Körkort!!

Äntligen får jag också skriva så! Det är helt sjukt, ni som har tagit körkort förstår nog lättnaden. Slippa tänka körkort, körkort, körkort HELA tiden, slippa den där jävla teorin, slipper böckena och slippa sitta datorern!
Så nu, äntligen, FAAAN VA SKÖNT!! :D

8/12

Mår så jäkla bajs av att ha så mycket runtomkring mig hela tiden, skolan tar verkligen livet ur mig just nu, körkortet kommer jag aldrig få känns det som och vältränad känns långt borta. Det räcker inte med att det är mörkt och trist ute. Ska blir så skönt nästa vecka, fredag klockan 4, gud vad jag ska njuta. Då väntar 30 dagars ledighet inklusive Julafton, nyår och Thailand, himmelriket. Ska verkligen försöka njuta alla sekunder som går, känns som att det kommer att behövas till en häktig vårtermin.

Nu ska jag slita mig ifrån böckerna och få lite luft, går och möter mannen och sen när i böckerna igen!


4/12

Torsdag: Tomtenatta i Linköping, värdelöst. För mycket folk och galna tjejer som slåss för att få en bik bok tröja 20% billigare, wow!
Fredag: Ledig dag. körskolan, träna och mys kväll med älskling, somnade vid 10, tufft att vara ledig!

Idag gick ja upp tidigt efter ja sagt hejdå till älsklingen som åker till huvudstaden. Sedan ner och jobba en sväng sen körde vi in till linköping för att hitta lite julklappar, sämst.
Snart kommer i alla fall Annie, och ikväll blir det mys med lite tjejer, lugn kväll!


RSS 2.0
Test