då har man gått på höstlov och det känns riktigt jävla rå nice! Kunde inte kommit i mer rätt tid. Som alla vet så har det varit väldgt mycket i skolan och känner nu att det behövs för att ladda upp batterierna. Så jag är glad!
 Dagen var också väldigt bra, började ju dock med spanska prov som gick rätt så trögt vilket det alltid gör, så jag ska inte direkt klaga. Och följdes sedan upp med endel heta debatter! Det var roligare än vad jag brukar minnas så jag tycker det gick rätt så bra, trots att det känndes som om jag svammlade en hel del, men ska absolut inte klaga. Efter det blev det TBS after school. Lekar med alla klasserna för att lära känna varanndra, såhär sisodär 2 månader efter att vi har börjat, bra gjort (Y) Men det var kul iaf och det avslutades med pizza och egengjord tårta, dock inte lika mumsig.

Imorgon blir det ett pass på lundbybadet det första man gör, och om att jag förhoppningsvis hinner med en solning, På kvällen blir det lugnt med mys med en mutcho bueno persona och det blir braaaa.

Förresten åker Jonna till Usa den ungen! Du får ha det så bra och räkna med att du kommer att saknas!

Daniella

( Förresten, ser alla min nya desigen? :S Eller är det den gammla? )

22/10

Liten ny look på bloggen och det får man tacka skrutt för! Ni trodde la ändå inte att jag skulle klara det själv?

Som jag hann nämna lite snabbt i min hast igår så var det körskolan som gällde idag. Och det är verkligen läskigt när man sitter där och se hur mycket som händer ute i trafiken, utan att man själv inte vet riskerna. Och tanken på att det skulle vara jag som förlorade en familjemedlem, en nära vän eller liknande gör så jävla ont. Förstår mig inte på dem som sätter sig i en bil full. Även fast man i den stund inte själv inser vad som håller på att inträffa så finns det alltid (nästan) någon som kan ingripa och säga vad som är fel! Jag vet inte vad jag skulle ta mig till om jag förlorade någon nära, jag skulle aldrig klara av något så tufft. Så jag insåg just nu att det kursen var nyttig, till skillnad mot vad jag trodde igår då jag verkligen inte kännde för att sitta där och tråka i 3 timmar. Nu är det bara ett godkänade kvar och sedan är det ut på vägarna som gäller!

Daniella


21/10

Nu lovar jag er att den som säger något opassande till mig får helt enkelt se upp. Fick just reda på att det antagligen inte blir någon skidresa, iaf inte för mig. Skrattar gör säkert vissa, men jag blir så jävla förbannad på mina föredrar!

Slappis dag i skolan, med i stort sett ingen matte och på engelskan skippa vi läxförhöret och checka film istället, enligt mig själv, mycket bättre! Efter skolan blev det hem och käka lite smått för sedan var jag och Annie minsann duktiga och tränade lite halvt, med andra ord; det gick som det gick.
  Som jag innan har varit inne på med mitt nyttiga liv, har absolut inte funkar bra dom senaste 2 veckorna, godiset går la sådär, ja försöker iaf! men träningen är faktiskt helt i botten och jag skyller helt och hållet allting på mitt knä och kommer antagligen fortsätta att gör det med, för inte värkar det bli något bättre! Så jag antar att träningen fortsätter ligga i botten!
 Imorgon är det körskola som gäller för inskrivning, synundersökning och hela faderullan. Känner absolut ingen ork för det men jag säger som en vis man en gång i tiden sa, det blir nog roligt när jag får det gjort och är redo för vägarna!

Nu blir det mer spanska för på torsdag är det prov, sedan är det bara tt börja tagga inför helg och sedan vidare mot lov!

Daniella

USA den 5 Januari...

.. Ohh va kul tänker ni, fyfan tänker jag. Inte själv med mamma och pappa. 2 veckor, bara med dom. Visst det är snällt att dom vill hitta på någonting, och USA är ju en grym upplevelse, men just själv, och hemlängtan lär jag ha till 1000! Klarade knappt egypten i en vecka och då var Ronja med. Önska mig lycka till

19/10

Fredag: Motion, solning och en fika på nera på stan gjorde min dag och på kvällen begav vi oss hem mot Jonna och hennes bastu. Prat mys och dricka innan vi drog vidare hem till Jepser.

Lördag: Vaknade väldigt tidigt, rättare sagt redan vid 9. Tog ett långt skönt bad, lyssnade på lugnt musik och brydde mig bara om mig själv för ett liten stund, vilket behövdes. Fixade mig sedan iordning för en promenix med Annie vilet resulterade med att vi kom til daves då Annie blev hungrig. Kvällen blev väldigt rörig då det egentligen skulle spenderats hemma hos mig för filmkväll. Men som sagt rörigt blev det så det slutade med att jag satte mig på tåget i all hast och åkte till Affe vilket jag inte tackar nej till! Oscar och Zapparn var även där dom små nördarna.

Idag: Städat, promenad med Annie, den här gången längre ska jag vara ärlig och säga. Sedan har jag bara pluggat, pluggat och pluggat. Inget tycks heller gå in i mitt huvud och jag lovar er, det blir ett ig för mig imorgon och  nu överdriver jag inte. Det håller inte det här.


Daniella


Så ligger det till gott folk



Nu är det såhär att jag är trött på positiva och negativa grejer och jag antar att ni är trötta på mitt tjat om positiv och negativ hela tiden. Men det är så här det ligger till, jag är negativ på bloggen, troligtvis kommer jag alltid att vara så för jag skriver som det är och hur jag känner. Tycker ni det är tråkigt, fine. Men dom anonyma behöver ju faktiskt inte läsa om det nu är så att dom deppar ihop totalt. Ingen ska ta åt sig av det här för dom som jag vet tycker det har jag skämtat med och visst kan jag hålla med om att jag inte alltid är glad. Men det är dom anonyma jag stör mig på, ni, ta åt er!
Och nu är det problemet hur världen och jag ska inte nämna positiv och negativ mer!


En dag i skolan kvar och det känns faktiskt rätt hyffsat, nee nu ljög jag, det känns riktigt jävla bra! Dagen flöt på trots att det har varit lite smått segt. Efter skolan var det meningen att jag och läxböckerna eller snarare rättskunskapshäftet skulle ha en trevlig eftermiddag tillsammans, men så blev det icke! Jag skulle gå in för skolan...

Men nu, helt ärligt, seriöst och 100 procentigt ska jag faktiskt ta tag i det, blir att plugga fram till 00.00 för att sedan sova, ställa klockan på något tidigare även fast vi har sovmorgon och plugga då. Sen får det helt enkelt duga.

Daniella

nu har jag sagt mitt

Jag är glad, jag ska inte klaga och jaa...

Daniella

Hemmadag

Precis vad dagen bestod av och det är ju fakiskt väldigt tråkigt! Det lustiga är även att det hela dagen kännt som om jag är sjuk. Varit varm, gått okring i myskläder, legat i sängen i stort sätt hela dagen förutom under dom små ärendena jag skulle utföra, Tänkt på att dricka mycket vatten för att får bort febern (?) ta dig samman Daniella, du har för fan ingen feber! Varit lite små yr och mått illa. Men jag antar att det är staffet gud gav till mig för att utnyttja en skön hemma dag utan ångest. tack =)

Men annars är det bra, eller nee. Mitt knä är helt åt helvete och jag har helt plötsligt jätte ont. Haltar omkring överallt och grimaserar så fort jag rör på det. En bra dag att åka till vårdcentralen, nu väntar jag bara på röntgen och sen hoppa sjag på att det är minisken som strular så att det blir operation, för nu är jag trött på det här knät!

Men trots att det känns som om jag är sjuk och jag har jätte ont i knät, så känns det rätt bra! Och förresten påtal om knän så är jag jätte hungrig hela tiden, inte bra! Men tillbaka till det andra och nu ska jag plugga mer, för det blev det ju knappst av idag, men ska jag erkänna ligger jag bra till nu, bara rättskunskapen som känns lite knivig.

Daniella


Glaaad Daniella

Kom hem från en promenad för en stund sedan och på köpet fick man en beställning utav ett inlägg, och inte vilket inlägg som helst utan den här gången ett glatt inlägg. Det var någon vid namn Robine Bremer som tycker att jag klagar för mycket (?) förstår inte vad hon menar med det, antar att jag inte riktigt har fattat vinken med att ha blogg... Men jag ger min glada sida en spark i baken och gör ett försök till ett så kallat glatt inlägg!

Ska jag vara ärlig så valde hon faktiskt en riktigt bra dag att vara glad på! Fick reda på att rättskunskapsprovet är flyttat en dag och med det blir det aoutomatiskt en dag mer att plugga på till (smart!) Jag är i stort sättt klar med caseuppgiften, spanska läxan gick faktiskt rätt så hyffsat och imorgon är jag ledig, shalalal! Men inte ska jag ligga på latsidan inte, utan vårdcentralen och tandläkaren ligger på schemat och även plugg, men det ska bli riktigt skönt tycker jag allt! Bara för att jag är positiv till det slår jag vad om att det blir min första fredag i skolan nu i veckan...

Vi tjejer plannerar redan nu fest i helgen, och jag tror att vi ( läs:Jonna) är mer pepp än aldrig förr. Och nu hoppas vi och håller tummarna hårt för att det ska bli något! Vi har även hittat en sjukt nice stuga som vi planerar, vill och ska hyra! och ska jag vara ärlig så är det meningen att vi ska hyra den, det står redan vårat namn på skylten till dörren och jag ser fram emot det grymt mycket! Alla tjejerna, i en backe och absolut INGEN eller iaf inte så många har stått på ett par skidor innan, kan ju inte bli mer än ett par lyckade dagar!

Men nu ska glada Daniella ta tag i lite rolig matte så hon slipper göra allt imorgon, sedan ska hon nog läsa på lite underbar rättskunskap. Kvällen ser bra ut än så länge och morgondagen med plugg och nödvändiga grejer ser lika ljus och och hon är glaad! om ändå bara min skrutt kunde komma hit, det skulle sitta fint, men man kan inte få allt.

Glatt och glatt blev det inte, mer alldagligt men se på fan, de får hon vara nöjd med. Puss på det och puss på alla minnen som kom upp när man träffa na! Och lite saknar jag de faktiskt ( läs igen: mycket) . Men back to reality  för nu vaknas det plugg :D

Daniella


11/10

Bara 16 dagar kvar nu (A)

Gårdagen var slapp på dagen, motion och solning, hann även med en fika på stan med 2 mycket bra personer. På kvällen begav jag mig ner till station och mötte Affe, vi tog sällskap med Annie och Herman till Daves där vi mötte två turturdovor. Längesen man åt daves kom jag på när jag satt där, förut kunde det blir 1-2 ggr i veckan med flötAnnie. Men inte nu och igår var det faktiskt gott för en ovanlighetensskull (stavning?) . Vi gick senare hem till Sara och kollade idol. Kvällen slutatde ute som dom vanligtvis brukar göra när man inte har någonstan att ta vägen.

Idag ska jag snart upp och kolla på Hockey med Annie, Nadine och Malin, trevligt att träffa Malin, för det var rikigt längesen! Och ikväll ska jag vara med Affe, får se ifall Annie och Jeff joinar oss!

- Kort och dåligt inlägg, men jag är tidsoptimist.
Daniella

Mina ögon kommer alltid le mot dig...

                       
  

Dagens bravader i skolan bestod av, argumentationer, matte, mycket spanska och på det lite företagsekonomi. Och det satt rätt fint på en torsdag.... Ne men helt seriöst, idag ska jag faktiskt inte klaga utan se det ifrån den positiva sidan. Att jag höll ut hela veckan och slipper gå imorgon, alltid något.

Så morgondagen består utav träning och solning. Vilket verkligen behövs båda två. Och påtal om träning så har det inte blivit så mycket utav det den här veckan, utan kände för att ta det lite lugnt. Rätt lätt att jag tröttar ut mig själv annars och det vill jag inte. Så nästa vecka drar jag igång igen med, 3 löpass i veckan gånger 5km, yoga och step/boxingpass. Känner mig redan pepp och uppvilad. Sommaren 09 (H)

Och helgen ser fin ut den också, med mycket mys, mat och mys. 


                                                                                                                       Daniella                              

feeet




Sitter och kollar på genaration fetma och det är helt sanslöst. Sjukt, äckligt, vidrigt. Män betalar riktigt feta kvinnor för att sätta sig på dom. Endel svimmar för att dom får så lite luft, och det betalar dom för!!? Och tänk er det fetaste arslet ni någonsin kan se framför er, och så lägger  ni på lite till på det, och därja! Där har ni deras rumpor jao! fyfan.

plugga sönder

He, has, ha, hemos, habeis, han är det ända som snurrar i mitt huvud just nu och mer utav verben tycks verkligen inte gå in. Jag lägger ner det här nu och nöjer mig med att jag har gjort klart allting som behövs den här veckan och är grön till på fredag, Skönt! Det börjar rulla in mer och mer just nu i skolan och inte blir det bättre när humören börjar tryta, även mitt. Men men om nu alla djuren i skolan kämpar på så kommer vi klara det här. Man är ju alltid negativ till mycket läxor men på något vänster lyckas man alltid klara av det!
 Hatar även onsdagar, speciellt idag. Tjock vinterjacka, 40 böcker, 2 väskor, en tung dator och massa idrottskläder, mycket folk på tåget och alla ska in samtidigt eftersom annars kanske tåget åker utan dom (?) massa lektioner, trött, hinner inte träna så mycket som jag vill, vill sova, vill vara med Affe, tjejerna vill jag ha en riktigt lyckad partykväll med och just nu känner jag att den här bloggen värkar gå ut på att klaga så nu lägger jag ner det här...

Daniella

6/10

Kom på att jag inte informerat er om hur det har gått med mitt Godis och träningen. Och ska jag vara ärlig så har jag lagt det hela på hyllan lite smått. Försöker och inte hänga upp mig för mycket för pratar vi om Daniella så är det lätt att det går till överdrift. Men jag har klarat mig hyffsat bra igenom veckorna, kanske har missat någon gång så rätt duktigt har jag varit faktiskt (A)

Fick nyss reda på att jag ska sitta barnvakt vid 6, mindre kul. Men bara hålla tummarna att jag får någonting för det! Så jag tar min dator under armen och går bort till dom små busungarna Whilma och Noel. Får se hur det går med pluggandet men ska jag vara ärlig så måste jag nog vara lite tråkig ikväll emot dom, känner att jag kommer inte klara den här veckan annars.

Daniella

5/10

Gårdagen blev hyffsat lyckad om man bortser endel smågrejer, men inget som störde mig direkt

Det börjde med att jag ringde och väckte Affe och körde upp honom för att duscha och äta så att han kunde komma till mig, Ner till stan och fikade med Annie och Jeff för att sedan fixa lite inför kvällen. Senare blev det till att åka hem till Sara på förfest med henne, Oscar, Jeff, Annie och såklart Affe. Och igår såg man tydligt vilka som klarar mest, haha stackarna. En lång och seg vandring upp till phille där vi möttes av väldigt blandat folk. Men jag tycker det blev rätt lyckat i alla fall. Avslutades som alla andra kvällar med sibylla och sen så följde jag Affe till tåget.

Idag är jag inte lika pigg som igår, men det funkar. Så snart åker jag till Lovisa och är där hela dagen, och ikväll ska ja städa clabris och plugga, mums!

4/10

Dagarna rinner iväg och jag hinner inte med bloggen just nu, ber om ursäkt för det! Men nu har jag tagit mig själv i kragen och sätter mig ner och skriver ett inlägg, den ni. Som sagt så går tiden fort och det känns inte som om jag hinner med allting som jag egentligen vill, Och nu när jag tänkte skriva lite om dagarna blev det helt stopp, kommer inte ihåg någonting jag har gjort?

Men gårdagen spenderades iaf först med ett besök hos sjukgymnasten, och jag blir så trött på svensk sjukvård som lägger tiden 8,00 på morgonen när man för det första är ledig, och för det andra när dom ändå bara vrider och trycker på knät och skickar mig vidare. Men nu har jag iaf fått tid för att åka och magnetrönka och efter det kanske det blir operation, äntligen! Efter det blev det solning, hem, fix, och sedan hem till Affe och där va ja hela kvällen. Myspys.

Idag är den än så länge är det rätt oklart hur det blir, men så som det ser ut än så länge blir det iaf fika på stan med 3 muppar och ikväll får vi se.

RSS 2.0
Test