kul jul

Det fick alltså bli att städa och rensa garderoben hela kvällen. Kul att det ser ut som att jag har mindre kläder även fast jag har lagt in ganska mkt nytt. Meeeen jaja, freeeeescht är det!



Före-Efter



Före-Efter


29/7

Helgen var gööörtrevlig, tack alla!
Stack till gbg direkt för shopping, lotta på liseberg, hard rock (såklart!!) och allt annat man nu gör där nere i götet.
Shoppingen kunde varit mycket bättre, rean har ju pågått ett bra tag så det mesta var utplockat. Hittade ett par sjukt snygga skor i alla fall, egentligen två med dom andra inhandlas nog i linköping. Påtal om skorna var det höstskor, men jag var tvugen att använda dom. Varma var dom i alla fall.

Jajaj, nu är jag sjuk, känns som om mitt huvud väger 6 kg, och halsen brinner lite smått. Funderar på om jag ska trycka i mig min andra glass, fy skäms.

Daniella


24/7

Igår var en riktig mamma, pappa och Daniella dag. vi drog iväg rätt skapligt på morgonen, tanken var att vi egentligen skulle åkt till vingåker men det slutade med att vi bara åkte till falerum istället. Inte alls så mycket som vi trodde, faktiskt en besvikelse, men kom i alla fall hem med ett par skor. Käkade där borta och åkte vidare.
Vi bestämmde oss för att våldgästa min moster och hennes sambo ute i deras sommarstuga. Men för att vara säkra på att dem skulle vara där var vi ju tvugna att ringa, men då skulle det ju inte bli någon överraskning. Slutade med att pappa ringade skyddat nummer och lekte 6 åriga stefan som ville ha glass. Min moster bliv lite förvånad och la på luren och stängde av telefonen.
Vi åkte dit i alla fall och vi alla fick oss ett gott skratt utav det. Stannade där hela kvällen istället för bara en fika, nice!




En stor avledning till att vi åkte dit (förutom att pappa ville ha fika) var för att plocka lite körsbär. Enklare sagt än gjort. Jag lyckades nog inte plocka någon innan jag blev stucken utav en geting och då belv mamma livrädd och gav upp. Helt plötsligt ville inte pappa heller plocka några. Vilka tuffingar....

20/7

Long time, no see.
Yees det var ett tag sen, men nu är vi hemma igen efter en lugn vecka i Finnelandet. Finlandsvenskan har man definitivt tröttnat på och ett flertal för många myggbett har man fått. Bastun unyttjades till max också såklart!
Bilder tänker jag inte säga att dom kommer för så brukar det ju låta och det händer ju inget på den fronten. Hörde något om att Annie skulle slänga upp alla på Facebook så där kan ni ju hålla ögona öppna.
Förresten, Imorgon får jag äntligen se Harry Potter filmen, som jag har längtat!

Nu, springtur i spåret


Daniella

FINLAND

Nu åker vi äntligen iväg, kommer hem om en vecka!
Hörs då!


grgt

http://www.youtube.com/watch?v=uG2UPJZTz9c&NR=1

Hur vågar hon!? Helt seriöst, kolla klippet. Fick tipset utav trollkarlen som var här, snuskgubbe.
Fast hon är ju lite smått små skön, haha

magic

Jag tycker det är så himla kul med vuxna. Har suttit stora delar utav  kvällen med pappas jobbarkompisar, eftersom att jag har spenderat en hel del tid på Clabris under mina 16 år så är det väldigt lätt att prata med dom, och alla är så himla sköna. Och ska jag vara ärlig så har jag faktiskt saknat Elin som precis har varit mamma ledig. Jag kommer mycket väl ihåg när jag var mindre och hängde ute vid brodyren med henne, ritade teckningar, körde rally med stolarna och när hon fixade en säng åt mig när jag var sjuk och inte kunde vara hemma själv. Den var gjorde utav massor utav handdukar och där låg jag så sött och sussade bredvid hennes arbetsplats. Hon var nästan som en storasyster då, hon är bra!
Angående överraskningen så bjöds det på magi hemma hos familjen Claesson. Det var bordstrix och en större show på vinden. Vi fick även lära oss ett par trix så nu mina kära vänner ska det allt bli magi! Nöjdast blev väll pappa när han fick köra sitt egna lilla trick i slutet. Värd kväll!

Saknar mitt hååååååååååååååååååår!

Men packa har vi inte gjort än ne.......

11/7

Jobbat hela dagen lång, känndes som det iaf. Fick sluta tidigare eftersom att det är skapligt svårt att sälja glass i det här vädret. Just nu sitter jag hemma och ska snart fixa mig och gå ner och vara social med pappas jobbar kompisar. Det blir 3 rätters och massa annat kul, kommer säkert en till uppdatering. Pappa prata om någon överraskning.
Blir att packa lite senare också, för imorgon drar vi ju!!



Det var la som fan, jag saknar USA. Hatar mig själv för att jag inte uppskattade det. Det var ju faktiskt underbart.

9/7

Perfekt dag för en monster hårinpackning samtidigt som man städar. Senare blir det Lipstick jungel med Annie och MrG!


- tönt

9/7

Jag har aldrig velat någonting mer än det här.jag fattar inte hur det kan bli så svårt. Det är som om det sitter en spärr i huvudet som stoppar det. Jag blir irreterad på mig själv för jag vet egentligen att styrkan finns där, men hur fan ska jag få fram den? Det kan inte vara så svårt! Men tydligen så är det det.

Neeee, måste jobba på det här!

8/7

Snart drar jag Annie, Linn och Petra till Finland. Närmare sagt på Måndag, 12 juli. Den 15 juli är Harry Potter premiären. Jag har aldrig och då menar jag ALDRIG missat en premiär utav en Harry Potter film. Det är ju sorligt det här, jag älskar dom filmerna och har alltid gjort. Som tur vad så går den ju fortfarande på bio när vi kommer hem så det är ju lugnt, bara själva premiären som klämmer. Men vi ska till att ha det redigt bra i Finland så det beskymmret kommer vara ur världen snart.

Förövrigt jobbar jag nästan bara nu för tiden. Annars slappar jag och vilar ut mig. Vet inte vad det är med mig för jag orkar inte göra något längre. Så kompisar, det är inget fel på er, bara jag som är jävligt tråkig just nu.

Men, nu blir det iaf zebban med Ronja+familj!




Daniella

Bloondie

Satan i gatan vad jag började sakna den där hårfärgen nu då!
Tack Lina freij för den, facebook is no longer good.


5/7

Sitter just nu hemma hos mig med mina bästa. Lyssnar på musik, snackar och ta det lugnt. Vi träffas ju allt för sällan nu för tiden  så vi har endel att ta igen känner jag. Känns bra att dom är här nu och vi bara tar det lugnt och har det så där bra som vi kunde ha förut.

Dom är faktist så jävla bra



Daniella

2/7

Dagarna har bjudit på super väder och det tackar vi abselut inte nej till. Men nu är det jobb för mig ett par dagar den här veckan och ett par nästa vecka. Många tror kanske det känns surt, men jag tycker det är riktigt gött. Få lite klirr i kassan och känna att man gör lite nytt av livet. Men en fråga jag ofta ställer mig är, vilket jävla smak har svenska folket när dom väljer glass, och hur tänker dom?
Polka, melon och på det toppar dem lakris strössel och violsås.

En negativ sak med jobbet är ju att jag alltid lyckas ta en runda på stan efteråt. Det är ju konstigt att det jämt finns så mkt nu för tiden. Tur att jag faktiskt har mer pengar än förväntat. Hittade en snygg skjorta på monki och det var 50% på den, så fick hem den för så mycket som 62,50:-, det tyckte jag var värt. Sen hittade jag även dom här skorna som jag gick och blev kär i. 50% på dom med och jag gick hem med dem med en nöjd min på ansiktet. Ska tillbaka till sko affären imorgon och köpa ett till par skor.
Kommer inte ihåg vad butiken heter bara för det, men den ligger ungefär mellan indiska och gingis. Ni märker den när ni går förbi, det är skyltat med 50% överallt.



Svarta skor som jag behöver, lagom klack och bra pris. Satt bra i mina händer kan jag lova!

Daniella

RSS 2.0
Test