Work

Jobbet dödade men nu är jag hemma.
Kommentarer som att jag "log så glatt hela tiden" och att har du inte sovit på en vecka" kom upp, snacka om att spela på minerna när energin sätter in och inte. Hatar tjuriga gubbar som har förlorat på trav, man säger tack när man får korven!

GODNATT!


30/11

Luftslottet som sprängdes va bra, det var alltså den filmen vi kollade på igår på bion. Fast jag tycker att män som hatar kvinnor va bäst av dom här tre. Och tyvärr va den här segast, men bra slut på det hela! Idag ska jag jobba, orkar inte, vill inte. Men pengar och det funkar alltid när man kommer dit. Men innan känns allt så himla segt. Vill träna, eller kolla på film. Borde plugga.

You may think im stupid, but you have on idea what´s going on in my mind


29/11

Fredag, kvällen hemma hos katten blev jätte bra! Hur trevligt som helst och det är bra att någon kan ta tag i saker. Bilder kommer inte, jag är sämst på bilder.
Lördag, ställde klockan på 08.00 (vad är det här!?!?!), käkade frukost och åkte och tränade vi 10 tiden. Step styrka och det gick bra, även fast jag är svagast. Hem och käka god mat, lång dusch och hårinpackning.
Åkte upp till lagman och träffade trevligt folk, pratade mer med folk än kollade på fotbollen, som vanligt. Södra åkte ut så jag var hemma redan vid 22. Men det visade sig bli en bra kväll i alla fall.  
Idag, första advent. Ska åka till farmor och äta favoritmaten och träffa favoritsläktingarna. Ikväll blir det bio med mamma och pappa!



Jag och Annie innan röj på finlandsfärjan


26/11

Gårdagen blev mysig, slog sönder ett antal timmar med Annie på gusto och jag fick presenter och grejer, hon är bra. Sedan blev det träning och mina benhinnor slänger vi i sjön snart, blir så trött på det. Resterande utav Kvällen blev bra!
Imorse va ja trött, så trött så jag övervägde att sova en timma till. Men alla vet att jag är så duktigt så jag pallrade mig upp i alla fall och härdade en dag till. Imorgon är det helg, hem till katten på kvällen och jag ser fram emot en lugn helg!


25/11

Helgen behöver jag inte säga så mycket om, mina tjejer är bäst och jag tackar Ella och Johanna!
Idag har vi studiedag, tackar gud för det. Så igår passade vi på att dra en bio, New moon blev det. Och förutom Emot som trodde att hon levde i filmen var det mycket trevligt!
Och idag sover vi ut, träffar Annie och ikväll tränar jag.

21/11

Gårdagens matte prov gick åt pipsvängen.
Men kvällen blev bra i alla fall. Blev upphämtat utav faster och vi åkte in till norrköping för att kolla på modevisning som Ronja och hennes klasskompisar hade fixat. Mycket bra tycker jag allt, även fast Ronja alltid gör allt bäst. Sedan blev jag medbjuden hem till Jannie och det tackar man inte direkt nej till!

Idag blir det bara att ta det lugnt och ikväll blir det efterlängtat födelsedagsfirande utav Ella!


19/11

Bara 2 dagar kvar, woohoo! Jag börjar se ljuset!

Matte prov imorgon, och det MÅSTE gå bättre än sist. Dock inte så svårt, 2 points, hehehhee. Inte för att jag pluggat, dåligt utav mig. Men tänkte sätta mig ner på rasten och försöka få lite hjälp av människor som är lite smartare än jag. Så det kan nog gå vägen, kanske.

Förresten, mitt schema har inte kommit upp på mctime än. Ismael sa till pappa att jag skulle börja gråta. Tack. Jag lovar att jag ska ha sådan otur att jag missar det jag vill mest, att hänga med till jonnas stuga med alla tjejerna. Julklappsleken, julbak och mys. FAAN.

18/11

Jaha, hatar att jag egentligen vill skriva att jag är dålig på att uppdatera. Vilket jag nästan gjorde kan man säga. Jag behver ju inte skriva det varje gång.

För er som vill veta så går jag på detox, gör aldrig det! Eller joo, om ni vill dö lite smått hela tiden. För er som inte vet vad det är;

Måndag enbart vätska
Tisdag lägg till frukt
Onsdag lägg till råa grönsaker
Torsdag lägg till kokta grönsaker
Fredag lägg till nöner linser och nötter
Lördag råris och youghurt

Fast det är på lördag jag ger upp, för då ska vi till ella och käka gott, och det tänker iaf inte jag missa!
Jag gör inte detta för att gå ner gott folk, det är inte det som är meningen med detox. Man rensar kroppen, och då med största syfte på att rensa ur det som jag vanliugtvis brukar få i mig på helgerna. Men det är fan tufft, men eftersom mamma och pappa inte trodde att jag skulle klara av det så ska jag göra det. Vanligtvis brukar jag ifs inte göra det. Men nu har jag gett mig fan på det! Önska mig lycka till.

Annars då, livet rullar på. Nadine och jag ska bli duktiga och slå på stort och börja gymma. Och ska göra om mitt träningskort utan bindningstid till ett med bindningstid på ett år. No return!

14/11

Klockan ringde vid 06,40. Precis som vanligt när man ska till skolan klockan 8. Men INTE okej på en Lördag!
Öppethus och det va väll inte direkt något speciellt. Dels för att jag var trött och fortfarande är lite halvskjuk, och för att vi inte hade fått hem vår vara till UF företaget. Men vi härdade jag jag belönade mig själv med en ny tröja, ett halsband, foundation och en bok. Jag är så snäll! :)

Igår kväll var det Jag, Annie och Victor som bänkade oss på vinden för idol och fruktsallad. Jag behöver inte skriva vilka som var bäst, alla vet redan. Sedan hamnade alla vi 3 på mitt rum, jag i min säng och dom på golvet. Man ska ju alltid ha det bästa själv. Sen däcka vi. Och inatt har jag fått reda på att det inte bara är farmor och farfar som snarkar..

Snart tar jag tåget in till Linköping för lite catch up med lai, helt okej. Nee inte helt okej, hur bra som helst!



Vi var så himla snygga en gång i tiden. Speciellt jag :)
(jaa, jag trycker upp kinderna, jag är inte så tjock, faktiskt)


Summer



Jag skulle jätte gärna vilja ha sommar, vet ni det? Jaa jag antog det.
Livet känns lite enklare då på nått sätt, haha som att det är svårt nu? naaaae.


11/11

Jag börjar må bättre! Men inte helt på topp än.. Men till skolan måste jag i alla fall på fredag, jäkla svenska prov.
Har iaf fått se skymten utav några saknade ungar idag iaf, tror febern sänktes en aningen.

Annars då, joo helt okej med ett antal filmer, 3 tillbringare med vatten, och morötter.
Hatar att man (iaf jag) kan tänka och önska sig till att bli sjuk, och sedan när man väl blir sjuk vill man inget hellre än att bli frisk, man är bra lustig. Aldrig är man nöjd.
Men jag ska inte klaga, feber, ingen matlust, svett attacker och för att inte nämna hostan så är det perfekt!

Ta hand om er =)

upd

Jag ligger just nu och tjuter för det gör så jävla ont när jag andas!
Idag ÄR det synd om mig, på riktigt.

sjuk

Dragit på mig någon influensa. Ont i hela kroppen (dock kan rätt mycket vara träningsvärk) och hostig, tror jag kan ha feber också.

Är det nu jag får sota för att jag inte har tagit vaccinet mot svininfluensa?
Jag håller er uppdaterade på den fronten.
Pappa bad mig i alla fall att hålla mig ifrån ipren, för om jag blir inlag på sjukhus måste dom veta hur mycket febern har stigigt.
Tack. Det är inte så du ska göra när jag är sjuk. Du ska komma hem med Frida tidningar som när jag var liten!

Det där behöver man lite då och då



Hittade den här i brevlådan när jag kom hem ifrån skolan. En tråkig måndag blev helt plötsligt bättre!
Tack! :)


9/11

Dålig uppdatering men vi kör en snabbis igenom helgen;
I fredags fick vi vår efterlängtade helg och det firade vi genom en kväll hos Jonna. Slapp kväll för mig eftersom det väntades jobb morgonen där på.
Jobb som sagt och en snabbtur på ikano för att hitta nått fint till pappa. På kvällen begav vi oss hem till jesper där det var drag påt!
Och söndagen var det deg. Åt mat hos farmor och farfar och kollade på tv.

Men helg i stora drag och nu inväntar vi bara nästa!

4/10

Precis alla har skrivit om våran tripp till göteborg så jag skippar det. För att lägga till något iaf så var det överförväntan och riktigt roligt faktiskt!
Idag försov jag mig påriktigt för första gången i mitt liv, inte för att jag kom mer än 5 min försent men i alla fall.
Annie ringde och väckte mig 5 i 10, och vi åkte hemifrån vid 10, rätt bra jobbat endå måste jag påstå!
Resterande timmar utav min dag är rätt så onödig info, för den innehåller inte mycket mer än träning och degande.

Det är kallt i mitt rum, fast skönt. Det ska vara kallt i ett rum, så man kan riktigt mysa ner sig i duntäcket!
Påtal om hästar förresten, vill se paranormal blablabla vad det nu heter. Har hört att det ska vara riktigt bra, någon som vet?

Godnatt på er!

2/10

Imorgon åker vi till göteborg ja som sagt (alla på fajsbooook vet ju redan)
Jag har ingen aning om hur mycket pengar jag har på mitt kort, ryktades ju om att vi skulle få slå ett par timmar på stan. Jag tänkte hinna med att shoppa allt. Nee, nu ljög jag. Lite kanske i alla fall.
Sedan får vi ju ingen mat på resan heller, och vad tycker mjölby-gänget om det? Förjävla dåligt alltså.
Något som inte är dåligt, appropå dåligt alltså. Eller nu blir det ju bra, Jonna kom hem idag. Brun som bajs är hon säkert och hennes garderob har nog utvecklats till något exklusivare än vad min är. Men det är bra att hon är givmild och att man kanske har turen på sin sida att i alla fall någon gång, när man står där med sina puppyeyes och kollar snällt på henne, få ett ja. Till att låna kläder alltså. Sicken tur! :)

Nu ska jag fortsätta att kolla på japansk/kinesisk (eller vad det nu är) tvprogram som sverige som vanligt har härmat. Rätt tråkigt faktiskt.



Jag har knappt inga bilder på den här datan, drf det opassande valet utav bild.
Fast det gör inget. Mini är söt. Och Mini ska bli min en dag utan att Jesper vet det.
Godnatt!


1 november..

..Hör ni hur mycket det låter eller!? det är ju snart nyår igen. Helt sjuk.

Igår drog vi oss hem till Maria, utklädnad mer eller mindre lyckades vi bra med;











Och imorgon är det skola.


RSS 2.0
Test