31/1



Mjölby VS Linköping, det luktar seger

Daniella

i know this is the part, when the end starts


Vi kör på ett inlägg till. Inte för att jag vet vad jag ska skriva. Eller, egentligen hade jag tänkt att överraska er med en "redovisning" om USA. Men nee vet ni vad, det kommer att ta på krafterna och det är inte lite som ska skrivas heller. Det kommer nog på söndag. Dagen då man ändå inte har något att göra.
På tal om inget att göra (he he) så var jag ute och gick med Jesper nyss, det var skönt att träffa han igen. Det var längesen han och jag bara gick ut och snackade. Även fast det oftast bara är jag som pratar tills jag inte inte får någon luft. Men det var skönt och jag är tacksam för att han finns, he is a true friend den där killen!

Förresten kom vi fram mitt i alltihopa att vi verkligen vill ha sommar. Eller jag vill ha vår. En riktigt mysig vår med vårlukt och vår sol. Anledningen till vårkänslorna är nog de tre nya jackorna som bara skriker vår/sommar och längtar ut ur garderoben! Den nyaste köpte jag idag, helt på impuls. Vilket egentligen alla mina köp sker under. Skinnjacka, lite kortare modell med luva på och den hittade jag faktiskt på Gina  utav alla ställen. Inkommen idag och det ryktades i kassan om att jag var den första. Längtar till våren!

Men nu ska jag ta tag i Naturkunskapsfrågorna och sedan blir det sängen. Upp tidigt pågrund utav det där jävla knät igen. Sedan hoppas vi att Oscar ställer upp för klubben imorgon och bjussar lite på hans hus!

Daniella

I'm not a princess, and this ain't a fairytale.

This ain't Hollywood, this is a small town.
I was a dreamer before you went and let me down
Now its too late for you and your White Horse


29/1

Äääh vad fan, nu drar vi igång igen. Jag klarar mig inte utan bloggen... Nu blev ni glada va?

Hänt rätt mycket den senaste tiden, eller mest under helgen som var (väldigt länge sen, ifs). Men det var allt ifrån käk på steves, bio, firande av moster och lite trevligheter i lkpg på kvällen med kusiner, Annie och Mattias.
Skolan drog även en tripp till malmö under måndag-tisdag. Sjukt kul kan nog alla hålla med om att vi hade, även fast vi fick ta lite skit dagen efter. Men man lever bara en gång, så det är väll så det ska vara?

Inte jätte mycket egentligen jag kan skriva om. Mer än att nu kör vi igång med det vanliga livet igen, tittar framåt och är glada. Känns som om flera borde ta och glömma lite saker bakom sig.

Nee, nu blir det 1h core med jonna och spinning på det med, peppp!

Daniella

.

you cut me open, and i keep bleeding, keep bleeding love

Jag skriver, suddar ut, skriver igen, suddar ännu en gång. Stänger av datorn, och sen sätter jag på den igen i hopp om att jag ska komma på något roligt att skriva om. Inget dyker upp.

Jag lägger ner bloggen och återkommer om ett tag, 1 vecka/2 veckor kanske mer. Jag vet inte...

Daniella
no more you and me dslllllllllllllöööökhjbvpdfhkjvckvdiobfgölm


.

Livet är  hårt ibland, eller vad var det vi brukade säga? Det tror jag så fan att det är

27/9-21/1

Jag vet inte vart jag står länge. Jag orkar inte med det här, dels för att jag inte vill och det gör ont.
Jag vet inte vad jag ska säga, göra eller tänka. Fan.

Jag kommer sakna dig. Massor...

</3
Daniella


19/1

Om några timmar börjar min långa resa hem :D:D:D

Hinner inte med långa inlägg på frukosten, och ikväll har jag ju ingen tid att blogga, så sammanfattningen får ni vänta tills på onsdag skulle jag nog tro. Rolig fakta,bakom kulisserna och tragiska händelser på miami beach är det väll ingen som vill missa?


Sakar er alla!

Daniella


18/1

Det blir ett snabbt inlägg nu

Det blev inte krokodil grejen sen, och det ser ut som vi inte kommer hinna med det heller. Lite skönt för jag tycker det är lite äckligt med träskvatten och krokodiler, så jag hade tur för en gångs skull. Det blev istället shopping den dagen på dolphin (stavning) mal, som var i stort sett likadant som sawgrass. På kvällen blev det hocket mellan panthers - flyers, och det slutade med att flyers vann, rätt bra match!


Sedan har vi inte hunnit med så mycket mer, beger oss snart hem, så då får ni en närmare uppdatering och lite poäng på det hela. Ni få stå ut med min dåliga uppdatering.

Daniella


16/1

Dålig uppdatering, inte pågrund utav att jag har haft mycket att göra. Utan för att det snarare hade varit tråkigt för er att läsa, Men Sawgrass som jag nämnde ska ni helt enkelt bara besöka om ni är i närheten, grymt stort!

Vädret är jätte dåligt, och för er som undrar såär jag inte ett dugg brun. Och nu säger jag inte bara det utan jag är verkligen inte brun, det är jätte tråkigt :(

Idag är det fortfarande dåligt väder och vi ska nog på krokodil tur.

Daniella

14/1

Jaha, gårdagen blev bättre sen tillslut. Allt pågrund utav ett par skor ifs,men alltid något!
Dagen igår började faktikst med en runda utmed miami beach, det var jobbigt och jag har fått dålig kondition. Men rätt skön att känna att man blev av med lite fett och inte la på sig fettet. Efter det la sig 3 envisa svenskar i det molniga vädret bredvid poolen. När det tillslut tillochmed började regna gick vi in. Vi bestämmde oss då att gå in för shoppingen seriöst och drog till Lincoln road, hittade väll lite små saker men inget överdrivet, förutom skorna som jag älskar! På kvällen blev det en runda i gymmet och sedan äta ute.

Idag är vädret rätt dåligt igen, men har vi tur kan vi solna någon timma eller två. Sen åker vi till Sawgrass (tror det stavas så) och shoppar, och det går rykten om att dte är lika stort som mjölby. Så idag är dagen då mina pengar kommer att ta slut, troligtvis!

Daniella

13/1

Dåligt väder, dåligt humör, dålig kondition, dåliga allt. Vill hem

Jag saknar dig!

Daniella

12/1

Jaha, då var vi framme i miami, internet funkar som ni märker, tur för mig!... eller eehm för er ! :)

Bilresan var rätt seg, 4 timmar i en varm bil är inget jag föredrar. Men vi hann iaf att se 40 000 örnar, säkert 50 000 bufflar, 10 stora och då menar jag riktigt stora husbilar där dem istället som vi svenskar har med oss våran egen cykel därbak så hade dem glatt med sig sin egen bil, sjuka! Och 1 död människa. Jaa jag är seriöst! Det hade varit skottlossning bara några minuter innan vi åkte förbi. Bilen var helt pepprad med skott från alla håll och kanter och inne i bilen låg det en död man. Fyfan! Det konstiga är att det inte hördes något om det på bilradion, inget på nyheterna och det var det ändå flera ambulanser och det ryktas om att det till och med var en polisman som dog. Är det så vanlig här i USA med skottlossning och mord? :S

Men vi kom fram iaf, till ett soligt miami beach! Hotellet var snäppet bättre än det andra, med endast 10 meter ner till havet, rätt chill om jag ska vara helt ärlig. Men det ska tydligen bli dåligare väder, typiskt när det är familijen claesson som är på semester. Är det inte århundradets största storm så är det vulkan utbrott och snö. Vem vet var det här kommer sluta?


Men nu ska vi ut och käka och sen lägga oss tidigt, en dag imorgon med!
Ta hand om er
Daniella


10/1

he-he, jag hade ju lovat en uppdatering. Men nu har jag faktiskt en bortförklaring som ni helt enkelt får aceptera. Mamma och pappa var inte världens gladaset föräldrar imorse och jag förvos mig... jaha, där var den!
 Blue man group igår var äckligt bra! Så Sjukt grymma! showen var en blandning mellan allting du någonsin kan tänka dig nästan. Väldigt mycket humor och trumor. Det var allt ifrån uv-ljus, papper som skulle dras igenom hela publiken, slangar i taket, färgat vatten som flög hit och det och jag vet inte vad! Om du någonsin får chansen att se dem, ta den! Det är det värt!

Idag har vi bara gått på Disney Hollywood studios och kollat, had enog varit roligare om jag var på bättre humör. Inte världens bästa start på dagen och trött som jag vet inte vad. Men man fick iaf se bakom scenen när dem spelar in olika stunt filmer som tex indiana jones och biljakter mm. Riktigt häftigt att se hur det går till och hur mycket dem egentligen fuskar. Allting ser mycket enklare ut, vilket det egentligen är. Sedan var det det vanliga, 3d/4d filmer, bergochdalbanor och ett rätt roligt spökhus där hissen helt plötslig vek sig under oss.

Nu ska vi åka in till stora city där kvällen spenderas med shopping och mat. Vi fick lite smått panik när vi igår insåg att vi skulle lämmna Orlando för att åka vidare till miami. Får se om jag hinner skriva något mer innan vi åker vidare. OCh om jag har tur finns det internet där med. Då blir det direkt uppdatering från Miamibeach!


Daniella


10/1

Jag får börja med att säga tack till Sofia, för jag kan nämligen inte kommentare på någon blogg på dagarna för att det är då ALLA i hela jävla usa är ute. Så det blir ett fint litet tack här istället, tack :) Kul att det är någon som tycker om att läsa det!

Eftersom att det säkert inte skulle vara allt för kul att läsa om min varma dag vid våran kalla pool så hade jag egentligen tänkt att lägga in lite intressanta bilder, men att vet ni? Det skulle ta mig precis hela dagen och sånt hinner man inte med här! Den här lilla datan hänger inte riktigt med, så att bilderna får ni nog tyvärr vänta på tills jag kommer hem, eller någon kväll då jag inte är allt för utmattad, sorry!

Annie ringde förresten förut och jag kunde knappt inte tro att det var sant när jag hörde hennes röst, nyvaken var jag ifs med så det kan ju berott på det, men lika glad blev jag iaf! Nu saknar jag henne mer än vad jag gjorde innan, och ur mycket jag än försöker inbilla mig att 10 dagar kommer att gå fort så kommer det ju faktiskt inte det. Att saknar någon är fan det jobbigaste som finns. Och nu är det inte bara Annie som ska ta åt dig, utan alla mina nära och kära! Jag lever och när jag kommer hem ser vi till och har det riktigt jävla kul! Okej? bra!

Men nu sk ajag börja duscha och fixa iordning mig. Det blir att kolla på Blue man group ikväll och jaghar hört att det ska vara riktigt häftigt! Så att aa, en uppdatering lagom till erat eftermiddagskaffe imorgon kommer nog inte sitta helt fel!

Daniella

9/1

Känner att jag tappar ord när jag ska beskriva allting här, att det är svårt att uttrycka sig, för att hur jag än försöker så är allt mycket häftigare i verkligheten, men jag försöker mitt bästa. Tänk er allt 3 ggr så stort och 5ggr så maffigt så kan ni nog förstå.

Universal Studios som sagt som jag har tjatat om nu ett tag känns det som. Riktig upplevelse som man inte får missa om man är i Orlando, ett måste alltså! Idag blev det mest 3d/4d precis som igår, alltså inga bergochdalbanor. Allting är påkostat som jag vet inte vad, inte lustigt att det är lågkonjuktur.. Men ju mer påkostat desto större och desto.. aa häftigare. Men det roligaste på hela dagen var inte alla 3d/4d filmerna utan en utav showerna som vi gick på. Det var en Horror Makeup show där dem visar bakom scenerna hur man sminkar upp personer till skräckfilmer. Då skulle dem ta upp en ur publiken och visa på den personen hur det gick till. Det blev en kvinna i 25 år ålderna, och chines var hon på köpet. Jag har aldrig garavt så mycket på den här semstern än så länge, hon var så rädd så det var inte sant, och stod bokstavligt talat på scenen och tjöt. Medans hennes man satt längst fram på raden, dubbelvikt av garv och med kameran i högsta hugg som blixtrade i 15ggr/sek. Dem gjorde hela showen, det kan jag lova er! Det låter inte ett dugg kul när man skriver det, men fyfan vad roligt det var!


Nu på kvällen var vi bara uppe i bilen och bytte och, och freeeescha upp oss lite och sen drog vi ner till HardRock cafe. Den restaurangen går ju inte bara mer än att älska, om ni aldrig varit där måste ni dit! '


Men nu räcker det med info för idag och imorgon blir det sol för första gången! Antagligen sista också.


Take care
Daniella


8/1

För att börja inlägget med att göra er lite besvikna så kan jag medela att det inte blev universal studios idag. Utan vi tog parken bredvid för att pappa behövde leka av sig lite, Island of adventure. Bara massa åkturer med både uppskjutet, bergochdalbanor, 4d/3d filmer och andra häftiga grejer! Det roligaste var nog 4d filmerna när det var precis som 3d men att det la till vatten/vind/eld/ljus/rörelser i stolarna/mm, jag vet att det finns i svergie med, men långt ifrån vad som finns här, Värt att testa kan jag lova! Har gåttpå parken hela dagen och jag kan lova er att man är helt totalt slut efter en sådan dag. Men nej nej, då vill mamma och pappa åka och shoppa efter det. Blööö.  Men det går väll an när affärerna här stänger klockan 11 på kvällen, rätt smart om man tänker efter.

Imorgon blir det iaf Universal studios, sjukt stort, så förvänta er en update på den saken! Vare sig ni vill eller inte.

Jag har ont i huvudet nu, Godnatt!
Daniella

(Y)




universal studios idag, pappa går i högvarv!

7/1

Jag längtar hem.. Det har gått 2 dagar.

Dagarna känns rätt sega än så länge, kan bero på att vädret inte varit på topp så idag har vi bara gått i massa affärer. Det sjuka är att jag inte lyckas hitta ett piss. Bara för att jag har pengar, får, och kan så hittar jag inget. Rätt frustrerande. Men det är ju ett antal (jätte många) dagar kvar så jag kan nog vara lugn på den fronten, pengarna kommer garanterat ta slut.
 Och sen känns det som om jag redan har gått upp 2-3 kg, fyfan vad äcklig, och sen så är luften klibbig konstant så ni kan ju ana hur man känner sig.  Nee, jag bara klagar på allting. Det är bra, det är häftigt, och det är en upplevelse. Men bara för att jag längtar hem hela tiden och inte kan släppa den tanken blir allting mycket jobbigare och mycket tråkigare.
 
Det är prick 2 veckor kvar tills jag får gå till skolan, jag vill gå imorgon :(

Ta hand om er!
Daniella


6/1 del 2

Okej, våran frukost meny hittar ni alltså på Pizza Hut, lyckat! Annie det där halvårskortet kommer sitta mycket bra i mina feta händer sen när jag kommer hem. Det är ju läskigt hur stort allting är. Inte bara sängarna är störra, hissar, dörrar, soffor allting. Det är inte ett dugg lustigt att Amerikanarna blir feta när man känner sig liten när man sätter sig i en soffa, men i självaverket inte ens skulle få plats i en vanlig. Och sen så ska jag vara ärlig och säga att jag faktiskt inte har sett någon normal restauran utan något flöt. Bara Donken, Burger King, Wendy´s, Taco bell mm. Jo, halvårskort...

Daniella

6/1

65mil i bil, 7191mil flygplan, 3, videofilmer (varav två såg jag utan ljud) tre middaga (en flöt), lyssna igenom hela min list apå mobilen med låtar 3 gånger och endå var flyget försenat med 2 timmar! Allt detta inom 24 timmar, rätt sjuk!

INTERNET FUNKAR!! Så förvänta er uppdateringar runt 3 på eftermiddagen, då tiden är är 9 på morgonen, annars lär jag ha fullt upp. Flygresan skedde utan några större dramatiska händelser, bara ungen framför som var rätt så jätte jobbig!

Korta uppdateringar får ni nöja er med, jag lever och nu ska vi tydligen ut och åka lite.

Daniella

5/1

Sitter just nu på flygplatsen på ett cafe. Planet är försenat, lika typiskt som vanligt att det ska hända något när vi flyger, det lyckas alltid inträffa något. Är det inte förseningar så är det folk som svimmar på flygplanet och kvinnor som mensar ner sig. HAHA, det är sjukt. Men iaf, än så länge är läget lugnt och har ni tur (jag tur) så funkar internet i USA med, då kanske det kommer en uppdatering eller två.


Ha det bra tills vi ses!
Daniella


dsögkidfpgkjdfpg

ooooooooooooh, jag vill INTE!

4/1

Inte skrivit på några dagar nu, har försökt att ta vara nu på dem här sista dagarna innan jag ska åka. Och sen så tror jag att det inte hade varit allt för roande för er att läsa om min händelserika tripp till ryd, eller alla 10 000 människor som trängdes som korvar i en matlåda för att kolla på Johan häromdagen. Så nu följer jag upp med att det är inatt, eller aa klockan 6 på morgonen imorgon som åker jag till Arlanda och sedan vidare till USA. Håller just nu på att packa för fullt och för varje klädesplagg som jag lägger ner blir det lite jobbigare och tyngre. Känns som om jag ska flytta, aldrig mer
komma tillbaka till mjölby som jag annars säger att jag hatar. Just nu vill jag inget annat hellre än att stanna kvar här. Fyfan vilken dålig person jag är. Det är 16 dagar, 16 långa dagar att längta hem, eller 16 roliga dagar som jag aldrig kommer att glömma?
Ne, jag får helt allvarligt ta och skärpa mig nu, 16 dagar är ingen livstid och vissa skulle döda för att få åka dit. Låter som en bortskämd snorunge när jag sitter och klagar, men det är så att jag alltid har varit lite småkär i mitt hem, och känner mig inte trygg annars, gud vad jag är töntig!

Inte blev det lättare idag när jag visste att det var sista gången jag skulle få träffa Affe. Jag brukar sakna honom när vi har varit ifrån varanndra 2 dagar, så jag kommer dö =) Men jag antar att jag får lyssna på han, "tänk vad kul det kommer bli när vi träffas sen!"  Han är för bra!

Kommer säkert något mer ångest inlägg framåt natten, för någon sömn kommer jag nog inte få.

Daniella

1/1

Det blev en lyckad kväll igår, att det blev! Tack Jonna och alla andra!
Nu ser vi till att 2009 blir minst lika bra!

Nu ska jag sova, godnatt!

Daniella

RSS 2.0
Test