aerfgf

Just nu är jag så jävla trött på allt, inget duger. Kom in i en jäkla neggkväll här känner jag. Jag hatar hatar hatar. Inte er, inte det. Mig. Skulle kunna skriva i timmar, men känns som om inlägget kommer bli så som det har blivit hitills. Skit och åt helvete. Grejen är ju att det finns ingen grej...? Precis, det finns inget, det är nog där skon klämmer som mest. Det finns absolut ingenting kvar. Är det verkligen så? Ingenting, inget, tomt, INGET!!!!!

Daniella

29/4

Usch, just nu är jag på dåligt humör. Valborg är överskattat och det ända jag ville var att få träffa tjejerna åtminstone en liten stund, tydligen för mkt begärt tyckte gud som placerade ut oss på alla möjliga ställen imorgon. Fan
Jag lägger ner skiten, jag hamnar där jag hamnar och där ska jag väll tydligen vara, vare sig jag vill eller inte. På något sätt ska jag väll se till att ha det kul, det måste gå?

Förövrigt vill jag bara gräva ner mig.

Daniella

Minnen

Det blev gammla datan, gammal musik, gammla bilder

Fina tider


Okej, vi bjuder på oss





Tja, jag hade fult hår, och var allmänt ful annars också











Innan magget











Fick bli bara bilder på mig och Robine, sjuka minnen och jag saknar dig

Daniella

Bilder

Bilder ifrån dom senaste dagarna;

Stek vid poolen


Martin´s place på Fredagen


Riktigt trevligt!


Avslutade Fredagen med en riktigt nice fest hos Ella


Jobb hela Lördagen och Söndagen, vissa hade sina knep


Helgen slutade i alla fall med bra betalt och gratis mat att ta med sig hem!


Daniella

dsfrfg

Kollade igenom min garderob förut, hade tänkt att städa den lite smått med det var allt för stökigt för att orkas ta tag i, det får bli på söndag istället. Testade ett par jeans som jag en gång i tiden kunde ha på mig, eller för rättare sagt ett år sedan ungefär, lite mer kanske. Kommer inte i dom nu, men jag ger mig fan på att jag ska komma i dom tills skolan börjar igen i höst. 16 veckor ungefär. Påmin mig att jag ska säga hur det gick sedan, för om jag inte lyckas ska ni fan i mig ge mig ett straff, kanske äta något riktigt äckligt, springa till linköping eller hoppa från tågbron ner i vattnet!

Förresten, 16 veckor är ju sjukt lite, kommer gå jätte fort. Med det menar jag nu inte som en ursäkt till att jag säkert inte kommer att lyckas, utan att skolan snart börjar igen. Det har gått 18 veckor sedan nyår. Nyåret känns som om det var igår... Skolan börjar snart igen alltså...?


Daniella

27/4

Man kan säga att jag har haft fullt upp de senaste dagarna. Om jag skulle ta mig tid och sätta mig ner och skriva ett inlägg om allt skulle det ta år och dar. Så lite senare ikväll kommer det inbart bilder, blir lite roligare så.

Just nu sitter jag iaf ute på altanen, och vid poolen ligger Annie och g, steker för fullt. Ikväll blir det träning och sedan en promenad på det tror jag, härligt väder så bäst att passa på!

Daniella

23/4

Jag är glaad tjej idag! GAVIN Kommer till Sverige igen den 7 Juni, tjejer ni är på! Ni har inget val, jag har redan börjat plugga in dem nya låtarna, fyfan vad jag är peeepp!
Helgen ser ut att bli bra med, chill och grill med sköna människor imorgon och så jobb+cash är ju redigt nice det med!




Don´t worry, Be HAPPY!

Daniella
PS, fick VG på Spanskan, även ifall alla andra fick mvg så är jag nöjd, har aldrig hänt att jag fått det på Spanaka tidigare! DS

22/4

Tbs är en skola mina kära läsare, jag har/haft läxor 3 dagar i rad nu och jag har varit tvungen att plugga i alla fall lite (mkt lite) varje dag, det börjar ta sig! Men funderar fortfarande starkt på om det är värt ett byte i alla fall? Katedral? Kungshöga eller kanske ljunkan? Jag är öppen för förslag om någon vet nått. Samtidigt så blir ju skolan vad man gör den till, jag kanske helt enkelt är väldigt dålig.

Annars flyter livet på, jag pluggar (höhö) tränar, och resten förblir en hemlighet. Imorgon har jag spanka förhör med ALLT som vi har gått igenom i gramatiken och en presentation om mig själv i 2 min muntligt inför klassen, tur att klassen imorgon består utav endast ca 8 personer. Om det nu kallas klass då? Snarare liten grupp. Men läskigt kommer det säkerligen bli, jag är så jäkla barnslig! Efter skolan blir det träning och sedan sängen tidigt för att tagga Engelska np på Fredag. Mycket taskigt att lägga det halv 9 på en fredag när vi ändå får vara lediga då. Världen är inte rättvis..

Helgen? Jobba ska jag göra, att jag ska. Blir på Cloetta med lite tjejer ifrån skolan och Lollo är min gud som fixade det, pengarna behövs till i sommar om jag ska komma ut på den där jäkla Sverige bilresan som kusinerna Claesson/Olofsson ska ut på. Vilket liv det kommer bli! Resten ut av helgen är väldigt oklar, några småplaner som man hoppas kommer att bli av!


Saknar mitt gullunge till gudbarn också, den andra pluttan också såklart!
Daniella

20/4

Hade tänkt att skriva hur många dagar det är kvar i skolan, men jag orkar inte räkna.. Men några är det iaf! (Y)

Men iaf, igår var det en riktigt slapp dag, vaknade upp med Laisan bredvid mig och efter mkt om och men drog vi oss ner och städade lite på jobbet, tack för hjälpen honey! Åkte efter det direkt ner till daves och flötade, as usual på söndagar. Ångesten kröp sig fram efter det och jag drog upp till södra och löpte 2 varv i spåret. Slappt resten utav kvällen
 Dagen idag har nästan sätt likadan ut, förutom att vakna upp bredvid lai, flöt, städande, men annars så. Om man plusar på skola och sjukhus också då såklart.

Tack för mig
Daniella

18/4

Måns möller kom som sagt till skolan i torsdas, han var bättre än förväntat och fick in ett par riktigt klockrena kommentarer! Ni som inte var där missade något! 

- Jäkligt ful bild må jag säga, men rätt fräna är vi ju


Fredag - Studiedag, Gud vad jag pluggade på dagen! Med andra ord inte ett piss. Jag var därimot ute och gick och testade det nya chippet i skorna, min runda som jag brukar gå var till min besvikelse kortare än vad jag trodde, aja!
Sedan blev det att dra sig in mot lkpg med Maria, därifrån fick vi sedan hjälp utav ett par småkids till stureforsbadet där vi stekte rätt så rejält! Sedan drog vi oss vidare till Lokalen som Peder hade hyrt. Där dansade vi galet och tack alla!

- Vädret har ju varit för bra den senaste tiden!



Daniella

15/4

Dagen har bestått utav skola och sedan marknadsföring utav öppethus imorgon, självaste Måns Möller kommer och ska säga lite roliga saker så det får ni inte missa alla nior, 18.00, förväntar mig att ni ska vara där nu!
Efter det blev det att fika med Lai, Annie, Filip, G och Ebay. Jag och Lai tog tåget hem till mig och gav oss ut på en promenix, riktigt skönt!
Nu ligger jag i en nybäddad säng som luktar sjukt gott, så jag ska bädda ner mig lite och sen somna, imorgon väntar sovmorgon och promenad på morgonen!

Daniella

hahah



- Cause i had a bad day....

13/4

Lai är sjuk, tro inte på hennes senaste inlägg. Hon skriver så otydlig, inga klara ord och meningar. Om det var så att jag fällde någon utav dem där kommentarerna så var det inte i mitt medvetande, klockan var nästan 2, ni förstår mig va? Tack! Pain-in-the-ass gånger 1000....

Jag har förövrigt panik/damp och jag vet inte vad just nu, planerna igår var nästan firrade tills allt blev jätte fel, så det slutade med att jag och Lai tröståt och lyssnade på Love story. Sova gjorde vi ju inte heller..
Och planerna idag var fixade med så jag gick upp jätte tidigt för att hinna med allting, men nej nej, klart det inte blir bra idag heller. Jag är arg på att inget går som jag vill nu. Lai kommer sen iaf, får la hoppas att vi kan avbryta Annie i hennes pluggande och få med henne på något kul. Kul ja, vi ska vara i mjölby.

Nu går jag ut och går, snabbt, långt och länge.

Daniella

12/4

Försöker komma på ett seriöst inlägg men känner att jag kommer faila hårt. Släkten glömde mig igen, förutom min kära moster som iaf gav mig en dop present. Ikväll drar jag mig in till lkpg/middagsgatan/Lai, får se om vi kanske till och med får finbesök, men inga höga förväntningar här inte.

Daniella

11/4

JAG HITTA MITT PÅSKÄGG FÖRST IÅR! FAN VA BRA JAG ÄR!!! :D:D:D:D

Nu åker jag till Vadstena och chillar, jag är överdrivet glad och oooohh, ha det fint :D



Crazy summer feeling!!

Daniella

11/4

Får börja med att ta och önska alla en riktigt trevlig påsk!

Förrgår och gårdagen har varit två riktiga Lai dagar, Vi har kollat på film med lite folk, var på donken, gått runt nästan hela mjölby och letat efter min fina cykel som har blivit stulen, käkat glass vid ån och bara tagit  det allmänt lugnt. RIktigt nice, även fast hon är liten, kommer ifrån lkpg och kan vara en pain-in-the-ass ibland ;)

idag kommer släkten hit och då blir det påskmat och ägg letande, som vanligt vet jag att dte är jag som kommer att hitta mitt ägg sist, så är det alltid! Fattar inte varför, bara för att jag är minst så ska väll inte det påverka mitt äggletar sinne? aja..  Imorgon tror jag dagen blir likadan, fast med den andra släkten, får se om dem kommer ihåg min födelsedag också som dem inte har firat sen i oktober, kul att bli bortglömd!

Påtal om cykeln förut som blev stulen, om någon är ute och går så kan ni ju gärna kika lite efter en svart damcykel, pakethållaren och framlyset är sönder och det är ett finskt märke i guld, så den är rätt lätt att känna igen, tack!




Här har vi Robine på pärlan :(

Daniella

ps. Nadine har varit framme och pillat på bloggen igen, thanks! ds.

9/4



Life is to short, grudges are a waste of perfect happiness.
Laugh when you can, apologize when you should, and let go of what you can't change.
Love deeply and forget quickly, take chances.
Give everything and have no regrets. Life is to short to be unhappy. You have to take good with the bad, smile when you're sad.
Love what you got. And always forgive, never forget.
Learn from you mistakes, but never regret.

Daniella


9/4


Lovet har dragit igång och jag kan inet säga annat än att det just nu är en dag i taget man tar. I förrgår åkte vi upp till Jonna och Davids stugor några stycken och det var väligt roligt tycker jag allt, grillning, bad i tunna, bastu, skratt, film, bus och mycket mer, det tackar vi kusinerna Karinkanta/Nelly för!
Igår drog jag och Annie in till lkpg på kvällen med g och ebay och en kompis till dem och kollade på bio, Kenny begins blev det och det var ju förjävla skön, har man cp humor så ska man kolla på den! Avslutades med en snabb donken och sedan hem och sova efter en mycket lång dag!
Idag vet jag inte ritkigt vad som händer, men nått kul ska vi se till att få te!


Lite bilder ifrån Åtvidaberg

Daniella

4/3

Det var en mycket härlig kväll igår med årets första grillning, det var mat på altanen, prat och allt som har med mat att göra när det gäller oss tjejer. Lite senare kom även 4 saknade killar, Herman, Andree, Jesper och Jeff. Lika kul som vanligt hade vi och kvällen blev riktigt bra och slapp tycker jag allt!



Ikväll blir det grillning här igen med lite folk, hoppas på en lika trevlig kväll, men där finns det inget tvek.

Daniella

2/4

Våren har tittat fram, ÄNTLIGEN!
Mina dagar har mest bestått utav skolan som just nu inte är min första prioritering tyvärr, promenader i solen med härligt folk. Vilket resulterade i att både Jonna och tanten på bilden somna, tyvärr  fick inte tanten vara med på våran vårpromenad utan henne hittade vi bara. Jag har även klämmt in 2 springrundor, 2 övernattningar med mat och flöt, sena nätter och sega morgonar. Färgning utav håret, snack om sommar, plannering om pengar och till sist men inte minst bara chillat. Låter inte det rätt wunderbaaart?!



Förresten, ser ni vad blå himlen var idag eller? Lycka! Och imorgon blir det glass vid ån, och förhoppningsvis årets första grillning  under någon utav helgdagarna!

Daniella

RSS 2.0
Test